Popis nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj nadštandardne veľký (62,2m2) a štýlovo zariadený 2 izbový byt so samostatnou priestrannou kuchyňou v obľúbenej časti Nového Mesta, na ulici Pri starej prachárni – len na skok od Trnavského mýta, Zimného štadiónu Ondreja Nepelu, či OC Central.





2i byt sa nachádza na 2 podlaží tehlového bytového domu a jeho orientácia je do tichého dvora na JZ, vďaka čomu je pekne presvetlený. V rámci rekonštrukcie bytového domu bol vymenený výťah (1,5r.), kompletne vymenená strecha (6r.), kanalizácia (2r.). By samotný je rekonštruovaný čiastočne - má vymenené okná (plastové 2-sklo), novšiu kuchynskú linku so spotrebičmi, interiérové dvere (okrem obývacej izby) a je čerstvo vymaľovaný. Tienenie je okrem vnútorných žalúzií riešené vonkajšími žalúziami v kuchyni a markízou na balkóne. Byt je klimatizovaný v obývacej izbe. K bytu prislúchajú 2 pivnice – spolu s výmerou 8m2.





Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s množstvom úložného priestoru, z ktorej sa postupne dostávame do samostatnej kuchyne, obývacej izby a spálne. Na konci chodby je situovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC. Východ na balkón je z obývacej izby. Devízou bytu je, že je možné prerobiť ho na 3i presunutím kuchyne do obývacej izby. V takom prípade by ste získali 2 spálne.





Lokalita je tým, čo robí túto ponuku skutočne zaujímavou. V pešej dostupnosti nájdete okrem verejnej dopravy (Trnavské mýto – bus/električky), komplexnú občiansku vybavenosť v podobe OC Central, množstva obchodov, reštaurácií, podnikov či kaviarní. Na aktívne trávenie voľného času výborne poslúži neďaleký športový areál Jama, letné kúpalisko Tehelné pole, či tenisové kurty. Fanúšikov športu poteší pešia dostupnosť zimného štadióna ale tiež nového Národného futbalového štadióna Tehelné Pole. Lokalita časom ešte narastie na atraktivite vybudovaním nového kultúrneho a kongresového centra – Nového Istropolisu.





TIP makléra: byt vhodný pre záujemcov, ktorí hľadajú bývanie s výbornou dostupnosťou na všetky smery v kombinácii s občianskou vybavenosťou a možnosťami aktívneho trávenia voľného času bez zdĺhavého dochádzania. Zaujímavý je aj z pohľadu možnosti prerobenia na 3i byt bez kompromisov. Lokalita je v prípade tejto ponuky faktorom, ktorý Vám zaručí, že byt sa bude v čase len zhodnocovať. Ponuka je zaujímavá taktiež z investičného hľadiska, nakoľko o prenájom (dlhodobý, či krátkodobý) v tejto časti mesta je dlhodobo veľký záujem. V súčasnosti sa byt prenajíma prostredníctvom platforiem booking a airbnb, kde má vysoké hodnotenia - 9,3.





Raňajky v Kruhu, večer beh a cvičenie v Jame. Ak sa Vám táto predstava páči, táto ponuka Vás určite osloví.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900 I

D: 122284

Cena: 254 990 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9463629
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      254 990 €
  • Jednotková cena:
      3 643 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Pri starej prachárni
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Nové Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

B10 Slovensko, a. s.

Podobné nehnuteľnosti