Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj nadštandardnú, kompletne zariadenú novostavbu v krásnej a veľmi výnimočnej lokalite vo vidieckom prostredí v obci Buzitka časť nový sad.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=dvJNhEMBg6v

DOM: Luxusný bungalov bol skolaudovaný v roku 2019 a k projektu boli použité špičkové materiáli ako aj technika. Celková rozloha pozemku predstavuje 4469m2 z čoho je 1787m2 zastavaná plocha a nádvorie. Celková úžitková plocha je 321m2 + terasa a závetrie 56m2. Rodinný dom je nadštandardný a garantuje komfortné moderné bývanie. Má 5 obytných miestností, priestrannú kuchyňu s výhľadom na dvor, 2x krásnu kúpeľňu, 3x toaletu, priestrannú špajzu. Veľkým bonusom je aj interiérový bazén zadnej časti domu ktorý je pripravený na 70%. Okrem toho je tu priestranná terasa, pozemok ktorý ponúka široké možnosti využitia. Veľmi dobre naplánovaný interiér dokáže prekvapiť aj najmenšími detailmi ako sú napr. talianske gresové dlažby a obklady, kvalitné laminátové podlahy imitácie dreva, interiérové dvere z dubového masívu,

TECHNICKÉ PARAMETRE DOMU: Materiál tehla Britterm + izolácia z minerálnej vlny, Bramac strešná krytina, Monolitický betónový strop, Euro okná, vchodové dvere a posuvné terasové dvere, Teplovzdušný krb s exteriérovým prívodom vzduchu, Teplovodný krb, Podlahové kúrenie, Podlahové konvektory, nízkoenergetické radiátory v izbách, elektrický kotol, 5x solárny kolektor, v dome je špičkový a inteligentný vykurovací systém brunner s veľkokapacitným zásobníkom vody, Elektrická posuvná brána, alarm, kamerový systém.

DISPOZÍCIA: Dom pozostáva z predsiene s množstvom úložného priestoru, špajze s prístupom z predsiene alebo aj z kuchyne. Okrem toho je tu priestranná obývacia izba s prepojenou kuchyňou, 3x izba, 2x kúpeľňa, 3xtoaleta, 1x priestranný priestor kde je pripravený zatiaľ nespojazdnený 6m krytý bazén. V prednej časti domu sa nachádza dvoj garáž + ďalšia menšia garáž ktorá je využívaná ako dielňa. Orientuje každou svetovou stranou a to Východ – Kuchyňa, Juh – Kuchyňa, obývacia izba, terasa, Západ – Krytý bazén, Sever – Izby, hlavná kúpeľňa. Na pozemku sa ďalej nachádza aj drevený domček cca 20m2 ktorá v budúcnosti môže slúžiť aj ako sauna, vírivka.

ZARIADENIE: Rodinný dom sa predáva zariadený. V cene ostáva kvalitný nábytok 9vid na fotkách) ako aj spotrebiče. Všetko sa samozrejme upresní na osobnej obhliadke domu.

POZEMOK: Rovinatý a z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 4569m2, je tu mnoho zelene, okrasné rastliny ako aj ovocné stromy v zadnej časti pozemku. Vďaka svojej rozlohe, orientácie, ponúka široké možnosti využitia.

IS: Elektrika, 2x vysokokapacitná studňa, septik s prepadom do čističky, 5x solárny kolektor, v dome je špičkový a inteligentný vykurovací systém brunner s veľkokapacitným zásobníkom vody.

Realitný Maklér: Vojtech Bari             Tel: +421907347770

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8188145
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      338 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Lučenec
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Lučenec
  • Štát : Slovensko

BOSEN Lučenec