Popis nehnuteľnosti

Directreal Doma - Predstavujeme Vám nádherný 3-izbový byt v projekte Perla Ružinova. Bytov ako je tento, nie je na trhu veľa. Ak vás omrzela všednosť a hľadáte niečo výnimočné, pozývame vás na obhliadku.

VÁŠÍMI SPOLUBÝVAJÚCIMI BUDÚ, ŠTÝL, DIZAJN A VÝHĽAD

Už samotný vstup do bytu naznačuje, že sa nejedná o všedný panelový 3-izbový byt, ale o moderné bývanie, ktoré spĺňa všetky požiadavky súčastných trendov.

Na ploche 70 m2 nájdete:

- obývačku s jedálňou veľkú: 33, 27 m2
- priestrannú spálňu: 11,84 m2
- primerane veľkú detskú izbu: 9 m2
- kuchyňa s pracovným priestorom: 6,41 m2
- kúpelňu s komfortnou výmerou: 4,69 m2
- WC o veľkosti: 1,15 m2
- nenápadna a priestranná vstupná chodba: 3,66 m2
- loggia, ktorá mimo výmery bytu je veľká: 3,61 m2

Dispozícia bytu je navrhnutá tak, aby ste už ako hosť intuitívne navnímali jeho atmosféru. Nenájdete tu žiadne hluché zóny, ale účelne a prakticky navrhnutý obytný priestor tak, aby nevyšiel ani 1 m2 na zmar.

V predsieni si odložíte kabát a ďalej sa pohodlne usadíte v priestrannej obývačke. Orientácia na na južnú stranu privedie do bytu dostatok svetla v lete aj v zime. 15. poschodie je príležitosť na to, aby ste sa pozreli z okna, prípadne si vyšli na balkón. Pohľad na rozsvietené mesto hlavne v noci, vyčistí človeku myseľ. Výhľad vás trochu zdrží.

Keď sa vrátite späť do bytu, prvé čo si všimnete, je kuchyňa a jej dômyselné prevedenie. Majitelia sa v skutku nápadito a veľmi dobre pohrali s priestorom. Viete presne, kde sa varí, kde je jedáleň a kde je spoločenská zóna (obývačka). Napriek tomu, že ide o otvorený priestor, keď sa posadíte na pohovku, nevnímate, že kuchyňa je súčasťou obývačky, máte pocit, že ide o samostatnú miestnosť. Od obývačky ju prirodzene oddeľuje jedálenský kút a pracovný pult, ktorý tvorí akúsi predeľovaciu hranicu.

KUCHYŇA, PRIESTOR PRE KULINÁROV

Nenápadná, ale dizajnovo a koncepčne výborne riešená kuchyňa vám poskytne dostatok priestoru na prípravu špecialit pre rodinu či návštevu. Vstavaná kuchynská linka po celom obvode (od podlahy po strop) poskytuje dostatok úložného priestoru. Kombinácia bielej s hnedou kuchynský priestor ešte zväčšuje. Nebudete sa cítiť stiesnene. Keď sa do nej postavite, automaticky pochopíte, že všetko od solničky po spotrebiče má svoje miesto. Nepôsobí chaoticky, ale naopak usporiadane a moderne. Navyše pracovný pult oddeľujúci kuchyňu od obývačky, tvorí skvelý komunikačný kanál, ktorý prepája celý byt.

SPÁNOK, ODDYCH, RELAX

Po prehliadke dennej časti, máte určite chuť pozrieť si aj spálňu a detskú izbu. Veľmi veľa bytov je navrhnutých tak, že nočná časť (spálňa, detská izba) sú vedľa seba, predelené stenou. V tomto prípade obe izby predeľuje obývacia izba. Nemáme nič proti iným dispozíciám, ale v tomto prípade vidíme pridanú hodnotu v tom, že každý obývateľ má svoje skutočné súkromie.

Spálňa je skutočne spálňou. Priestranná, útulná, ladená do farieb, ktoré navodzujú spánok.

Pri detskej izbe majitelia dbali na to, aby ju vedeli prispôsobovať rastu svojho dieťaťa. To znamená, žiadne prehnané farebné motívy, či tapety. Klasická biela, s jednoduchým, ale funkčným nábytkom. Ak deti nemáte, viete izbu v momente premeniť na pracovňu.

VEČNÁ DILEMA SAMOSTATNÉHO WC

Je to už viac-menej pravidlom, že väčšina klientov rieši, prečo developer spojil kúpelňu s WC. A nie zriedkavo je to aj prekážka pri kúpe nehnuteľnosti. Aj nám to z praktického hľadiska význam nedáva. Ale m2 často nepustia. V tomto prípade je však byt dostatočne veľký na to, aby sa našlo miesto pre samostatné WC a samostatnú kúpelňu, do ktrej sa zmestí aj práčka so sušičkou.

