Popis nehnuteľnosti

V obci Kováčovce na juhu Slovenska, v okrese Veľký Krtíš s počtom obyvateľov 310 a históriou od roku 1295, Vám ponúkame po rekonštrukcií 220m2 obytnej plochy. Jedná sa o rodinný dom s novou strechou, nové okná, noné omietky a plus letná kuchyňa a záhrada o rozlohe 940m2 . Celková rozloha pozemku je 1387m2.

Celá nehnuteľnosť je orientovaná na juhozápad. Vstup na pozemok od hlavnej cesty je cez veľkú bránu pre autá ,ako aj pešiu bráničku. Po vstupe na pozemok, sa na pravej strane nachádzajú ovocné stromy a to hruška a jablone. Pri pňoch stromov je usadená, výdatná vlastná studňa o hĺbke cez 10m a rozpätí skrúž 120cm. Pred domom sa nachádza ešte veľká predzáhradka, na okraji ktorej je v prednej časti otvor na vytiahnutie žumpy.

Do domu sa vchádza a vychádza cez schody. Po vstupe sa vchádza do chodby. Dvere vľavo vedú do dvoch veľkých izieb. V prvej miestnosti je napájanie na komín, s možnosťou vybudovania krbu a v druhej je aj prípojka na internet.
Priamo z chodby sa prechádza do kuchynskej časti, ktorá je priechodná a ústi v kúpeľni s toaletou.

V podkroví je možnosť si zriadiť ďalšie tri veľké izby.

Tiež je vstup z dvora po schodoch do obytnej časti. Z dvora sa vchádza do pivnice, kde sú dve miestnosti, ktoré môžu slúžiť ako technická miestnosť a pivnica.

Na dvore sa nachádza letná kuchyňa, ktorá ma ďalšie tri izby a je napojená tiež na obecný vodovod ako aj elektrinu. V pravej časti letnej kuchyne je samostatná garáž.
V ľavej časti je drevená prístavba, ktorá slúži ako dreváreň. Ďalej pozemok pokračuje záhradou, ktorá končí ďalšou ulicou, kde je možnosť samostatného vjazdu.

NÁZOR MAKLÉRA: Pekný dom, pekná rekonštrukcia strechy, nových okien a omietok. Celý dom je suchý. Sem sa stačí už len nasťahovať a v podkroví si spraviť ďalšie tri izby pre deti.
V letnej kuchynke je možnosť od podnikania až po welness. V garáži nie je problém si spraviť jamu pod auto...... a v záhrade od výstavby domu až pestovanie. Tento dom ponúka veľké množstvo možností.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 454 020 alebo na michaljanciar@haloreality.sk. ID ponuky: VK-66665.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8852577
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      44 990 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Kováčovce
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Veľký Krtíš
  • Štát : Slovensko

HALO reality Lučenec

HALO reality Lučenec - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti