Už len 5 voľných bytov. Kesselbauer je takmer vypredaný

PR servis | 07.10.2024 00:00
Autor: Kesselbauer

Rezidenčný projekt Kesselbauer postupne smeruje k úplnému vypredaniu, preto by ste mali konať rýchlo. Úspech projektu potvrdzujú aj zaujímavé čísla.

110 predaných bytov zo 115

Kesselbauer obohatil centrum Bratislavy o 115 nových bytov, ktoré aj vďaka technickému nadštandardu spĺňajú najvyššie nároky na súčasné bývanie. Aj v týchto dňoch pokračuje predaj mimoriadne rýchlym tempom, len za august sa predalo 7 bytov, vďaka čomu sa Kesselbauer v danom mesiaci zaradil k najpredávanejším projektom v Bratislave. Aktuálne zostáva v ponuke už len 5 voľných bytov. Ak máte záujem o bývanie na prestížnej adrese na Námestí 1. mája v blízkosti Prezidentského paláca, nemali by ste viac váhať. Využite zvýhodnené ceny a rezervujte si svoj byt čím skôr. V prípade, ak aktuálne nehľadáte bývanie, môže vám byt poslúžiť ako výhodná a zároveň bezpečná investícia, ktorá zhodnotí vaše voľné finančné prostriedky.

Zelené átrium rezidenčného projektu Kesselbauer
Zelené átrium rezidenčného projektu Kesselbauer
Autor: Kesselbauer

137 obsadených parkovacích miest zo 155

Kesselbauer je jeden z mála rezidenčných projektov v centre mesta, ktorý ponúka bezproblémové parkovanie v podzemnej garáži. Parkovacie miesto si nemusíte kúpiť hneď, môžete si ho výhodne prenajať – s opciou neskoršej kúpy. Bola by obrovská škoda takúto možnosť nevyužiť. Aj vďaka ponuke zvýhodneného parkovania je už teraz obsadených 137 miest zo 155. V ponuke tak dnes ostáva už len 18 voľných parkovacích miest. Určite nie je nutné zdôrazňovať, že bezproblémové parkovanie v Starom Meste je hodnotou samou o sebe.

10 prenajatých obchodných priestorov z 10

Zatiaľ čo predaj bytov sa blíži do finále, všetky komerčné priestory sú už na 100 % prenajaté. Noví majitelia bytov tak môžu využívať služby atraktívnych predajní a prevádzok. Jednou z nich je remeselná pekáreň Pochlieb, ktorou projekt nadväzuje na tradíciu založenú podnikateľom Alexandrom Kesselbauerom. Vo vnútrobloku však nájdete aj modernú reštauráciu La Bouche Culinary, ambulanciu estetickej medicíny či právnickú kanceláriu. A to všetko máte doslova pár metrov od vchodu.

Zelené átrium s umeleckým dielom, 3 mestské parky

Súčasťou projektu Kesselbauer je tiež átrium s príjemnou oddychovou zónou. Poloverejný priestor v parkovej úprave skrášľuje umelecké dielo talentovaného sochára Róberta Palúcha. Za relaxom môžete vyraziť aj do troch mestských parkov, ktoré máte v pešej dostupnosti niekoľkých minút. Čerstvo zrevitalizovaná a znovuotvorená Prezidentská záhrada si zachovala svoju pôvodnú barokovú štruktúru, čo určite ocenia milovníci architektúry. Ďalším lákadlom na prechádzku je obnovený park na Námestí slobody s ikonickou fontánou a novovysadenými stromami.

Obľúbená je aj Medická záhrada, kde sa pravidelne konajú zaujímavé voľnočasové eventy, ktorými si môžete spestriť svoje voľné dni. Relax v krásnom prostredí parkov je veľkým benefitom pre vašu fyzickú aj psychickú pohodu a navyše prítomnosť mestských parkov zvyšuje aj hodnotu vašej nehnuteľnosti.

Oddychová zóna vnútrobloku s umeleckým dielom
Oddychová zóna vnútrobloku s umeleckým dielom
Autor: Kesselbauer

Proxenta s desiatimi úspešnými rezidenčnými projektmi

Za svoj úspech vďačí projekt okrem výnimočnej polohe aj developerovi Proxenta – najrýchlejšie rastúcej investičnej skupine na Slovensku, ktorá má bohaté skúsenosti s developmentom aj so zhodnocovaním peňazí prostredníctvom výhodných investícií. Podpísaná je už pod viacero úspešne zrealizovaných realitných projektov a ďalšie má vo výstavbe alebo v štádiu príprav. Štyri z nich sú sústredené blízko seba v bratislavskom Starom Meste. Projekty Proxenta Residence, Weinhauer a BLoKK v Bratislave, ako aj Tabáň a Dúhové bývanie v Nitre sú úspešne dokončené a vypredané. Ak si predaj bytov zachová podobné tempo ako doteraz, o pár týždňov sa k vypredaným projektom zaradí aj Kesselbauer.

Viac na www.kesselbauer.sk.