Popis nehnuteľnosti

RealityMaster ponúka exkluzívne na predaj 3 a 4 izbové Golf Apartments v apartmánovom dome v úplne novej zástavbe v žiadanej a svetovo známej lokalite areálu Penati Golf Resort pri obci Šajdíkové Humence.

Moderné apartmány majú zastavanú plochu 108m2 a úžitkovú plochou 91m2. Pred každým apartmánom sú 2 parkovacie miesta, a z obývacej izby a spálne prístupná terasa cca 25m2. Každý apartmán sa predáva aj s pozemkom pod ním s rozmerom cca 10x15m. 

Jendopodlažný apartmánový dom s kombinovanou plochou a sedlovou strechou je zateplený EPS polystyrénom. Vykurovanie je podlahové, elektrické. V apartmánovom dome sa nachádzajú iba 3 apartmány s rôznou dispozíciou:


Apartmán A - 4 izbový, 3 samostatné spálne (90,13m2 + terasa 25m2)
Apartmán B - 3 izbový s garážou (90,13m2 + terasa 25m2)(na fotografiách - zariadenie ako bonus!) 
Apartmán C - 3 izbový s veľkou obývacou miestnosťou 46m2 (91,10m2 + terasa 25m2)
ďalšie apartmánové domy vo výstavbe


Dispozícia apartmánu je jednoduchá a príjemne vyriešená. Vchod nás dovedie do vstupnej haly, chodby vedúcej až do zadnej časti domu. V chodbe je priestranná vstavaná skriňa, vstup do izieb / garáže a samostatného WC. Chodba nás ďalej dovedie do dominantnej dennej časti domu – do kuchyne spojenej s obývačkou s vysokým stropom. Miestnosť je presvetlená veľkým oknom a dverami vedúcimi na terasu. Z obývačky sa dostaneme do priestrannej kúpeľne a hlavnej spálne s výhľadom na terasu.

CENA a VYBAVENIE
Apartmány sa predávajú kompletne dokončené, cena 279.000 EUR s DPH a províziou, možný odpočet DPH (232.500 EUR bez DPH). V súčasnosti prebiehajú posledné dokončovacie práce.

Apartmán B s garážou (na fotkáh) má ako bonus aj kompletné vybavenie nábytkom až po TV a dekorácie.
Apartmány A a C sú dokončené až po vstavaný nábytok a spotrebiče (bez TV, sedacej súpravy, stoličiek v kuchyni a dekorácií) 

Zateplenie EPS, plastové/hliníkové okná s izolačným trojsklom + vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie, fasáda, rozvody vody a elektriny, teplovodné podlahové kúrenie, omietky, potery, biela maľovka. Vonku zhotovené parkovacie státia so zámkovou dlažbou pre 2 autá, za apartmánom vydláždená terasa, vyrovnaný pozemok, oplotenie.

Obklady, dlažby, sanita – WC, sprchový kút, vypínače a svietidlá, kuchynská linka na mieru, vstavané skrine na mieru, interiérové dvere, dekorácie, závesy.
Kuchyňa - kompletné vybavenie kuchyne vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, indukčná varná doska, umývačka riadu), digestor, jedálenský stôl na mieru, stoličky. Kúpeľňa - kompletne zariadená vrátane podsvieteného LED zrkadla. Obývačka - TV, sedačka, konferenčný stolík. Spálňa -  posteľ. nočné stolíky.

 

LOKALITA

Penati Golf Resort je na Slovensku ojedinelý projekt, ktorý pribudol na mape špičkových golfových rezortov v strednej Európe. Prvý areál u nás rozlohou na ploche 217 hektárov a vlastnosťami splní očakávania širokého spektra golfistov a golfových priaznivcov. Okrem 36-jamkového golfového rezortu svetových parametrov ponúkne pestré možnosti na relax, aktívny oddych a na kvalitné trávenie voľného času.

Neopakovateľnou scenériou areálu a rozmanitosťou aktivít sa golfový rezort stáva protipólom unavujúcej dynamike života. Zelená oáza v prekrásnej krajine s veľkým jazerom obklopeným slnečnými plážami a romantickými zákutiami poskytne dokonalý zážitok. Stáva sa skutočným rajom pre aktívnych hráčov golfu aj pre členov ich rodín, priateľov a všetkých, ktorí radi spoznávajú nových ľudí a vyznávajú aktívny a zdravý životný štýl.

 

Cena zahŕňa províziu RK a kompletný právny servis, vrátane vypracovania autorizovaných zmlúv a vkladu do katastra nehnuteľností. Radi Vám pomôžeme aj s bezplatným hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania a poistenia Vašej novej nehnuteľnosti.

Prevedieme vás celým procesom predaja rýchlo a bezpečne - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.

Ak Vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku:
Samuel Bokroš
0944 689 740
bokrossamuel@realitymaster.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1007609
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      Apartmán
  • Celková cena :
      279 000 €
  • Jednotková cena:
      3 066 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Šajdíkové Humence
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Šajdíkove Humence
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Senica
  • Štát : Slovensko

RealityMaster s.r.o.

RealityMaster s.r.o. - naša ponuka