Popis nehnuteľnosti

MEGA Realitná kancelária vám PONÚKA NA PREDAJ V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ KLIENTA stavebný POZEMOK so ZÁHRADOU v obci MODRA NAD CIROCHOU.

Hľadáte IDEÁLNE MIESTO pre váš nový DOMOV alebo INVESTÍCIU? Ponúkame na predaj ROZSIAHLY POZEMOK v obci MODRA NAD CIROCHOU, ktorý ponúka ŠIROKÉ MOŽNOSTI využitia.

ČO VÁM TENTO POZEMOK PONÚKA:

ROZLOHA: Celková výmera pozemku je 1911 m², pričom zastavaná plocha s nádvorím má 891 m² a záhrada 1020 m².

ZREKONŠTRUOVANÝ SYPANEC: V strede pozemku sa nachádza pôvabný, zrekonštruovaný sypanec s novým krovom, strechou a schodiskom. Dve priestranné miestnosti (13 m² a 14,5 m²) ponúkajú rôzne možnosti využitia, napr. ako obytný priestor, dielňa alebo sklad.

PRÍSTREŠOK AKO SÚČASŤ SYPANCA: Súčasťou pozemku je praktický prístrešok (3,3 m x 4,4 m), ideálny na parkovanie alebo ako altánok.

VÝBORNÁ LOKALITA:  Obec Modra nad Cirochou ponúka pokojné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane školy, škôlky, obchodov, športovísk a ďalších zariadení. Výhodou je aj dobrá dopravná dostupnosť.

POTENCIÁL: Pozemok je ideálny pre výstavbu rodinného domu, chalupy alebo ako investícia. Možnosť využitia sypanca ako súčasť nového bývania alebo samostatnej jednotky.

PREČO PRÁVE TENTO POZEMOK?

KĽUDNÉ PROSTREDIE: Únik od mestského ruchu a možnosť vychutnať si krásy prírody Vihorlatu.

ŠIROKÉ MOŽNOSTI VYUŽITIA: Široké možnosti využitia: Prispôsobte si pozemok podľa vašich predstáv.

INVESTÍCIA DO BUDÚCNOSTI: Investícia do budúcnosti: Stabilná lokalita s rastúcim záujmom o nehnuteľnosti. Možnosť rozparcelovania ... . V budúcnosti je v pláne výstavba cesty za pozemkom, čo zvýši jeho atraktívnosť a následne aj cenu ...

ČO BY STE MALI VEDIEŤ O OBCI MODRA NAD CIROCHOU:

Obec Modra nad Cirochou sa nachádza na severovýchode Slovenska v nadmorskej výške 207 m n. m. Leží neďaleko štátnych hraníc s Ukrajinou a Poľskom. Katastrálne územie s rozlohou 7,3 km2 sa rozprestiera vo Vihorlatských vrchoch na hlavnej trase medzi mestami Humenné a Snina. Deti vo veku od troch rokov môžu v obci navštevovať materskú školu, ktorá je spojená so Základnou školou Modra nad Cirochou. Na základnej škole je vybudovaný prvý a druhý stupeň. To znamená, že deti si tu plnia povinnú školskú dochádzku od prvého až po deviaty ročník a nemusia dochádzať na vyučovanie do okolitých dedín, resp. miest. Po skončení vyučovania môžu navštevovať podľa vlastného výberu zaujímavé krúžky alebo školský klub detí. Na škole je taktiež zabezpečené aj ich stravovanie v školskej jedálni. Ďalšou podporovanou oblasťou je kultúra, čo dokazuje narastajúci počet zaregistrovaných občianskych združení na jej území a množstvo kultúrnych podujatí, ktoré sa tu pravidelne uskutočňujú. Športovo založení obyvatelia a deti majú pre rozvíjanie svojich aktivít a na trávenie voľného času vybudovaný športový areál. Ten tvorí futbalové ihrisko a multifunkčné ihrisko.

 

CENA POZEMKU: 43 000,-€

NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ pre viac informácií alebo OBHLIADKU.

Jevčák Vladimír
Tel.: 0908 973 537
Email: vladimir.jevcak@megarealitka.sk
Facebook: Vladimír Jevčák - MEGA Realitka
Web: www.megarealitka.sk/makler/47-vladimir-jevcak#properties

 

Realitná kancelária MEGA® je tu pre Vás s tímom skúsených profesionálov, ktorí sa vyznajú v predaji a prenájme nehnuteľností. 

Každý klient je pre nás dôležitý, a preto sa k Vám správame s osobným prístupom a pochopením. Dôslednosť, precíznosť a najmä zodpovednosť sú pre nás samozrejmosťou.

Náš tím je mladý a plný energie, pripravený Vám pomôcť pri kúpe alebo predaji nehnuteľností s profesionálnym prístupom a ľahkosťou.

V spolupráci s renomovanou advokátskou kanceláriou poskytujeme komplexný právny servis týkajúci sa prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnostiam - od prípravy zmlúv až po elektronické podanie do katastra nehnuteľností.

Sme súčasťou Realitnej únie SR, čo znamená, že sme súčasťou skupiny profesionálov, ktorí sa špecializujú na realitné služby.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1183212
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Pozemok pre rodinné domy
  • Celková cena :
      43 000 €
  • Jednotková cena:
      22 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : MODRA NAD CIROCHOU
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Modra nad Cirochou
  • Kraj : Prešovský
  • Okres : Humenné
  • Štát : Slovensko

megarealitka.sk

megarealitka.sk - naša ponuka

#
  • Predaj
... megarealitka.sk
#
  • Predaj
... megarealitka.sk

NA PREDAJ pozemok v Zemplínskych Hámroch

Zemplínske Hámre, Zemplínske Hámre

  • 0 m2
#
  • Predaj
... megarealitka.sk