Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky : 189947 , Telefón : 0911 455 711 , E-mail : kasaj@vasereality.sk

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj v osobnom vlastníctve pôvodný vidiecky rodinný dom s veľkou hospodárskou budovou a krásnou záhradou v obci Beckov, okres Nové Mesto nad Váhom.

Stavba bola postavená približne v roku 1920, je postavená z nepálenej tehly o hrúbke obvodových múrov 600 mm, ktorá je zvnútra omietnutá klasickou ručnou vnútornou omietkou.
Podlahy v dome sú vybudované prevažne zo škvárobetónu s drevenými doskami okrem kuchyne, kde je už vybudovaný betónový poter. Stropy v celom rodinnom dome sú z priznaných drevených trámov a kombináciou palachu. Strecha je postavená z klasických drevených trámov s latovaním na ktorých je uložená škridla z pozinkovaného plechu.

Zastavaná plocha - 200 m2
Obytná podlahová plocha - 110 m2
Hospodárska budova - 80 m2
Celková rozloha pozemku - 702 m2

Dĺžka pozemku - 30 m

Šírka pozemku - 23 m

Dispozícia rodinného domu :

- kuchyňa
- obývacia miestnosť
- 2x spálňa
- veľká hospodárska miestnosť o výmere 40 m2.

Rodinný dom ako stavba je v klasickom pôvodnom stave, v minulosti bola denne obývaná, no momentálne slúži už len na občasné rekreačné využitie.
Záhrada je rozkvitnutá stromami, tujkami a rôznymi okrasnými drevinami, o ktoré je pravidelne postarané. Zo záhrady je veľmi pekný výhľad priam na Beckovský hrad.
Celý pozemok je oplotený a ohraničený, je priechodný z oboch strán ulice, predná strana plotu zo vstupnej strany je postavená z masívneho kameňa.

Vykurovanie rodinného domu je lokálne, zabezpečené plynovými gamatami, ktoré sú osadené v kuchyni.
Okrem plynového vykurovania je možné stavbu vykurovať aj na tuhé palivo, nakoľko je v kuchyni vymurovaný klasický komín s prieduchom do spálne, ktorý slúžil na vykurovanie pieckou v kuchyni a krbovými kachlami v spálni.

Inžinierske siete - elektrina 220 / 380 V, plyn, obecný vodovod + vlastná kopaná studňa o hĺbke 8 m., ktorá je momentálne v nefunkčnom stave.

Nehnuteľnosť je právne vysporiadaná, bez akýchkoľvek tiarch a exekúcií, kúpou odovzdaná k užívaniu.

Kúpa je vhodná investícia na rekreačné využitie, ale aj na výstavbu nového rodinného domu, nakoľko má pozemok vhodný, takmer štvorcový tvar a nachádza sa v zastavanom území obce v zástavbe rodinných domov..

V blízkosti rodinného domu sa nachádzajú potraviny, pošta, pohostinstvo, reštaurácia a autobusová zastávka s autobusovými spojmi Trenčín - Nové Mesto nad Váhom.
Obec Beckov sa nachádza 10 km od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom, rýchly prístup k diaľničnému privádzaču Bratislava - Žilina.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. 0911 455 711 alebo na mail adrese kasaj@vasereality.sk., kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0217963
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      79 500 €
  • Jednotková cena:
      723 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Beckov
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Nové Mesto nad Váhom
  • Štát : Slovensko

VAŠE REALITY s.r.o.

VAŠE REALITY s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti