Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj moderný 4-izbový rodinný dom typu bungalov, ktorý v sebe spája výhody bývania v novostavbe s benefitmi krásnej prírody na dosah.
Samostatne stojaci objekt s úžitkovou plochou 96 m2 a čiastočne pochôdznym podkrovím je prakticky umiestnený na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 602 m2 tak, aby svojim obyvateľom zabezpečil vzácne súkromie, dostatok priestoru pre relaxovanie a hry detí i čarovné výhľady do okolitej krajiny, na pohorie Malá Fatra, Kľak či miestne skaly Babice.
K nehnuteľnosti prislúcha priestorná vyvýšená terasa s plochou 30,2 m2. Na pozemku sa nachádza vydláždená parkovacia plocha pre 2 osobné motorové vozidlá, záhradný domček s prístreškom slúžiaci na uskladnenie pracovných a športových potrieb domácnosti, ihrisko s rozmermi 9,6 m x 10,8 m i miesto pre ohnisko.
Okolie domu tvorí vizuálne príjemná oblasť novo zastavanej časti obce Zbyňov, nachádzajúcej sa len 3 km od kúpeľného mesta Rajecké Teplice a iba 17 km od krajského mesta Žilina.

DISPOZÍCIA
Izby sú vďaka vhodne zvolenej orientácii príjemne presvetlené, hlavný vstup je umiestnený z juhozápadu, terasa smeruje na juhovýchod.
Premyslene rozložené miestnosti do dennej a nočnej zóny domu tvoria:
- obývacia izba /18,3 m2/ vybavená sedačkou, kreslom, konferenčným stolíkom, obývačkovým nábytkom a TV Sony, disponuje výstupom na terasu a je prepojená s kuchyňou;
- kuchyňa s jedálenskou časťou /13,6 m2/ je zariadená kvalitnými spotrebičmi vybavenou kuchynskou linkou a jedálenským sedením;
- špajza /3,0 m2/ je prístupná priamo z kuchyne a vybavená oknom;
- hlavná spálňa /11,5 m2/ s oddeleným šatníkom, bielizníkom, manželskou posteľou a nočnými stolíkmi;
- šatník /2,85 m2/ ako samostatná miestnosť prístupná z hlavnej spálne;
- detská izba /9,8 m2/ s poschodovou posteľou a študijným zázemím;
- hosťovská spálňa /10,5 m2/ zariadená manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a bielizníkom;
- kúpeľňa /7,6 m2/ má k dispozícii umývadlo s kúpeľňovou skrinkou, sprchovací kút, toaletu, úložný nábytok a vyhrievací rebrík;
- komunikačná chodba /8,0 m2/ prepája obývaciu časť, izby nočnej zóny a vstupnú chodbu domu, disponuje tiež výlezom na povalu;
- technická miestnosť /5,8 m2/ s toaletou, kotlom a miestom pre práčku je prístupná zo vstupnej chodby;
- vstupná chodba /4,0 m2/ s predsieňovým nábytkom a šatníkom.
Výstup na priestornú vydláždenú terasu /8,4 m x 3,6 m/ je zo spoločenskej časti domu, teda z obývacej izby a kuchyne.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Zariadenie a vybavenie ponúkanej novostavby rodinného domu kopíruje materiálové a funkčné trendy súčasnosti.
Prevažujúcim stavebným prvkom polystyrénom zatepleného objektu je tehla o hrúbke stien 300+80 mm. Strešnú konštrukciu tvoria drevené priehradové väzníky navrhnuté ako sedlová strecha, krytina je z lakoplastovaného plechu. Výlez na v stredovej časti pochôdznu povalu je situovaný do komunikačnej chodby domu.
Druh použitej podlahovej krytiny sa líši v závislosti od spôsobu a intenzity využitia jednotlivých miestností domu, položené boli laminátové podlahy a keramická dlažba.
K vybaveniu bielych plastových dverí a okien s izolačným sklom patria exteriérové podomietkové žalúzie na diaľkové ovládanie a siete proti hmyzu.
Vykurovanie domu je zabezpečované kombináciou podlahového vykurovania a plynového kotla, v obývacej izbe je zabudovaná predpríprava na krb. Príjemná teplota domácnosti je pohodlne regulovateľná digitálnym termostatom. V objekte je vybudovaná aj príprava na klimatizáciu.
Nehnuteľnosť je vybavená kamerovým bezpečnostným systémom.
Farebne ladiace interiérové dvere a zárubne, kuchynská linka v neutrálnych tónoch, vyvážene zvolené svietidlá podčiarkujú harmonický vzhľad interiéru.   
Súčasťou modernej kuchynskej linky sú: širšia chladnička s mrazničkou od výrobcu Beko, indukčná varná doska Gorenje, odsávač pár Gorenje, elektrická rúra Gorenje, umývačka riadu Whirlpool.
V exteriéri domu s plnohodnotným oplotením a bránou na diaľkové ovládanie i bránkami pre peších sa tiež nachádza vyvýšená terasa, záhradný domček s elektro nabíjačkou a priestorom pre záhradný nábytok, zámkovou dlažbou spevnená plocha pre parkovanie vozidiel. Na starostlivo udržiavanom pozemku majú svoje miesto okrasné rastliny, ihrisko s hojdačkou a miesto pre ohnisko.
Celá prístupová cesta a rovnako aj cesta k priľahlým domom bude spevnená a vyasfaltovaná po ukončení výstavby všetkých domov, pričom cena za vybudovanie cestnej komunikácie je zahrnutá v cene domu.
Inžinierske siete: obecná voda, elektrina, plyn, žumpa.

LOKALITA
Obec Zbyňov je známa čarovným prostredím, v ktorom sa nachádza a svojim občanom poskytuje pestrú vybavenosť: materská škola, predajne potravín a iného sortimentu, verejná knižnica, gastro prevádzky, športoviská a iné.
Zbyňov je situovaný mimo hlavného dopravného ťahu, takže nie je zaťažený dopravou, ale zároveň je v dostupnej vzdialenosti k mestám Žilina, Rajec, Považská Bystrica. Centrum Žiliny je vzdialené 20 minút jazdy, pričom do obce tiež premávajú pravidelné spoje autobusovej a vlakovej dopravy.  
Región obce v sebe skrýva atraktívnu ponuku možností vyžitia pre nadšencov cyklistiky, turistiky i lezenia po skalách: skanzen ľudovej architektúry Čičmany, náučný chodník Stratený budzogáň, Súľovské vrchy, Skipark Rajecká Lesná, skalné útvary Babice, betlehem v Rajeckej Lesnej, kúpeľné mesto Rajecké Teplice s liečebnými termálnymi prameňmi, vodným a saunovým svetom, letné kúpalisko v Rajci a mnohé iné.

Nehnuteľnosť k dispozícii: ihneď.

Mesačné náklady: 150 € pri obývaní jednou osobou.

Cena: informáciu Vám poskytneme v našej MGM realitnej kancelárii.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA015055.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8199080
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Zelené Lúky
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Zbyňov
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality

Naposledny pridané

  • Garáž na predaj Jantárova, Košice - Juh

    Jantárová, Košice-Juh

    Celkovo33 000 €

  • Predaj 2 izbového nadštandardného bytu na Gunduličovej ulici v centre - Palisády

    Gunduličova, Bratislava-Staré Mesto

    Celkovo338 141 €

  • BOSEN | Na predaj podpivničený rodinný dom v blízkosti lesa , Lakšárska Nová Ves

    Lakšárska Nová Ves, Lakšárska Nová Ves

    Celkovo189 000 €