Popis nehnuteľnosti

Directreal Partner - Hľadáte dokonalý domov pre vašu rodinu? Nehľadajte ďalej! Ponúkame vám na predaj nádhernú novostavbu 4-izbového bungalovu v žiadanej lokalite Košúty, okres Galanta. Tento jedinečný dom bol skolaudovaný v roku 2019 a ponúka všetko, po čom túžite. Zaujme nielen svojou modernou architektúrou, ale aj premyslene rozloženým interiérom a nádherným exteriérom. Tento pôsobivý dom s úžitkovou plochou 200 m² stojí na krásne udržiavanom pozemku plnom zelene, kde si každý nájde svoje miesto na relax.

**Stavba:**
- **Dom je postavený z Ytongu, zateplený polystyrénom, podstrešný priestor je pochôdzny. Je pripojený na vodu, kanalizáciu a elektriku. Internet-optika AirNet, alarm, videovrátnik, vlastná studňa, závlaha s časovačom.
Kúrenie je podlahové, elektrické, termostaty sú na stene a hlavný je v prevedení Smart. Ohrev teplej vody je elektrický. Sú zabudované rozvody siete. V dome je centrálna stropná klimatizácia.

**Dispozícia a interiér:**
- **Obývacia izba spojená s modernou kuchyňou a jedálňou:** Toto centrum domácnosti je navrhnuté s dôrazom na pohodlie a spoločenský život. Veľké presklené plochy zabezpečujú dostatok svetla počas celého dňa a ponúkajú krásny výhľad na záhradu. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče.
- **Krb:**Moderný krb je dominantou obývačky, vytvorí Vám luxusnú atmosféru a v zime prehreje celý priestor až po chodbu.
- **Spálňa a súkromné zóny:** Bungalov ponúka tri priestranné izby, ktoré umožňujú komfortné bývanie pre celú rodinu alebo vašich hostí.
- **Kúpeľňa a samostatné WC:** Kúpeľňa je vybavená modernou vaňou aj sprchovacím kútom a je dizajnovo zladená s ostatnými časťami domu. Samostatné WC zvyšuje komfort a funkčnosť domu.
- **Zariadenie:** V cene domu je je zariadenie, okrem TV, Hi-fi zostavy, skoro všetko čo vidíte na fotkách.

**Exteriér a výhody:**
- **Zapustený bazén:** Ideálne miesto pre osvieženie počas horúcich letných dní, obklopené zelenou záhradou pre maximálne súkromie. Majitelia si budú môcť vychutnať relaxáciu aj vďaka tepelnému čerpadlu, ktoré ohrieva vodu v bazéne.
- **Altánok s grilom a pecou:** Perfektný na organizovanie rodinných osláv alebo večierkov s priateľmi. Užívajte si vonkajšie stolovanie bez ohľadu na ročné obdobie. Je v ňom zavedená elektrina aj voda a je zasklený, čo využijete v prípade nepriaznivého počasia. Je prepojený s dielňou, kde sa dajú odložiť aj stroje na údržbu záhrady.
- **Parkovanie:** Parkovať sa dá priamo na pozemku, prejazd cez posuvnú bránu, prípadne aj na pozemku pred domom.

**Lokalita:**
Košúty, v okrese Galanta, sú známe svojou pokojnou a rodinnou atmosférou. V blízkosti sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť – školy, obchody, reštaurácie a zdravotné stredisko. Výborná dostupnosť do Galanty či Bratislavy poskytuje všetky výhody mestského života, zatiaľ čo si užívate kľud a pohodu vidieckeho prostredia.

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa majiteľom tohto výnimočného, nádherného domu, ktorý poskytuje ideálne podmienky pre pohodlné a štýlové bývanie. Kontaktujte nás pre viac informácií, alebo si dohodnite obhliadku a presvedčte sa na vlastné oči o jedinečnosti tejto ponuky. Táto nehnuteľnosť môže byť Vašim novým domovom, na ktorý budete hrdí.
Naša hypotekárna špecialistka Vám veľmi rada pomôže nájsť to pravé financovanie, ideálne pre Vaše finančné možnosti.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 200
Plocha obytnej časti m2: 125
Výmera pozemku m2: 664
Zastavaná plocha m2: 160
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Ytong
Príjazdová cesta: Betónová
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2019
Rok poslednej rekonštrukcie:
Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa,Káblová televízia,Internet
Kúrenie: Elektrické,Na tuhé palivo,Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Parkovacie státie 2x
Alarm: Áno
Počet bytov v dome: 1
Vybavenie domu: Krb,Bazén,Záhradný altánok,Klimatizácia,Terasa
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Golf,Divadlo,Kino,Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy
Typ strechy: Sedlová
Link na stránku projektu:


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oMk

Kontakt na makléra:
Ľudovít Skokánek
+421915956771
l.skokanek@directreal.sk

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1232961
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      269 900 €
  • Jednotková cena:
      1 350 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Košúty
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Košúty
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Galanta
  • Štát : Slovensko

Directreal Partner