Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj unikátny bungalov s vysokými stropmi v súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri lesoparku a s priamym vstupom zo záhrady k Malému Dunaju.

Dom je situovaný v tichej slepej ulici s privátnym vjazdom cez bránu na diaľkové ovládanie, do ktorej majú prístup iba majitelia okolitých domov. Priamo z okien domu je výhľad na malý Dunaj aj na lesopark s detským ihriskom. 

Parkovanie je možné priamo pred domom. Dom je vo fáze dokončovacích prác, predáva sa vyhotovený do štandardu (plávajúce podlahy, obklady, dlažby) bez interiérových dverí a zárubní. 

V cene sú už zahrnuté exteriérové úpravy na pozemku - vonkajšie dlažby.

Moderný, samostatne stojaci 4-izbový bungalov s úžitkovou plochou 111m2   je postavený na pozemku s výmerou 300m2. Dom bude dokončený do kvalitného štandardu.

 ZÁKLADNÉ PARAMETRE:


celková úžitková plocha: 111m2       
stavebný materiál: Porotherm 300mm, zateplenie: 200mm polystyrén
rovná strecha, fólia typu Fatrafol
všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanalizácia
nadštandardná výška stropov: 3m
podlahové elektrické kúrenie ovládané termostatom  
zásobník na vodu 150l 
kvalitné veľkoformátové okná REHAU ARTEVO z kompozitného materiálu, izolačné trojsklo, farba: čierna 
hliníkové vstupné dvere


  DISPOZÍCIA:

Dispozične je dom riešený ako jednopodlažný s 3 samostatnými  spálňami , kúpeľňou a veľkou obývacou izbou spojenou s kuchyňou. Veľkou výhodou je podpivničenie, suterénne priestory majú veľkorysú výmeru 25m2. 

Obývacia izba s veľkorysou výmerou 32m2 má krásny výhľad do záhrady a na malý Dunaj, z detskej izby je výhľad priamo do lesoparku. Dve veľké spálne majú rozlohu 14,2m2 a12,6m2. Menšia izba orientovaná smerom k lesoparku má výmeru 8m2.

LOKALITA:

Dom je skutočne výnimočný aj vďaka skvelej lokalite na začiatku vrakunského lesoparku z jednej strany a krásne upraveného brehu Malého Dunaja zo strany druhej. Zo záhrady je bráničkou vstup priamo k vode. Vrakuňa poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a bohatú dopravnú infraštruktúru, stáva sa čoraz obľúbenejším miestom na bývanie hlavne pre mladé rodiny.

Ideálnejšiu lokalitu na pokojné rodinné bývanie si len ťažko možno predstaviť. 

CENA DOMU : 465 000,- Eur

V cene je zahrnutý kompletný právny servis. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných kúpnych zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.


Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi s Vami kedykoľvek dohodneme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : 0902 222 212, prípadne e-mailom na adrese: kratka@accentreal.sk. Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave. Tešíme sa na Vás !

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7917608
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      465 000 €
  • Jednotková cena:
      4 189 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Brezová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Vrakuňa
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Accent real s. r. o.

Accent real s. r. o. - naša ponuka