Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj viac-generačný rodinný dom s garážou, hospodárskou budovou a rozsiahlym pozemkom o výmere 1895 m2. Pozemok je čiastočne svahovitý (parcela na ktorej stojí dom a jeho bezprostredné okolie) a väčšia časť pozemku je rovinatá. Dom je v pôvodnom, ale udržiavanom stave a na pozemku sa spolu s ním nachádza hospodárska budova.

DISPOZÍCIA:

2. Podlažie
Keďže dom je postavený vo svahu, druhé podlažie sa nachádza na úrovni hlavnej ulice a nájdeme tu hlavný vstup. Po vstupe sa pozeráme na centrálne železné schodisko, ktoré prepája všetky podlažia domu. Po ľavej strane nájdeme chodbu, ktorá vedie popri samostatnej toalete a kúpeľni až do garáže. Smerom rovno sa dostaneme ku spomínanému schodisku, po pravej strane je odkladací priestor pre oblečenie a topánky, po ľavej strane je izba s balkónom.

1. Podlažie
Na prvé podlažie sa dostaneme zídením dolu o jedno schodisko a nájdeme tu priestrannú obývaciu izbu s terasou a kuchyňu so špajzou.

Suterén I.
Po ľavej strane sa nachádza priestor s bojlerom a kotlom na tuhé palivo, samostatnou miestnosťou na drevo a východ na dvor. Po pravej strane od schodov sa nachádza izba a schody do poslednej časti domu

Suterén II.
Tu sa nachádza jedna izba s krbom, jedna menšia izba so špajzou, odkladacia miestnosť pod schodami a miestnosť so sprchou a saunou.

Teraz sa vrátime k hlavnému vstupu na 2. podlaží a budeme pokračovať na horné podlažia.

3. Podlažie
Na toto podlažie sa dostaneme vystúpením po jednom ramene schodov a nájdeme tu jednu malú miestnosť priamo pred schodmi - dá sa považovať za šatník a dve spálne po oboch stranách. Jedna spálňa má balkón.

4. Podlažie
Sem sa opäť dostaneme po jednom ramene schodov. Dostaneme sa na priestrannú chodbu z ktorej je po pravej strane vstup do spálne s balkónom, pred nami vidíme vstup na samostatný balkón a po ľavej strane nájdeme postupne špajzu, kúpeľňu s toaletou a ďalšiu spálňu bez balkóna.

5. Priestor pod strechou
Po posledných dvoch ramenách schodiska sa dostaneme na nezobytnený priestor pod pultovou strechou, ktorý má dve úrovne. Oba priestory sú pochôdzkové a dajú sa využiť ako odkladací priestor alebo v prípade záujmu aj zobytniť.


STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom je v pôvodnom ale zachovalom stave. Podlahy sú betónové s konečnou úpravou dlažba, linoleum alebo drevené parkety. Okná sú drevené krabicové. Strecha je pultová, nezateplená s krytinou z plechu. Kúrenie je ústredné s radiátormi napojené na kotol na tuhé palivo. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. Plyn nie je k dispozícii, dom je napojený na obecný vodovod, elektrickú sieť a odpad je vyvedený do žumpy.

VÝHODY: rozsiahlý slnečný pozemok, nehnuteľnosť vhodná pre početnú rodinu alebo na prerobenie na ubytovacie zariadenie.

LOKALITA:
Obec Hybe má úplnú občiansku vybavenosť a výbornú polohu v rámci dostupnosti do blízkeho mesta Liptovský Hrádok alebo na diaľnicu D1 a tým do okresných miest Liptovský Mikuláš a Poprad.

Liptov je vyhľadávaná turistická a rekreačná oblasť medzi Nízkymi a Vysokými Tatrami a je známa množstvom príležitostí na športové, kultúrne a zážitkové vyžitie počas celoročnej sezóny. K najznámejším možnostiam na rekreáciu nachádzajucich sa v okolí patrí Demänovská dolina so svojím lyžiarskym strediskom Jasná, Aquapark Tatralandia a detský zábavný park Fantázia v Liptovskom Mikuláši, AquaCity v Poprade, obec Východná s jedným s najznámejších folklórnych festivalov u nás, Štrbské pleso vo Vysokých Tatrách a mnoho ďalšieho.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: LM-66088.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8653599
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      179 900 €
  • Jednotková cena:
      720 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hybe
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Liptovský Mikuláš
  • Štát : Slovensko

HALO reality Liptovský Mikuláš

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... ROCA, s.r.o.
#
  • Prenájom
... RealityOne s.r.o.

Kancelárie v historickej budove

Grösslingová, Bratislava-Staré Mesto

  • 100 m2
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
... ARCHEUS reality Nitra
#
  • Prenájom
... INFOREAL PLUS s.r.o.