Popis nehnuteľnosti

Ponúkame  na predaj príjemnú priestrannú  novostavbu  rodinného domu v radovej zástavbe /časť DVOJDOM/   v kľudnom prostredí na na tichej Obuvníckej ulici v Stupave.

Dvojdom pozostáva z dvoch bytových jednotiek.

Ponúkaná nehnuteľnosť je 4izbová.

Rozloha bytu je 89,09 m2. Pozostáva z dvoch poschodí. Je veľmi dobre dispozične riešený.

DISPOZÍCIA – Na prízemí je vstupná chodba, z ktorej sa vojde do priestrannej obývacej izby s  jedálňou a prepojenou kuchyňou, samostané wc s umývadlom pre hostí a technická miestnosť.

Kuchyňa (orientovaná na západ) je vybavená komplet modernými spotrebičmi /chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, elektrická rúra/.

Z obývacej izby a jedálne (orientované na východ) je vstup na krásnu záhradku spolu s posedením na terase.

Na druhom nadzemnom podlaží sú situované 3 samostané izby a kúpeľňa s vaňou a wc. 2 spálne sú orientované na východ a 1 izba, ktorá momentálne slúži ako pracovňa /nie je na fotkách/ je orientovaná na západ.

Kúrenie je podlahové - zabezpečené plynovým kotlom. Na prízemí je dlažba, na poschodí v izbách plávajúca podlaha, v kúpelni je dlažba.

Záhrada je vybavená automatickým samozavlažovacím systémom s dvojkruhovou závlahou a dažďovým senzorom. V letných dňoch ponúka teraska príjemné posedenie. Na stavbu terasy bol použitý sibírsky smrek a na zastrešenie terasy mliečny lexan, ktorý neprepúšťa teplo.

Na náradie o starostlivosť okolo záhradky slúži záhradný domček.

Rozloha pozemku je 252m2, z toho zastavaná plocha domu je 55m2. K nehnutelnosti prislúchajú aj dve parkovacie miesta pred domom.

Dom bol skolaudovaný v 11/2017.

Každá bytová jednotka dvojdomu má samostatné kúrenie, merače energií a vlastné prípojky – voda, kanalizácia, plyn, elektrina a telekomunikačné.

Dom je postavený z murovaných tehlových tvárnic Porotherm 300mm. Strecha je plochá s tepelnou izoláciou. Dom je zateplený polystyrénom o hrúbke 150mm. Okná a francúzske okno v spálni sú plastové s izolačným trojsklom.

LOKALITA – Veľmi príjemná lokalita pre mladé rodinky ponúka kľudné, tiché, bezpečné prostredie s možnosťami vychádzok a turistiky do malých karpát.

Bezproblémoví príjemní susedia.

Napojenie na diaľnicu je možné do 5minút autom.

Stupava je vybavená kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, MHD, rýchle napojenie na diaľnicu, lekáreň, reštaurácie, obchody, kaviarne, blízkosť nákupného centra Bory Mall cca 12minút autom.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 309.000,-Eur vrátane provízie pre RK, pri rýchlom jednaní možná zľava.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať emailom monika.canova@perfect-real.sk alebo telefonicky 0903 203 289

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9122806
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      309 000 €
  • Jednotková cena:
      3 468 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Stupava
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Malacky
  • Štát : Slovensko

Perfect Real, s.r.o.

Perfect Real, s.r.o. - naša ponuka