Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj chatu s altánkom a vlastnou studňou na upravenom a oplotenom pozemku v obci Kráľova Lehota. Chata sa nachádza na časti oploteného pozemku súčasného majiteľa, kde má zároveň majiteľ rodinný dom a chata sa predáva s podielom na parcele o výmere 1275 m2, z ktorých sa predáva väčšinový podiel 542 m2. Celkovo však, môže budúci majiteľ využívať pozemok o výmere cca 850 m2. Tento spomínaný pozemok sa nachádza vrámci oplotenej záhrady súčasného majiteľa, ale je opticky a funkčne oddelený živým plotom od zbytku záhrady tak, aby mal budúci majiteľ chaty dostatočné súkromie. V prípade záujmu je možné si chatu úplne oplotiť, dobudovať napr. parkovacie miesta a pod. Zároveň je okolie chaty chránené kamerovým systémom.

DISPOZÍCIA:
Samotná chata je jednopodlažná s obytným podkrovím a je postavená na ploche 37m2. Po vstupe do chaty nájdeme po pravej strane kúpeľňu so sprchovým kútom, toaletou a bojlerom na ohrev vody. Po ľavej strane je kuchynský kút pozdĺž ktorého sa dostaneme do obývacej izby s krbovými kachlami. Schodiskom sa dostaneme do podkrovia, kde sa nachádza spacia časť s balkónom.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Chata bola kolaudovaná v roku 2014 a je postavená z tvárnic Ytong Lambda, ktoré netreba dodatočne zateľovať. Okná su plastové s dvojsklom, podlahy sú keramické dlaždice na prvom podlaží alebo drevo v podkroví. Interierové dvere so zárubňami sú drevené. Komín je vložkovaný. strecha je sedlová, zateplená minerálnou vatou a ako strešná krytina bol použitý kanadský šindeľ. V kúpeľni je sprchový kút, toaleta, umývadlo a elektrický bojler na ohrev vody. Kuchynský kút je štandardne vybavený riadom a kuchynským náradím. Nájdeme tu sporák s rúrou na pečenie, chladničku, kuchynský drez, mikrovlnnú rúru a rychlovarnú kanvicu. V obývacej izbe je LED TV a sedacia súprava a v podkroví postele. Celkový stav je veľmi dobrý, chata si aktuálne nevyžaduje žiadnu dodatočnú investíciu do opráv a je možné ju ihneď využívať.

Na pozemku sa nachádza vlastná studňa a altánok, ktorý môže slúžiť aj ako prístrešok na drevo.

VÝHODY:
Relatívne nová chata (2014) v turisticky zaujímavej lokalite, oplotený pozemok chránený kamerovým systémom, vlastná studňa, možnosť dohodnúť sa s majiteľom na starostlivosti o pozemok

MESAČNÉ NÁKLADY:
Celkové náklady na chatu su minimálne, keďže chata má vlastnú studňu, žumpu a kúrenie na tuhé palivo. Je samozrejme možné, dorobiť si na kúrenie napr. elektrické infrapanely, ale celkovo sa bavíme o minimálnych preddavkoch za elektrinu vo výške pár desiatok eur mesačne a o nákladoch na drevo alebo iné palivo, ktorého spotreba bude samozrejme závislá na intenzite využívania v zimnom období.

LOKALITA:
Kráľova Lehota je hornoliptovská obec vzdialená od najbližšieho mesta Liptovský Hrádok 6 km, od Popradu 42 km a od Brezna 39 km. V obci sa nachádza knižnica, materská škôlka, evanjelický a katolícky kostol, potraviny, reštaurácia, ihriská - futbalové a viacúčelové, tenisový kurt, rančová mini ZOO. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete v neďalekom Liptovskom Hrádku. K najbližšiemu lyžiarskemu centru Bačova Roveň sa dostanete autom za 10 minút a do najbližšieho aquaparku Tatralandia za 20 minút.

NÁZOR MAKLÉRA:
Chata je vhodná najme pre občasných návśtevníkov - turistov, ktorí sa radi vracajú do svojho a zároveň nechcú platiť vysoké mesačné náklady. Chata je na upravenom a oplotenom pozemku v blízkosti rodinného domu súčasného majiteľa, čo poskytuje bezpečnosť, ale zároveň je opticky aj funkčne oddelená pre dostatok súkromia. Ideálna poloha obce medzi Vysokými a Nízkymi Tatrami predurčuje využiť nehnuteľnosť ako východzí bod či už pre letný alebo zimný relax v prírode alebo ako ideálne miesto, z ktorého máte nadosah všetky atrakcie Liptova - napr. Liptovská Mara, jaskyne, aquaparky, zookontakt, Štrbské pleso, lyžiarske strediská Čertovica, Barbora, Jasná a pod. Energetická trieda C.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: LM-66623.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9679355
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      129 500 €
  • Jednotková cena:
      1 850 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Kráľova Lehota
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Liptovský Mikuláš
  • Štát : Slovensko

HALO reality Liptovský Mikuláš

HALO reality Liptovský Mikuláš - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Alžbetin Majer

Liptovská, Miloslavov

  • m2
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Agáty

Agátová, Bratislava-Dúbravka

  • m2
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Terasy Bojnice

Kúpeľná, Bojnice

  • m2