Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Broker Consulting a.s. ponúka na predaj exkluzívnu reštauráciu , súčasťou ktorej je aj vkusne zariadený 3 izbový byt s galériou v obci Hamuliakovo.

Celková výmera je 2715m2 z čoho :

zastavaná plocha:
reštaurácia s príslušenstvom 366m2 + terasa 147m2 + parkovisko 167m2
altán hliníkovej konštrukcie 523m2

pozemky: 1512m2


POPIS:
Stavba sa nachádza v centre obce pri hlavnej ceste. Reštaurácia je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2022 , je zabehnutá , luxusne zariadená, bez ďalších investícií.
Pred vstupom do reštaurácie je priestranná terasa. V prednej časti sa nachádza reštauračná časť s barom a pokračuje veľká sála prispôsobená na rodinné a firemné oslavy. Kuchyňa je plne a moderne zariadená. Priestor je klimatizovaný. V celom objekte sú nové rozvody vody, kanalizácie, elektriny a plynu a je napojený na kamerový systém. Na pozemku vedľa reštaurácie sa nachádza veľkorysý altán a dvor kde je možné v letných mesiacoch príjemne si posedieť pri kávičke či drinku.

Za reštauráciou pokračuje záhrada, ktorú skrášľuje zeleň. Na svoje si prídu aj deti , nachádza sa tam detské ihrisko, trampolína a tiež bazén. Pozemok, ktorý je využívaný ako záhrada je možné oddeliť od reštaurácie, má samostatný prístup. Možnosť využiť na účel bývania alebo rekreáciu. Na pozemku sa dá stavať ,výmera je dostatočná a pozemky sú napojené na všetky inžinierske siete.

Nad reštauráciou sa nachádza 3 izbový byt s priestrannou terasou a veľkým balkónom. Do bytu vedie exteriérové schodisko. Byt prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou v roku 2022 a je dobre udržiavaný. Zaujímavosťou bytu je krásna galéria , na ktorú sa dostanete točitými schodmi. V byte je klimatizácia a alarm.


DISPOZÍCIA bytu:

Obývacia izba: 37,33m2
Kuchyňa: 6,87m2
Izba: 11,62m2
Kúpeľňa s WC: 3,62m2
WC: 1,23m2
Technická miestnosť: 1,38m2
Izba na 2,NP (galéria): 8,78m2
Celková podlahová plocha: 70,83m2

terasa: 37,21m2
balkón: 18,42m2


Obec Hamuliakovo leží približne 20 km južne od Bratislavy v okrese Senec. Hamuliakovo je satelitnou obcou hl. mesta . Obec Hamuliakovo sa nachádza v západnej časti Podunajskej nížiny, na Žitnom ostrove. Susediace sídla sú Šamorín a Kalinkovo. Obec sa stáva vyhľadávaným cieľom turistov, rekreačnou oblasťou obyvateľov Bratislavy. V obci sa nachádza základná sieť obchodov a služieb, materská škola a základná škola, detské ihrisko, hokejová hala či futbalové ihrisko. Niekoľko reštauračných a kaviarenských prevádzok. Dostupná je hrádza Dunaja a jeho nábrežia. Dopravné spojenie s hl. mestom BA je dobré ,približne 15min motorovým vozidlom. V blízkosti je aj napojenie na R7 a následne na D4. Do obce vedie prímestská autobusová doprava a zastávka sa nachádza 20m od nehnuteľnosti.


Cena nehnuteľnosti je vrátané provízie pre RK a v cene sú započítané komplexné právne služby.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1022623
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Priestory pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Reštauračné priestory
  • Celková cena :
      1 300 000 €
  • Jednotková cena:
      1 081 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hamuliakovo
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Broker Consulting, a. s.

Broker Consulting, a. s. - naša ponuka