Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vo výhradnej spolupráci na predaj krásny, plne využívaný Hotel v historickom centre Bojníc s vlastnou reštauráciu, kuchyňou, recepciou. Nachádza sa v obľúbenej časti kúpeľného mesta a poskytuje skvelé zázemie pre všetky plány hostí, na skok od rušných uličiek. Príjemným prekvapením je súkromná, tichá záhrada, ktorá nezabúda na malých návštevníkov. V takomto objekte nesmie chýbať garáž s autovýťahom, ktorá je súčasťou penziónu v pivničných priestoroch s možnosťou parkovania pre 15 osobných automobilov. V priestoroch penziónu je započatá príprava pre vlastné wellness. Pozemok je rovinatý 1840m2, tvorený krásnymi pozvoľnými kaskádami, ktoré dávajú celému objektu noblesu a rôznorodosť využitia.

Hotel sa nachádza v blízkosti centra pešej zóny, neďaleko od zámku, ZOO a Bojnických kúpeľov s termálnou vodou a wellness. Blízke námestie ponúka romantické kaviarne, malé obchodíky so suvenírmi, čajovne, reštaurácie, príjemné prechádzky až ku samotnému Bojnickému hradu i ZOO, vyhliadková veža, dinopark.

Penzión tvoria dva pôvodné, rodinné - meštianske domy, ktoré prešli kompletnou rekonštrukciou a spolu s prístavbou/ novostavbou 2008/ v tvare krídeľ, sú pokračovaním honosného objektu. Každá časť a teda krídlo má samostatný charakter a teda spája ich len prepojovacia, presklenná časť v celom prvom podlaží: recepcia, reštaurácia, ako stred stavby. Na poschodiach krídla spája len presklená hala.

Celý komplex prekrývajú valbové strechy, je zateplený a disponuje inžinierskymi sieťami: plyn- plynová kotolňa, verejná kanalizácia, verejný vodovod, elektrina.
Kúrenie a ohrev TUV je zabezpečené plynovým kotlom.

Na poschodiach novostavby sú časti prepojené iba halou, schodiskom a osobným výťahom na oboch podlažiach. Hala je využívaná ako spoločenská miestnosť na 2 a 3 nadzemnom podlaží doplnená stolíkmi a sedacou súpravou.
Dve nadzemné podlažia a teda vzniknuté krídla majú chodbu a po 4 izby na každom podlaží a na oboch stranách/ krídlach/ sa nachádza spolu 16 samostatných izieb a zázemie pre personál, sklad prádla.


Prvá časť vytvorená z pôvodných meštianskych domov:
- nadzemné podlažie: 2 apartmány, denná miestnosť, pre zamestnancov: WC pre ženy a WC
pre mužov, správa penziónu, schodisko.
- nadzemné podlažie: schodisko, dva apartmány, kongresová miestnosť s WC pre ženy a WC
pre mužov.

Penzión je využívaný a v plnej prevádzke, ponúka kongresovú miestnosť, rozľahlú reštauráciu, upravený pozemok, terasu čo ponúka veľké možnosti využitia. Vlastné parkovacie miesta v garáži v pivničných priestoroch, izby pre 44 hostí, vybavenú kuchyňu, chladiacu miestnosť, sklady, šatne a WC ženy, WC muži pre personál, WC pánske, WC dámske pre hostí, ale aj bezbariérové WC.

V pivničných priestoroch je pripravený priestor na wellnes aj so zázemím, garáže, technické zariadenie budovy: voda, kanalizácia, kúrenie, elektrika, klimatizácia, plyn.

Ubytovanie v zariadení je zabezpečené v jedno, dvojposteľových izbách a apartmánoch pre 2 až 4 osoby s kapacitou spolu až 44 lôžok, každá izba má kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, TV - SAT, minibar.

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v RK. Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, neváhajte ma kontaktovať pre poskytnutie bližších informácii a za účelom obhliadky.


DISPOZÍCIA:
1. podzemné podlažie: schodisko, výťah, chodba, šatňa muži, šatňa pre ženy, sklad prádla, masážna miestnosť, 2x sauna, oddychová časť, garáž pre 15 osobných automobilov, autovýťah, TZB /technické zariadenie budovy: voda, kanalizácia, kúrenie, elektrika, klimatizácia, plyn/
1. nadzemné podlažie: zádverie, denná miestnosť, chodba, schodisko, WC zamestnanci pre ženy, pre mužov, správa penziónu, apartmán, sklad, reštaurácia, prednášková miestnosť, terasa, WC pre mužov, WC pre ženy, WC pre imobilných, autovýťah, átrium, sklad, bar, kuchyňa, sklad prádla, recepcia
2. nadzemné podlažie: 8 x izba s kúpeľňou, predsieňou, / všetky vybavené posteľami, stolom, skriňou, stoličkami, základným servisom/, 4x apartmán, schodisko, výťah, sklad prádla
3. nadzemné podlažie: 8 x izba s kúpeľňou, predsieňou, / všetky vybavené posteľami, stolom, skriňou, stoličkami, základným servisom/, schodisko, výťah, sklad prádla, chodba, hygiena


VÝHODY: Udržiavaná nehnuteľnosť s neustálou starostlivosťou robí z nehnuteľnosti okamžite, plne využiteľný a funkčný hotel. Dobre rozbehnutý rodinný biznis, vhodný na pokračovanie v podnikaní, objekt s ubytovaním, stravovaním, vhodne pre oslavy, stretnutia ....


MESAČNÉ NÁKLADY: Na celý objekt je vypracovaný certifikát A v čase vydania certifikátu v r. 2008, teda budova ako celok je energeticky nenáročná stavba.

LOKALITA: Vyhľadávaná lokalita návštevníkmi zo Slovenska, ale i zahraničia.

NÁZOR MAKLÉRA: Vhodné pre náročných klientov, možnosť investovať a zároveň podnikať v pohodlí vlastného rodinného penziónu.

Energetická trieda A.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0949 683 756 alebo na martinamakovinska@haloreality.sk. ID ponuky: PD-66409.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8453119
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Hotel, penzión
  • Celková cena :
      1 950 000 €
  • Jednotková cena:
      1 500 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bojnice
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Prievidza
  • Štát : Slovensko

HALO reality Prievidza

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Modrá realitka
#
  • Predaj
... EURESK s.r.o.
#
  • Predaj
... Centrum Reality s. r. o.