Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj viacúčelovú prevádzkovú budovu v tichej a pokojnej lokalite mimo hlavnej cesty v meste Nové Zámky. Dvojpodlažná budova s úžitkovou plochou 720 m2 bola v minulosti využívaná ako materská škôlka, čo ale nevylučuje využitie priestorov aj pre iné podnikateľské účely.

TECHNICKÝ STAV:
Samostatne stojaca budova bola daná do užívania v roku 1980, je postavená z tehly (hr. 30-40 cm), strecha je plochá, dvojplášťová s krytinou z asfaltových privarovaných pásov (rekonštrukcia strechy bola v roku 2022), vonkajšie omietky sú brizolitové.
1. NP je prevažne v pôvodnom, ale veľmi zachovalom technickom stave, plastové okná s izolačným dvojsklom, podlahy sú prevažne PVC, chodby, pôvodná kuchyňa, sociálne zariadenia sú s povrchom z keramickej dlažby. V pôvodných miestnostiach kuchyne, skladov pri kuchyni sú keramické obklady. Medzi 1. a 2. NP je inštalovaný malý nákladný výťah pre prevoz stravy z pôvodnej kuchyne. Steny sú suché bez prasklín.
2. NP – čiastočná rekonštrukcia, bola zmenená dispozícia predelením priestoru priečkami a tým vznikli samostatné miestnosti, plastové okná s izolačným dvojsklom, podlahy sú prevažne PVC, v miestnostiach sú podlahy pokryté kobercami, znížené sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením, sociálne zariadenia sú zrekonštruované.
Objekt disponuje samostatnou kotolňou s 2 kotlami zn. WIESSMANN (rekonštrukcia v r. 2000), pohybovými senzormi a senzormi požiaru. Obnovenie fasády a výmena okien prebehla v r. 2010.

DISPOZÍCIA:
1.NP – vstupná chodba, priestranná denná miestnosť (130m2), pôvodná kuchyňa, 3 skladové priestory, malá kuchynka, umyvárka, sociálne zariadenia, predné a zadné schodište, kotolňa
2. NP – chodba, 5 samostatných miestností, archív, kuchynka, sociálne zariadenia

INŽINIERSKE SIETE:
- mestský verejný vodovod, elektrina (svetelná aj motorická elektroinštalácia s automatickým istením), plyn. Kúrenie je zabezpečené plynovými kotlami centrálne radiátormi ako aj ohrev vody. Všetky siete sú aktívne aj keď objekt momentálne využívaný nie je.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve firmy (možnosť odpočtu DPH), nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď.

V ponuke predaja je samostatná stavba bez pozemku, nakoľko pozemok pod stavbou je vo vlastníctve mesta Nové Zámky. Užívanie pozemku je v dlhodobom nájomnom vzťahu.

LOKALITA:
Objekt sa nachádza v pokojnej a tichej lokalite mimo hlavnej cesty, príjazdová spevnená komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie na priestrannom parkovisku.

VÝHODY:
- poloha nehnuteľnosti v blízkosti mesta
- rôzne možnosti využitia (súkromné jasle, súkromná MŠ, voľnočasové aktivity, školiace stredisko, administratívne a obchodné služby a pod.)
- možnosť rekonštrukciou prispôsobiť nehnuteľnosť vlastným podnikateľským aktivitám

V prípade ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, na všetky vaše prípadné otázky vám rada zodpoviem pri osobnom stretnutí.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s možnosťou zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania hypotekárnym úverom (viac na našej webovej stránke).
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 483 112 alebo na andreakovarcikova@haloreality.sk. ID ponuky: NZ-66836.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0519153
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Polyfunkčný objekt
  • Celková cena :
      346 000 €
  • Jednotková cena:
      481 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nové Zámky
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Nové Zámky
  • Štát : Slovensko

HALO reality Nové Zámky

Naposledny pridané

  • HALO reality - Kúpa jednoizbový byt Žiar nad Hronom

    Žiar nad Hronom

    Celkovo55 000 €

  • Na predaj 4 izbový byt Pod Hájom (82m2)Dubnica nad Váhom

    Pod hájom, Dubnica nad Váhom

    Celkovo126 000 €

  • Byt v centre mesta na prenájom.

    Dunajská Streda

    800 €Mesačne