Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj prakticky navrhnutý a nadštandardne zariadený  4-izbový rodinný dom v obľúbenej radovej zástavbe. Nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 177,41 m2 disponuje prízemím a poschodím s dvomi balkónmi, prislúcha k nej aj murovaná garáž o výmere 19,2 m2 a ďalšie dve parkovacie miesta priamo pred domom. Súčasťou na údržbu nenáročného rovinatého pozemku o rozlohe 308 m2 je vydláždený dvor pred objektom a záhrada, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre relaxovanie, grilovanie v spoločnosti blízkych či šantenie detí. Vitajte na mieste, ktoré očarí Vašich hostí, a zároveň bude pre Vás útulným domovom!
Okolie nehnuteľnosti tvorí vizuálne príjemná, novšia časť obce Teplička nad Váhom, vzdialená od centra krajského mesta Žilina len 4 km. Iba pár minút jazdy Vás delí od Chateau Gbeľany s bohatou ponukou služieb a zážitkov, na dosah je cyklomagistrála spájajúca Vodné dielo Žilina a Terchovú, v blízkosti sa nachádza priehrada známa ako obľúbená destinácia športovcov a pokojnú atmosféru bývania mimo ruchu mesta nájdete priamo pred dverami svojho nového bývania.

DISPOZÍCIA
Izby sú príjemne presvetlené, vstup do domu je umiestnený zo západu, terasa a záhrada sú orientované na východ. Prízemie predstavuje dennú zónu domu, poschodie je venované odpočinkovým, študijným či pracovným aktivitám.
PRÍZEMIE tvoria:
- pôsobivá obývacia izba /až 33,46 m2/ zariadená obývačkovým nábytkom, sedacou súpravou, leňoškou, konferenčným stolíkom a veľkoplošným televízorom;
- elegantná kuchyňa /18,9 m2/ s kvalitne vybavenou kuchynskou linkou v tvare písmena L a ostrovom, tiež jedálenským sedením pre šesť osôb;
- praktická špajza /1,05 m2/ prístupná z kuchyne;
- technická miestnosť /5,08 m2/ s miestom pre kotol, práčku, sušičku a úložné skrine;
- hosťovská toaleta /1,93 m2/ ako samostatná miestnosť s wc misou a umývadlom;
- komunikačná chodba /11,92 m2/ spájajúca miestnosti prízemia a schodisko vedúce na poschodie;
- interiérové schodisko /3,82 m2/ medzi prízemím a poschodím;
- účelný šatník /2,83 m2/ ako samostatná miestnosť so vstupom zo zádveria;
- zádverie /3,73 m2/ a závetrie /2,39 m2/.
Záhradnú terasu /3,82 m2/ prístupnú z kuchyne možno podľa potreby zastrešiť pergolou. Výstup na vydláždený predný dvor je umiestnený z obývacej izby.
POSCHODIE poskytuje priestor pre:
- spálňa /19,30 m2/ zariadená manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, vstavanou šatníkovou skriňou, televízorom;
- šatník /3,22 m2/ s otvoreným vstupom zo spálne;
- detská izba /19,30 m2/ vybavená dvomi posteľami so študijnými zázemiami a vstavanou šatníkovou skriňou;
- pracovňa /16,86 m2/ s kancelárskym nábytkom, vstavanou šatníkovou skriňou, môže prípadne slúžiť ako ďalšia detská izba či izba pre hostí;
- kúpeľňa /7,41 m2/ s umývadlom a kúpeľňovou skrinkou, vaňou, úložnou skriňou, vyhrievacím rebríkom;
- toaleta /1,79 m2/ ako samostatná miestnosť s wc misou a umývadlom;
- hala /7,57 m2/ s priznanými krovmi spájajúca miestnosti poschodia a schodisko vedúce na prízemie.
Balkón /1,26 m2/ s kovovým zábradlím a výhľadom do záhrady je prístupný zo spálne, na druhý balkón /2,00 m2/ situovaný na opačnej strane domu sa vychádza z detskej izby.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ PARAMETRE
Nadštandardné materiály, luxusné tvary, elegantné farby - všetko spolu ladí a hrá v prospech vysokej kvality aj pohodlia bývania v ponúkanej nehnuteľnosti.
Základným stavebným prvkom obvodových múrov a priečok objektu je tehla. Strop poschodia je železobetónový monolitický, strop poschodia trámový. Strešnou krytinou je lakoplastovaný pozinkovaný plech. Konštrukciu schodiska tvoria kovové schody s kovovým zábradlím. Vstupné dvere a okná sú plastové, interiérové dvere dyhované, farebne ladiace so zárubňami. Okná sú vybavené hliníkovými interiérovými žalúziami. Druh použitej podlahovej krytiny sa líši v závislosti od spôsobu a intenzity využitia jednotlivých miestností domu, položené boli laminátové podlahy a luxusne pôsobiaca keramická dlažba.
Vykurovanie na prízemí aj na poschodí je podlahové, doplnené radiátormi. Príjemná teplota domácnosti je pohodlne regulovateľná termostatom. K vybaveniu domu patrí plynový kotol Buderus. Dve z izieb na poschodí sú vybavené klimatizáciou.
Moderná kuchynská linka s ostrovom zahŕňa: elektrický sporák Bosch s digestorom, elektrická rúra Whirlpool, umývačka riadu Whirlpool, chladnička s mrazničkou LG. Súčasťou vybavenia kuchyne je aj ďalšia mraznička od výrobcu Beko.
Z chodby na poschodí je možné využiť výlez na povalu s extra úložným priestorom pre potreby domácnosti.
Viaceré možnosti parkovania predstavujú: murovaná garáž s vrátami i bočným vstupom a dve parkovacie miesta na vydláždenej ploche pred domom.
V rámci nehnuteľnosti sú zavedené inžinierske siete: verejný vodovod, elektrina, plyn, verejná kanalizácia. K dispozícii sú dvaja poskytovatelia optického internetu.

