Popis nehnuteľnosti

RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj zariadený klimatizovaný 2-izbový apartmán v chatke priamo na vode Slnečných jazier v Senci.

Tento romantický apartmán na vode v Senci s vlastnou terasou a mólom nazývaný aj "Bora Bora" s jedinečným architektonickým vzhľadom, ponúka dovolenku po akej túžite, príp. ako výhodnú investíciu na podnikanie pre turistov do prenájmu.
Dispozícia apartmánu: cez zaujímavé vchodové dvere s atypickým okienkom námorníckeho vzhľadu vojdete do vstupnej chodby s veľkým odkladacím priestorom, po ľavej strane sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a wc. Z chodby vojdete do spoločenskej izby s rozkladacím gaučom, TV, ale aj chladničkou a kuchynskými potrebami, odkiaľ vyjdete rovno na terasu s výhľadom na Slnečné jazerá. Po drevených schodoch vyjdete do spálne na poschodí s manželskou posteľou a prístelkou.
Materiál stavby: drevo, podlahy drevené, okná drevené.
Strecha je nová, bola menená pred 2 rokmi (lepený šindel + trstina, ktorá má zaujímavý architektonický výraz).
Na príjemný relax sa dá využiť rozľahlá terasa ohraničená masívnym drevom. Podlahy medzi chatkami a mólo z agátového dreva boli menené pred 4 rokmi.
Pri apartmánoch sa dá využiť gril na opekanie.

IS: elektrina, mestská voda, spoločná žumpa, plyn - spoločné plynové kotly - apartmán má 3 radiátory - izba, spálňa, kúpeľňa (s reguláciou tepla) + kúrenie je možné aj klimatizáciou.
Mesačné náklady: 30 Eur fond údržby + 15 Eur elektrina + 18,50 Eur plyn + 5 Eur voda + satelitná televízia s internetom (wifi) 23 Eur + nájomné mestu za pozemok cca 60/mes.
Úžitková plocha: spodné podlažie 21 m2 + poschodie 13 m2.
Chatka je vhodná aj na celoročné bývanie.
Na LV je evidovaný: apartmán na vode, platba možná len v hotovosti.
Prístup autom ku chatkám je možný na parkovisku pri reštaurácii Lobster, kde sa viete prestravovať.

Chatky na vode sú výhodné aj ako investícia. V prípade prenájmu viete mať obrat za obdobie apríl - október 15.000,-Eur (90-150,-Eur/1 noc).

Apartmán sa nachádza v uzatvorenom areáli na južnej časti Slnečných jazier. Len pár minút pešo nájdete autobusovú a vlakovú stanicu. Blízko sa nachádza centrum mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, amfiteáter s letným kinom, aquapark, obchody....Priamo v areáli sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne - aj so živou hudbou, športové a detské ihriská. Slnečné jazerá sú vhodné na vodný šport ako plávanie, člnkovanie, vodné bicyklovanie, paddleboarding, pre deti vodný skákací hrad, rybolov, prechádzky, bicyklovanie, kolieskové korčule atď. Atrakciou je tu aj obľúbený Senecký express vláčik.

Aneta Liptáková,RSc.
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@radoreality.sk


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo našim finančným špecialistom a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      8040160
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      Apartmán
  • Celková cena :
      93 300 €
  • Jednotková cena:
      2 744 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Slnečné jazerá juh
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Senec
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

RADO Reality