Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi kvalitnú stavbu nízkoenergetického  bungalovu na veľkom, 7-árovom pozemku v  Miloslavove - časť Alžbetin dvor.  

Dom je situovaný na nádhernom pozemku v tichej slepej ulici, poskytujúcej maximálne súkromie. 

Jedná sa o nadštandardnú stavbu od overeného dodávateľa, postavenú podľa moderných energetických štandardov.  Dom je vybavený kvalitným tepelným čerpadlom a rekuperáciou. 

Predáva sa vyhotovený do kvalitného štandardu vrátane podláh, obkladov, dlažieb, dverí, zárubní, sanity a dokonca aj kuchynskej linky vybavenej spotrebičmi. 

Nadštandardom, ktorý je už zahrnutý v cene domu, je oplotenie pozemku ozdobným betónovým plotom, rovnako aj vydláždená predná terasa a vybetónovaná zadná terasa.   

Dom disponuje veľkorysým obytným priestorom.  Je postavený z kvalitných materiálov a s dôrazom na maximálnu kvalitu a precíznosť stavebných prác. 

Priestranný bungalov s premyslenou dispozíciou s priestrannou vstupnou halou, so vzdušným obývacím priestorom prepojeným s jedálenskou časťou a s kuchyňou, s obrovskými oknami s výhľadom do záhrady a s troma priestrannými spálňami  ponúka svojim budúcim majiteľom vysoko nadštandardné a komfortné bývanie, ktoré zaručene splní požiadavky aj náročnejších klientov.  

Dom je vybavený veľkou kúpeľňou s vaňou aj so sprchovým kútom a ďalšou samostatnou toaletou pri vstupe, veľkou technickou miestnosťou, kde je priestor na kotol, práčku aj šatník.  Výhodou je aj dostatok miesta na úložné priestory a taktiež veľká  povala nahrádzajúca pivnicu.

Pozemok disponuje vlastnou studňou a možnosťou prepínania z pitnej mestskej na studňovú vodu, čím ušetríte nemalé náklady. 

Nádherná slnečná záhrada s  juhozápadnou orientáciou poskytuje maximálne súkromie a dostatok priestoru pre deti či pre  posedenie s priateľmi na  veľkej terase. 

Na pozemku je dostatok miesta na bazén, altánok či záhradný domček.

DISPOZÍCIA:
Dom je 4 izbový - zádverie,  vstupná chodba, samostatná toaleta,  priestranná kúpeľňa s vaňou a   sprchovým kútom, 3 samostatné nepriechodné spálne, kuchyňa prepojená jedálenskou časťou a s veľkorysou obývačkou, technická miestnosť s vývodom tepelného čerpadla, rekuperácia v celom dome.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:
- všetky inžinierske siete - voda, elektrina, , kanalizácia
 - celková úžitková plocha: 135m2 vrátane terasy
- rozloha pozemku: 700m2
- materiál: Porotherm 300mm
- vonkajšie zateplenie 250mm polystyrén+ omietka Baumit
- valbová strecha,  izolácia 400mm fúkaná pena
- kvalitné plastové okná
- vnútorné sadrové omietky
- tepelné čerpadlo a rekuperácia 
- teplovodné podlahové kúrenie v celom dome
- veľká kúpeľňa vrátane sanity
- plus 1 samostatná toaleta- závesný systém Geberit
- rozvody vody, elektriny, plynu, elektrické zásuvky, káblové rozvody (optický internet, TV)
- predpríprava na práčku a sušičku v technickej miestnosti
- predpríprava na klimatizáciu
- predpríprava na vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie                                                              - predpríprava na alarm
- terénne úpravy pozemku v cene
- vydláždená vstupná terasa v cene
- oplotenie pozemku v cene vrátane garážovej brány 

- predpríprava na krb

- vlastná vŕtaná studňa s technológiou 

- kvalitný štandard a kuchynská linka v cene 

- rolldory v cene 

 

CENA DOMU JE 379 000,- EUR.

 Cena je konečná, vrátane kompletného realitného a hypotekárneho servisu, ktorý zahŕňa autorizované zmluvy,vypracované a garantované advokátskou kanceláriou, hypotekárne a právne poradenstvo, kompletný prepis  energií.

REZERVÁCIA BEZ RIZIKA - PRI VYUŽITÍ NÁŠHO FINANČNÉHO SERVISU VÁM GARANTUJEME VRÁTENIE REZERVAČNEJ ZÁLOHY, AK HYPOTÉKU NEDOSTANETE.

 Ak uvažujete o kúpe rodinného domu, ale potrebujete najskôr predať svoju nehnuteľnosť, vyriešime všetko súčasne - aj predaj Vašej nehnuteľnosti, aj kúpu novej, vrátane financovania,hypotekárneho servisu a právneho poradenstva. Je to vždy jednoduchšie, ako riešiť predaj a kúpu zvlášť. 

Radi Vám pripravíme aj komentovanú videoobhliadku, ak práve nemáte čas prísť osobne.

LOKALITA:
Dom má exkluzívnu polohu v tichej, slepej ulici. Obec Miloslavov disponuje úplnou občianskou vybavenosťou,  v blízkosti sa nachádza základná škola, škôlky, obchody (Terno, Billa, Lidl...), reštaurácie, zdravotné stredisko, lekáreň, kultúrny dom, park aj detské ihriská, škola, škôlka, všetko v pešej dostupnosti.  Vzdialenosť do Bratislavy je približne 15 km.

Poskytneme Vám kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností. V cene je zahrnutý aj hypotekárny servis - HYPOTÉKU VYBAVÍME ZA VÁS.
Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti, prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja a poskytneme asistenciu pri prepise energií na nového majiteľa.
Ak by ste radi získali viac informácií, kontaktujte nás na tel.č. : 0905 796 171, prípadne e-mailom na adrese: gramblickova@accentreal.sk. Nájdete nás na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.
Tešíme sa na obhliadku s Vami!

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8808866
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      379 000 €
  • Jednotková cena:
      2 807 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Alžbetin Dvor
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Accent real s. r. o.

Accent real s. r. o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... KONEX REALITY SK, s.r.o.
#
  • Prenájom
... Komerčné Reality, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.