LOKALITA
Obec Teplička nad Váhom svojim obyvateľom ponúka moderné a pohodlné bývanie v blízkosti Žiliny i prírodných krás, preto je právom jednou z najvyhľadávanejších lokalít na území Žilinského kraja.
K dispozícii je pestrá občianska vybavenosť, ktorá zahŕňa predajne potravín a iného tovaru, prevádzky s rôznymi službami, základné školy, materské školy, ambulancie poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, kostol, verejnú knižnicu, gastro zariadenia, športoviská a iné.
Do dvoch minút jazdy autom sa nachádzajú významní zamestnávatelia regiónu, v susednej obci sa rozprestiera luxusný hotelový komplex Chateau Gbeľany, poskytujúci kvalitné reštauračné služby a výnimočné wellness zážitky aj pre verejnosť. Vodné dielo Žilina, obľúbené miesto pre milovníkov rozmanitých outdoorových športov - bicyklovanie, beh, in-line korčuľovanie je dostupné do 5 minút.
Na atraktivite nehnuteľnosti pridáva jej blízka vzdialenosť k benefitom krajského mesta Žilina, ktorého centrum je vzdialené približne 5 minút jazdy.
K dispozícii sú pravidelné spoje autobusovej dopravy, výjazdy na rýchlostnú cestnú komunikáciu pre smery Bratislava – Košice – Čadca sú dostupné 2 minút.

Dostupnosť nehnuteľnosti: ihneď.

Cena: 349.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA015060.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9808277
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      349 000 €
  • Jednotková cena:
      1 967 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : M.A.Bazovského
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Teplička nad Váhom
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Rk Ing. Ingrid Ilavská

Kancelárske priestory na Staromlynskej na prenájom

Staromlynská, Bratislava-Podunajské Biskupice

  • 169 m2
#
  • Prenájom
... Space reality

Prenajmeme nový 2 izb byt v projektu NUPPU

Mlynské nivy, Bratislava-Ružinov

  • 51 m2
#
  • Predaj
... VAŠE REALITY s.r.o.