Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame NA PREDAJ v obľúbenej mestskej časti Ružinov - katastrálne územie Nivy na ulici Prievozská príjemný 2 izbový byt so slušnou výmerou. Nachádza sa priamo v bratislavskej biznis lokalite, má predurčenú blízku väzbu s centrom mesta a pohodlné napojenie na niekoľko komunikačných ťahov v okolí. Okolitá lokalita prešla a prechádza transformáciou a je súčasťou novo budovaného downtownu hlavného mesta.

STAV BYTU:
Byt sa nachádza v tradičnej tehlovej bytovke s malým počtom bytov čo dodáva pocit súkromia. Nachádza sa na riadnom 1/4. poschodí bez výťahu. Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva je 62,15 m2. Slnečnému a vzdušnému bytu čaro dodávajú zachovalé drevené parkety v oboch izbách, má dve okná vymenené za plastové s interiérovými žalúziami. Byt je kompletne vyprataný a pripravený na predaj. Klasická dispozícia a pôvodný stav bytu ponúka novému majiteľovi urobiť si z pekného a zaujímavého základu svoju vlastnú predstavu bývania.

DISPOZÍCIA:
Po vstupe sa nachádza centrálna predsieň o výmere 11 m2 so vstavanými skriňami s postačujúcim úložným priestorom. Predsieň má prirodzené osvetlenie cez okno orientované do zeleného vnútrobloku a súčasťou dispozície predsiene je samostatná toaleta s oknom a kúpeľňa s vaňou. Na konci predsiene oproti vstupu sa nachádza samostatná kuchyňa. Po pravej strane sa nachádzajú dve samostatné obytné miestnosti, ktoré sú vzájomne prepojené dverami, ktoré sa v prípade potreby môžu pokojne zrušiť. V suteréne domu sa nachádza praktická murovaná pivničná kobka s výmerou 5,45 m2.

LOKALITA:
Výnimočná lokalita s okamžitou dostupnosť do centra mesta ako aj do iných bratislavských častí, rýchle napojenie na mestský diaľničný okruh, bezpečnosť, vysoký komfort bývania, dosah na čokoľvek si spomeniete, mestský život na pešo, neklesajúca hodnota nehnuteľnosti v tejto lokalite rozhodne patria k benefitom tejto adresy. Okolie bytového domu má široké spektrum občianskej vybavenosti: obchodné centrum NIVY s autobusovou stanicou, obchodné centrum EUROVEA s promenádou na nábreží Dunaja, mestské trhovisko Miletičová s tradičnými trhmi, lokálne obchodíky, kultúrne stánky. Neďaleké obľúbené Dulové námestia “Dulák” , Apollo Business centrum či Košická ulica tvoria nezameniteľný kolorit podfarbený gastro prevádzkami kde je množstvo rozmanitých reštaurácií, príjemných kaviarní, vinoték. Nechýbajú kvalitné základné a stredné školy, škôlky. Veľa parkov s množstvom zelene, detské ihriská, rôznorodé športoviská či tradičné kúpalisko Delfín. Veľmi pekné a príjemné bývanie treba vidieť, byt je bez tiarch a voľný ihneď.

CENA:
Cena nehnuteľnosti je 180 000,- EUR a zahŕňa
kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom
- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra
- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti
- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS
- províziu pre realitnú kanceláriu
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru vieme:
- zabezpečiť vypracovanie znaleckého posudku
- bezplatne sprostredkovať hypotekárny úver prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová 0904/505 360, petra.oravcova@pass.sk

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9636189
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      180 000 €
  • Jednotková cena:
      2 896 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Prievozská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

PASS REALITY, s.r.o.

PASS REALITY, s.r.o. - naša ponuka

#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti