Popis nehnuteľnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária .Exkluzívne v zastúpení majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj exkluzívny byt v novostavbe na ulici Cédrová v Dubnici nad Váhom . Nachádza sa v širšom centre mesta Dubnica nad Váhom vo vyhľadávanej lokalite, v blízkosti novovybudovaného sídliska a rodinných viliek s výhľadom na les.

Úžitková plocha bytu je 59 m2, nachádza sa na 2.pos. z 3.poschodí. Bytový dom nedisponuje výťahom. Bytoví dom je novostavba kolaudovaná v roku 2015. V najbližšom okolí je kompletná občianska vybavenosť. Bezproblémové parkovanie.

Lokalita: Cédrová ulica v blízkosti kostola , v blízkosti školy, škôlky.

Výhody nehnuteľnosti:

Moderná nehnuteľnosť, ktorá bola nedávno dokončená. S použitím kvalitných materiálov s moderným dizajnom. Dispozície umožňuje praktické využitie doslova každého centimetra bytu. Dispozícia bytu: veľká kuchyňa s novou kuchynskou linkou na mieru, so vstavanými spotrebičmi - elektrická rúra a indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, moderná chladnička Samsung, umývačku riadu. Obývacia izba je plynule spojená s kuchynským kútom . V kuchyni je praktické balkónové okno s výstupom na balkón. Na veľkorysej chodbe v tvare písmena L je priestor pre odkladanie oblečenia, topánok, a aj vstavané skrinky .Pokračujeme chodbou k vstupu do veľkej kúpeľne s rohovou vaňou a sprchovou hlavicou osadenou v plafóne. V kúpeľni je dostatok miesta pre veľké umývadlo a práčku. . Ďalšie dvere vedú do samostatného W.C. s Geberitom .Oproti toalete je za zasúvacími dverami , útulná spáleň so vstavanými ROLLDOR skriňami a príslušenstvom. Obývačka ktorá má krásne obložené steny umelým kameňom. na jednej zo stien je umiestnený krb na bioplyn ,ktorý zútulňuje samotnú izbu v zimných mesiacoch. Veľká sedačka sektorový nábytok a dve veľké okná s príjemným výhľadom . Vchodové dvere sú bezpečnostné. V celom byte sú nové plávajúce podlahy, stierky na stenách, medené elektrické rozvody , internet. Plyn v byte nie je.V dome sa nachádza kamerový systém na poschodiach a vonkajšie parkovisko.

Mesačné zálohové platby za energie a platby správcovi bytového domu sú spolu 110,- eur.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Číslo zákazky :189851

Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle 0904 808 521, alebo mailom: fursten@vasereality.sk.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Číslo zákazky :189851

Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle 0904 808 521, alebo mailom: fursten@vasereality.sk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0008158
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      156 000 €
  • Jednotková cena:
      2 600 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Dubnica nad Váhom
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Ilava
  • Štát : Slovensko

VAŠE REALITY s.r.o.