Popis nehnuteľnosti

Fakty o byte:
Výmera: 38.08m2
Loggia: 8.03m2
Poschodie: p5 / 6
Stav bytu: novostavba

Oblasť medzi ulicami Lužná, Bosákova a Šusteková, v susedstve Starého mostu a sadu Janka Kráľa, patrí posledné dve desaťročia medzi najdynamickejšie sa meniace územia. Lokálny developer Vodotika tu vybudoval novú štvrť, každý rok prispeje do zástavby ďalšou etapou v podobe nového bytového domu. Tie si pre svoje technické a kvalitatívne prevedenie s vyhovujúcimi dispozíciami bytov našli obľubu.

Prečo toto bývanie?
Výborná lokalita na začatku Petržalky v blízkej dostupnosti centra (cyklochodníkom a chodníkom cez Starý most), resp. 2 zastávky električkou.

Napriek malej výmere veľmi šikovné dispozičné riešenie s veľkou loggiou.

Byt sa predáva kompletne zariadený, stačí sa nasťahovať.

Dispozícia a zariadenie:
Byt je napriek menšej výmere necelých 39m2 (plus 8m2 loggia) veľmi šikovne dispozične riešený.

Rozdelený je na samostatnú spálňu, obývačku s východom na loggiu, odčleneným kuchýnskym kútom, vstupným zádverím a štýlovou kúpeľňou spojenou s WC.

V chodbe sa nachádza vstavaná skriňa, priestor na vešanie a lavica s botníkom. V menšej spálni sa zmestila skriňa a manželská posteľ.

Obývačka má otvorený priestor s kuchýnskym kútom. Kuchýnska linka je vrátane všetkých spotrebičov. V obývačke je umiestnená aj klimatizácia.

Štýlová kúpeľňa je vybavená sanitou ako rohový sprchový kút, závesná toaleta s keramikou či rebrový radiátor napojený na rozvody kúrenia vrátane umývadla s umývadlovou skrinkou a štýlovým zrkadlom. V kúpeľni je pre vyšší komfort aj podlahové vykurovanie.

Inak na sever orientovaný interiér je presvetlený cez veľkoformátové termoizolačné a plastové okná v nadštandardnej triede zvukovej izolácie. Tá je potrebná, nakoľko severne od domu je rušná Einsteinová ulica.

Stav a technológie:
Po technologickej stránke ide o modernú stavbu.

Byt má kvalitné prevedenie štandardu v podobe plávajúcich podláh, ktoré sú zladené s obložkovými zárubňami interiérových dverí (vstupné dvere sú bezpečnostné), s minimálnymi známkami použitia.

Laminátové plávajúce podlahy vo vzore dubu v byte vystriedala v kúpeľni dlažba. Samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere a audio vrátnik v predsieni a spomínaná klimatizácia je už len čerešničkou na torte.

Bytový dom:
Jeho kolaudácia prebehla len nedávno a to na konci roku 2021.

Disponuje 6 nadzemnými podlažiami a dvoma podzemnými, kde sa nachádzajú garážové státia.

Vykurovanie je ústredné, pričom na prízemí bytového domu sú situované nebytové obchodné priestory, ktoré dotvárajú paletu služieb v okolí.

Bezprostredné okolie ponuky:
Bicykel sa vám v tejto lokalite zíde ako praktický a rýchly dopravný prostriedok. Do centra mesta sa dopravíte do 5 minút a to po Starom moste s krásnymi výhľadmi. V daždivých dňoch oceníte električku č. 3, ktorá odchádza zo zastávky Farského (len 600 metrov od vchodu) a len dve zastávky od centra mesta (cca 2 minúty cesty).

Atraktívne okolie bytového domu s parkovou úpravou, robia z tejto ponuky vynikajúceho kandidáta na bývanie v bezprostrednej dostupnosti do Starého mesta.

O lokalite:
Neopomenuteľným faktom je plánovo rekonštrukcia a obnova nášho najväčšieho parku - Sadu Janka Kráľa, ktorý má byť doplnený o pôvodne zaniknuté prevádzky voľnočasových aktivít s novými chodníkmi a sadovými úpravami.

Keď už spomíname vízie do blízkej budúcnosti, tak projekt Lido, ktorý si medzi obyvateľmi Bratislavy už dnes buduje svoje povedomie sa pomaličky blíži k územnému povolenie, po ktorom bude nasledovať výstavba novej rezidencie na Petržalskom brehu Dunaja. Okrem nového obchodného a kongresového centra rozšíri už bez tak bohatú paletu služieb (vďake OC Eurovea len 10 minút od vchodu) a voľnočasových aktivít aj s využitím dne zanedbanej zátoky.

Vďaka faktu, že developer dbá na kvalitu a život na verejnom priestranstve tohto obytného súboru, je tu už dnes okrem parkov, fontány, množstva parkovania (vyhradené a súkromné mestské státia) aj veľká sieť obchodných priestorov na prízemí bytových domov, ktoré našli obľubu u podnikateľov. Obyvatelia tak majú v dobrej dostupnosti vcelku diverzifikovanú ponuku vybavenosti, od kaviarni po opravu bicyklov či kaderníctvo. Komorná atmosféra projektu je dosiahnutá práve jednotou budovania a komunitný život je posilnení o niekoľko kaviarni a prevádzok služieb príležitostnej potreby.

V rámci rýchlych prevádzok si to viackrát aj tak namierite do spomínaného sadu Janka kráľa, ktorý susedí s obchodným centrom Aupark, či na Staromestské nábrežie Dunaja - promenáda obchodného domu Eurovea. Ďaleko to nie je ani na Petržalskú hrádzu, kde si poriadne zašportujete. Ak pracujete v susediacich biznis centrách ako Digital park, Aupark Tower či iná administratíva pozdĺž Einsteinovej ulice, tak je toto favorit, ktorý by ste si nemali nechať vyfúknuť.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9778896
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      173 900 €
  • Jednotková cena:
      4 567 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Lužná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Petržalka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava V
  • Štát : Slovensko

moja RK

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Slnečné Pršany

Medená, Banská Bystrica

  • m2
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Euro Real - SK, s.r.o.
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Krásne v Krásne

Kalinovská, Krásno nad Kysucou

  • m2