Popis nehnuteľnosti

Základné informácie

Lokalita: Bratislava, Dlhé Diely, Majerníkova ulica

Plocha bytu: 62,73 m² (bez plochy lodžií)

Poschodie: 3. zo 7

Stav: Čiastočná rekonštrukcia (kompletná rekonštrukcia vrátane rozvodov pred cca 15 rokmi)

Počet izieb: 3

Loggie: 2 (orientácia východ 2,61 m² (z kuchyne), orientácia západ 5,35 m²(z obývačky))

Pivničná kobka: 1,54 m²

Orientácia: Z, V

 

Hľadáte ideálne bývanie pre vašu rodinu v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy? Ponúkame vám skvelý 3-izbový byt na Majerníkovej ulici 48, ktorý spája komfort mestského života s pokojom zelene a výbornou občianskou vybavenosťou. Tento byt je ideálny pre mladú a aktívnu rodinu, ktorá si chce užívať všetky výhody bývania na Dlhých Dieloch.

Dispozícia

Byt o celkovej podlahovej ploche 62,73 m² prešiel staršou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola upravená aj dispozícia (rekonštrukcia cca 15rokov v rátane rozvodov). Vznikol otvorený priestor medzi kuchyňou, halou a obývačkou, čo poskytuje príjemný pocit priestrannosti. Z obývačky môžete ísť na väčšiu lodžiu orientovanú na východ, ideálnu na ranné posedenie pri káve. Kuchyňa a menšia z izieb sú orientované do vnútrobloku na západ, s výhľadom na udržiavané detské ihrisko, kde môžete pri príprave večere sledovať, ako sa vaše dieťa hrá na ihrisku.

Vybavenie

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou vrátane všetkých potrebných spotrebičov. Je tu tiež priestor na menší stolík, ideálny na rýchle raňajky alebo poobednú kávu. Obyvačka a väčšia spálňa sú orientované na východ, kde vzrastlá zeleň poskytuje príjemný tieň a ochladzuje ulicu. V obývačke je priestor na jedálenský stôl, ktorý sa momentálne využíva ako pracovný kút, ideálny na home office. Nájdete tu rohovú sedačku a skrinky pod TV. V celom byte sú plastové okná a plávajúce podlahy.

Spálňa je vybavená veľkou manželskou posteľou a vstavanou skriňou, poskytujúcou dostatok úložného priestoru. Najmenšia izba, momentálne využívaná ako šatník, je vybavená vstavanými úložnými priestormi po oboch stranách, je však ideálna ako budúca detská izba, ktorú zariadite podľa svojích predstáv. Priestranná kúpeľňa, ktorá pri rekonštrukcii vznikla spojením kúpeľne s WC, je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom a priestorom pre práčku. V prípade budúcej rekonštrukcie je možnosť opäť vybudovať samostatné WC.

Bytový dom

Bytový dom je nedávno zateplený a spoločné priestory ako schodisko, brána a výťah sú zrekonštruované. V blízkej budúcnosti sa plánuje rekonštrukcia spoločných vstupných priestorov, čo ešte viac zvýši komfort bývania. Dom bol v posledných rokoch zateplený, čo prispieva k úspore energií a zlepšuje celkovú tepelnú pohodu v byte.

Lokalita

Byt sa nachádza v obľúbenej a pokojnej lokalite Dlhé Diely, ktorá ponúka vynikajúcu kombináciu mestského komfortu a prírody. V okolí sa nachádzajú školy, škôlky, obchody, reštaurácie a zastávky MHD trolejbus a autobus, zdravotné stredisko, čo zabezpečuje vynikajúcu občiansku vybavenosť a dostupnosť. Pre milovníkov prírody je tu skvelá možnosť vychutnať si športové aktivity – blízky les ponúka ideálne podmienky na beh, cyklistiku a prechádzky. Čistý vzduch a zelené plochy sú perfektným miestom na aktívny oddych a relax.

Milovníci športu ale aj rodičia s deťmi jednoznačne ocenia v pešej dostupnosti plaváreň s plaveckým bazénom, alebo športový areál s bežeckým oválom, futbalovým ihriskom, street workoutovým ihriskom a priestorom pre  mnohé ďalšie aktivity. 

Tento byt je ideálny pre aktívnu rodinu hľadajúcu pohodlné bývanie s dostatkom priestoru a skvelou dostupnosťou do centra Bratislavy. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7829682
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      194 900 €
  • Jednotková cena:
      3 107 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Majerníkova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Karlova Ves
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

moja RK