TV relácia Nové bývanie s arbitrom Jánom Palenčárom

Väčšine divákov asi netreba predstavovať túto veľmi známu a dlhoročnú reláciu, ktorá sa venuje bývaniu na televíznych obrazovkách. Kto by ju nepoznal, mal by vedieť, že v nej kupujúci hľadajú svoju vysnívanú nehnuteľnosť. Počas jedného dielu si pozrú minimálne tri ponuky nehnuteľností vo vytipovanej lokalite. Hodnotia prezentované nehnuteľnosti a rozhodujú sa, ktorá z nich najviac spĺňa ich očakávania a povedie ich až ku kúpe. Divák tak má možnosť cestovať s televíznym tímom po celom Slovensku a spoznávať nové zaujímavé nehnuteľnosti a lokality na bývanie v rôznych regiónoch. V ponuke sú rôzne nehnuteľnosti od klasických sídliskových bytov po byty v novostavbách, rodinné domy, či rekreačné nehnuteľnosti. Kupujúci si pozrie ich dispozíciu, vybavenie, interiérový dizajn a oboznámi sa tiež s infraštruktúrou dostupnou v okolí. To všetko vďaka moderátorovi a realitnému maklérovi alebo maklérke, ktorí ich po nehnuteľnostiach sprevádzajú.


Kto sú osobnosti Nového bývania?

Ján Palenčár

Od vysielacej sezóny v roku 2023 sa môžu diváci obľúbenej relácie pravidelne stretávať s novým arbitrom relácie Jánom Palenčárom. V realitách pôsobí už viac ako 25 rokov a svoje bohaté skúsenosti odovzdáva aj divákom vo forme rád a odporúčaní pre kúpu nehnuteľností. Jeho expertízu na poli predaja a prenájmu dopĺňajú aj nové projekty rezidenčného bývania a riadenie všetkých fáz ich prípravy až po predaj klientovi. Stretnúť ste sa s ním môžete ako s prezidentom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska a je tiež bývalým profesionálnym hráčom futbalu v bránke FK Interu. Ten v súčasnosti vedie a venuje sa podpore rozvoja futbalu u mládeže. V relácii Nové bývanie vystriedal na poste arbitra realitného odborníka Martina Čapa, s ktorým sa roky pozná.

Vladimír Voštinár

Dôležitou osobnosťou relácie je známy moderátor zábavných relácií Vladimír Voštinár. Jeho zásluhou, ako aj celého tímu, sa relácia už dlhé roky drží medzi top televíznymi reláciami. Sám za tie roky získal toľko skúseností, že by prehliadku nehnuteľnosti odprezentoval ako skúsený realitný profesionál. Pri pohľade na priebeh návštevy v jednotlivých dieloch, vidno, že presne vie na čo sa opýtať, čo vyzdvihnúť alebo na čo upozorniť. S hľadaním nového bývania v relácii pomáha už od samotného začiatku, a to so svojim typickým šarmantným úsmevom a elegantným vzhľadom. Ďalej pri hodnotení nehnuteľností ako moderátor spolupracuje tiež s interiérovými dizajnérmi a architektmi. Svojim umením a fantáziou dokážu pre divákov, aj samotného záujemcu vyčarovať návrh novej podoby nehnuteľnosti, napr. prerábky bytu tak, aby bol moderný a štýlový pre pohodlné bývanie a tiež najmä, aby vyhovoval potrebám konkrétneho kupujúceho. Všetky diely relácie Nové bývanie si môžete pozrieť v archíve televízie.