Popis nehnuteľnosti

[i]RADOReality[/i] Vám ponúka na prenájom tento [b]úžasný[/b] 2-izbový byt s rozlohou 49,82m2 v [b]novostavbe[/b] CAPITIS v Trenčíne, vo veľmi žiadanej a atraktívnej lokalite na ulici Žilinská - Sihoť. Tento moderný byt sa nachádza na [b]7. poschodí[/b] z celkových 8, čím poskytuje pohodlné bývanie s [b]nádherným výhľadom[/b] na nedotknutý Trenčiansky hrad.

Byt bol [b]dokončený[/b] a [b]skolaudovaný[/b] v roku 2021, čo zaručuje novostavbu s [b]najvyššou kvalitou[/b]. Okrem výhodnej polohy a moderného dizajnu je táto nehnuteľnosť [b]plne zariadená[/b] a nadštandardne vybavená, čo zabezpečí pohodlné a luxusné bývanie. Keďže je byt pripravený [b]hneď[/b] na [b]nasťahovanie[/b], čaká len na Vás. Zariadenie bytu obsahuje všetko potrebné, s výnimkou práčky a televízora, ktoré si môžete prípadne doplniť podľa vlastných preferencií. Jednou z výhod tohto bytu je jeho orientácia na [b]južnú stranu[/b], čo znamená, že je osvetlený slnkom počas [b]celého dňa[/b]. Navyše, z balkónu môžete [b]obdivovať[/b] pôvabný výhľad na historický [b]Trenčiansky hrad[/b], čo pridáva k bytovému pôvabu a komfortu.

[b]V cene nájmu[/b], prislúcha aj jedno [b]parkovacie státie[/b].

Cena prenájmu je [b]650,- eur[/b] mesačne, [b]vrátane energií[/b].

V bytovom dome sa nachádza [b]kaviareň[/b], čo je ďalšou výhodou, ponúkajúca príjemné miesto na [b]relaxáciu[/b] alebo stretnutia s priateľmi.

[b]3D obhliadka:[/b] https://my.matterport.com/show/?m=eAN69vX2TUn

Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza oddelená toaleta a kúpeľňa, zo vstupnej chodby sa dostaneme do obývacej izby spojenej s kuchyňou, z ktorej je vstup na balkón, z bývacej izby je vstup do samostatnej nepriechodnej izby

Občianska vybavenosť v meste Trenčín na Sihoti zahŕňa širokú škálu služieb a zariadení. V blízkosti bytu nájdete obchody, reštaurácie, školy, škôlky, lekárne a športové možnosti. Trenčín je historické mesto s bohatou kultúrnou a spoločenskou scénou, čo zabezpečuje pestrosť vo voľnočasových aktivitách a možnostiach na strávenie voľného času. S dostupnou verejnou dopravou a ľahkým prístupom k hlavným cestným trasám je táto lokalita ideálnym miestom pre aktívny a komfortný život.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
[b]Rastislav Horňák[/b]
RADO Reality Group
[b]Tel.: +421 950 440 748[/b]
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9664891
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      650 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      13 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Žilinská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trenčín
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

Podobné nehnuteľnosti