PRI ZARIAĎOVANÍ MAJITELIA NEŠETRILI

Určite nám dáte za pravdu, že ak vás nejaký byt upúta, tak jedným z hlavných rozhodovacích kritérií bude kavalita zariadenia a materiálov. Tento byt nebude výnimkou. Majitelia ho navrhovali pre seba. Teda žiaden investičný zámer, prenájom, kúpim, prerobím, predám. A keďže ho zariaďovali pre seba, rozhodli sa, že ruka v ruke s konfortom, ktorý od bývania očakávajú, prispôsobia tomu aj zariadenie. Žiaden lacný material. Od parkiet až po vodovodný kohútik: kuchyňa a vstavané skrine na mieru, tri fázy potrebné pre prevádzku indukčnej varnej dosky zosieťovaná elektroinštalácia, aby nedochádzalo k prepetiu a domácnosť splňala všetky štandardy modernej domácnosti, dve klimatické jednotky značky Daikin.

Suma sumárum, budete sa sťahovať do moderného a zariadeného bytu. Majitelia si berú z bytu nábytok z spálne, z detskej izby (okrem vstavaných skríň a sušičku.

BENEFIT

Možno na začiatku nie, ale postupne zistíte, že vám k kvalitnému bývaniu chýba maličkosť. Parkovacie miesto. Priamo v bytovom dome (podzemné garáže) máte možnosť odkúpiť si parkovacie státie. Nie je to podmienka, skôr príležitosť.

SANÁCIA GARÁŽI

V garážovom dome, ktorý je súčasťou bytového projektu Perla Ružinova, v súčastnosti prebiehajú rekonštrukčné a sanačné práce, ktoré sa týkajú spevnenia a opravy jednotlivých podlaží garážového domu. Pri osobnej obhliadke vám k tejto veci vieme poskytnúť celú dokumentáciu, ktorá bola v tejto súvislosti vypracovaná.

DOTYK STARÉHO MESTA, POCIT, ŽE MÁM VŠETKO PO RUKE

Ak hľadáte ideálnu lokalitu pre svoje bývanie, sklamem vás, nič také neexistuje. Raz vám prekáža hluk, potom ticho a inokedy hocičo. Je však správne a dôležité, aby ste sa približili k ideálu čo najviac. Adresa na Kaštieľskej ulici nie je Staré Mesto, no s rýchlou dostupnosťou do Starého Mesta, hlavne ak využijete MHD.

Ide o vysoko dopytovanú a exkluzívnu časť Ružinova. Ideálna lokalita kde máte blízko za športom, nákupmi, školou, relaxom. Perla Ružinova je polyfunkčný objekt. Na prízemí bytového domu nájdete obchody, kde môžete nakúpiť v papučiach. Po ruke máte fitnes centrum, kaviarne. Vo vnútrobloku máte komunitnú spoločenskú zónu, kde si môžete posedieť, či dokonca niečo dobre ugrilovať s priateľmi.

Rýchlo sa dostanete z Bratislavy (do 5 minút ste na diaľnici). Toto vám nemusia poskytnúť ani lukratívnejšie časti Bratislavy. Okolie Gagarinovej ulice a Prievozu patrí k najdopytovanejším lokalitám Bratislavy. Jej najväčším benefitom je jej poloha, rýchla dostupnosť a že máte všetko čo po trebujete po ruke.

ZÁVER

Ak ste sa dopracovali až k týmto záverečným riadkom, predpokladám a verím, že vás ponuka tohto šikovného bytu zaujala a planujete sa naň pozrieť. A taktiež verím, že po obhliadke budete pevne presvedčení, že ho kúpite.

Máme preto na vás ešte jednu prosbu. Majitelia potrebujú v byte do konca roka dobývať. Určite nájdeme spoločné riešenie, aby boli obe strany spokojné.

Budeme poctení, keď vám byt osobne ukážeme. :) Volajte, tešíme sa na stretnutie. Majte pekný deň.
Podlahová plocha m2: 70
Loggia: Áno 1x
Výťah: Áno 2x
Stav: Novostavba
Poschodie: 15/16
Konštrukcia bytu: Tehla
Možnosť kúpy na úver: Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR: 200
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Elektrická varná doska,Elektrická rúra,Umývačka riadu
Kúpelňa: Nová
WC: Nové
Podlahy: Drevené parkety
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: J
Kúrenie: Ústredné
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oLN

Kontakt na makléra:
Jozef Poláček
+421905254412
j.polacek@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9208410
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      277 000 €
  • Jednotková cena:
      3 957 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Kaštieľska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Directreal Doma

Podobné nehnuteľnosti