Popis nehnuteľnosti

B10 realitné centrum Vám výhradne ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenom projekte Slnečnice v Petržalke. Byt sa nachádza hneď na začiatku tohto projektu, konkrétne v časti Mesto na ul. Zuzany Chalupovej.

Tento byt Vás osloví moderným a nadčasovým prevedením, na ktorého kvalite si dali majitelia naozaj veľmi záležať. Byt bol navrhnutý a dokončený architektom na mieru, pričom bola realizovaná aj zmena dispozície bytu tak, aby sa využil každý centimeter, a to doslova.

Zoznámte sa s benefitmi tejto nehnuteľnosti:

-Kvalitné prevedenie bytu na mieru: Každý detail bol starostlivo navrhnutý a zrealizovaný s dôrazom na vysokú kvalitu a funkčnosť.

-Moderný dizajn: Nadčasový interiér navrhnutý architektom zaručuje estetický a pohodlný životný priestor.

-Optimálne využitie priestoru: Vďaka zmenám v dispozícii bytu je každý centimeter efektívne využitý a ponúka dostatok odkladacích priestorov.

-Zabudovaný pracovný stolík: V dnešnej dobe čias home-office priam nevyhnutnosť pričom priestor na pracovný stôl nájdeme aj v spálni.

-Lokalita: Byt sa nachádza v atraktívnej časti Petržalky s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou na pešo.

-Projekt Slnečnice: Obľúbený a vyhľadávaný projekt, ktorý poskytuje kvalitné bývanie s modernou infraštruktúrou a zelenými plochami.

Výmera podlahovej plochy bytu: 38,86 m²

Lodžia: 7,31 m²

Poschodie: 3.podlažie

Svetová orientácia: Východ

Výstup na lodžiu je aj zo spálne.

Súčasťou bytu je:

Byt sa predáva so vstavaným nábytkom, ktorý bol robený na mieru stolárskou firmou. Vo vnútri skriniek nájdeme okrem úložného priestoru aj elektrické zásuvky na router, TV modem, počítač a pod. Vďaka tejto vychytávke je všetko skryté a pôsobí príjemným čistým dojmom.

Kuchynská linka je vrátane vstavaných spotrebičov – umývačka riadu (väčší rozmer), sklo keramická varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, digestor s vysokým odsávacím výkonom vyvedený do komína, mikrovlná rúra.

Kúpeľňa nie je v pôvodnom vyhotovení v rámci štandardu, ale prešla tiež kompletnou renováciou, v rámci ktorej bola menená dispozícia, obklad, sanita a rozvody vody. Práčka so sušičkou sú vyvedené do odpadu.

Ďalšie doplňujúce informácie: V byte nájdeme klimatizačnú jednotku zn. Daikin, ktorá je takisto vyvedená do odpadu. Úsporné LED svietidlá, sieťky proti hmyzu, svetlo a zástrčka na balkóne, ktoré boli dorobené.



Informácie o lokalite:

Byt sa nachádza v atraktívnej časti Petržalky, ktorá je obľúbená pre svoju výbornú dostupnosť a kompletnú občiansku vybavenosť. Časť Mesto v projekte Slnečnice na ul. Zuzany Chalupovej ponúka rezidentom všetko potrebné pre pohodlný a kvalitný život.

Dopravná dostupnosť

-MHD: Zastávky autobusov v pešej dostupnosti zaručujú jednoduché spojenie s centrom mesta a ostatnými časťami Bratislavy.

-Automobil: Rýchly prístup na hlavné dopravné ťahy a diaľnice, čo zjednodušuje cestovanie do iných miest a okolitých obcí.

Občianska vybavenosť

-Obchody a služby: V blízkosti sa nachádzajú potraviny, drogéria, lekáreň, pošta a ďalšie služby, ktoré zabezpečujú pohodlný každodenný život.

-Zdravotná starostlivosť: V dosahu sú zdravotné strediská, kliniky a lekárne, ktoré zabezpečujú potrebnú zdravotnú starostlivosť.

Voľný čas a rekreácia

-Parky a zeleň: Projekt Slnečnice je známy svojimi zelenými plochami a parkami, ktoré ponúkajú príležitosti na oddych a rekreáciu.

-Športové aktivity: V okolí sa nachádzajú športoviská, cyklistické a bežecké trasy, ktoré potešia všetkých milovníkov aktívneho životného štýlu.

-Reštaurácie a kaviarne: Rôzne reštaurácie, kaviarne a bary v blízkosti ponúkajú širokú škálu gastronomických zážitkov.

Bezpečnosť a komunita

-Bezpečná lokalita: Petržalka je považovaná za bezpečnú a pokojná oblasť, vhodná pre všetky vekové kategórie.

-Komunitný život: Projekty ako Slnečnice podporujú komunitný život, organizujú rôzne podujatia a aktivity pre rezidentov.

Táto lokalita kombinuje výhody mestského bývania s množstvom zelene a rekreačných možností, čo z nej robí ideálne miesto pre život.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 120084

Cena: 235 000 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9966206
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      235 000 €
  • Jednotková cena:
      5 109 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Petržalka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava V
  • Štát : Slovensko

B10 Slovensko, a. s.

Odporúčané nehnuteľnosti