Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj luxusný zrub, ktorý sa nachádza v srdci Strážovských vrchov, v lyžiarskom stredisku Mojtín, len 300 metrov od zjazdovky. Zrub má úžitkovu plochu 150 m² a je postavený na pozemku o výmere 313 m². Objekt má dva samostatné vchody a je ideálny na rodinné dovolenky, víkendové pobyty alebo ako investícia pre prenájom.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, z ktorej sa ide do spoločenskej miestnosti spojenej s kuchyňou. Nachádza sa tam dominantný krb, ktorý vytvorí romantickú a hrejivú atmosféru počas zimných večerov. Je tam taktiež kúpeľňa so sprchovým kútom a s WC. Z obývačky vedú schody na prvé poschodie, kde sú tri izby. V dvoch izbách sú manželské postele a dve jednolôžkové postele a v tretej izbe sú dve jednolôžkové postele. Spolu je na poschodí až 10 lôžok.

Hneď pri hlavnom vchode je aj vchod na terasu, ktorá je krytá z každej strany a dopĺňa ju drevený záhradný nábytok. Terasa má veľkú výhodu, že sa dá využívať aj v zimných mesiacoch.

Parkovisko pred zrubom je určené pre 4 autá a hneď z parkoviska vedú schodíky dole do apartmánu, ktorý má tiež svoj samostatný vchod. V apartmáne sa nachádzajú 3 lôžka, kuchynka, jedálenský stôl a kúpeľňa so sprchovým kútom a s WC. Z apartmánu sa vychádza priamo na druhú veľkú terasu, ktorá je zariadená taktiež dreveným nábytkom, húpačkou a vonkajším krbom.

Ku zrub vedie nová prístupová asfaltová cesta a sú tam všetky inžinierske siete – elektrika, obecný vodovod, kanalizácia a pripojenie na internet a TV. Vykurovanie je zabezpečené formou elektrického kotla alebo krbom na drevo s výmenníkom. Na ohrev teplej vody je elektrický bojler. Spodná časť zrubu je murovaná a vrchná je drevostavba, strecha je z kanadského šindlu a na celej chate sú eurookná.

Projekt realizovala firma Drevodom Rajec a kolaudácia bola v roku 2010.

Výlet si môžete spraviť napríklad k Strážovskému vodopádu, Hradu Košeca, Skanzenu Čičmany alebo aj do Sklárskeho skanzenu Sklený sen. Ak obľubujete vodu odporúčame Kúpalisko Košeca, Kúpalisko Lednické Rovne, Letné Kúpalisko Považská Bystrica alebo aj Kúpele Nimnica. Svoje služby v zime Vám radi poskytnú strediská Ski Mojtín, Ski centrum Zliechov, Javorinka - Čičmany, Lyžiarske stredisko Homôlka a mnohé ďalšie v okolí.
Mesto Púchov sa nachádza vo vzdialenosti 20 km a Ilava 19 km.

Cena zrubu je 249.000 €.

Miroslava Kováčová
RADO Reality Group
Tel.: +421903709430
e-mail: mkovacova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9536254
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      249 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Mojtín
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Púchov
  • Štát : Slovensko

RADO Reality