Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj poschodový rodinný dom v obci Kalinovo s vidieckym nádychom a pekným balkónom, ktorý má očarujúci výhľad priamo na záhradu.

DOM: 5 izbový rodinný dom je situovaný priamo v obci Kalinovo v kľudnej ulici Bystrinská. Vzhľadom na tichú lokalitu môže byť okrem rodinného bývania perfektná voľba aj na váš odpočinok ako víkendový dom s krásnou záhradou. Tehlový rodinný dom bol postavený v 70. rokoch a medzičasom sa čiastočne zrekonštruoval. Celková rozloha pozemku predstavuje 2586m2 z čoho je 490m2 zastavaná plocha a nádvorie.  Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza aj dreváreň, dielňa a priestor na chovanie zvierat. V rámci rekonštrukcie je na dome úplne nová strecha so škridlovou krytinou, nové komíny, vchodové bezpečnostné dvere a v interiéri je zrekonštruovaná kúpeľňa s toaletou. Okrem toho je rodinný dom pôvodnejšom veľmi zachovalom stave vhodná prípadne na tvorenie vlastnej fantázie. Dom ponúka vynikajúcu dispozíciu pričom je možná mať na prízemí dennú časť a na poschodí nočnú s peknou galériou, izbami a balkónom s krásnym výhľadom na záhradu.

DISPOZÍCIA:


PRÍZEMIE: Predsieň spojená s chodbou, kuchyňa so špajzou, obývacia izba s veľkými rohovými oknami a keramickým krbom,1x izba, kúpeľňa s toaletou, odkladací priestor.
POSCHODIE: Cez betónové schody sa dostaneme na poschodie, presnejšie na priestrannú galériu ktorú by sme každopádne vyzdvihli pri tejto nehnuteľnosti. Okrem toho sa na poschodí nachádza spálňa s veľkými rohovými oknami, izba, detská izba, špajza.
Rodinný dom má veľmi dobré rezervy na realizáciu modernej dispozície pričom sú výhodou aj priestranné nepriechodné izby.


IS: V rodinnom dome sa môže vykurovať tuhým palivom v krboch, ktoré sú k dispozícii na prízemí, ako aj na poschodí alebo elektronicky s elektrickými konvektormi. V kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie. Voda sa čerpá z verejného vodovodu, okrem toho je k dispozícii vo dvore aj vlastná studňa vhodná na úžitkové účely. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. Odpad je riešený žumpou. V ulici sú k dispozícii kompletné inžinierske siete. S bezproblémovou dostupnosťou je plynová prípojka priamo pred domom a obecná kanalizácia.

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený.

LOKALITA: Kalinovo patrí medzi veľmi obľúbenú lokalitu a je známa aj svojou pokojnou atmosférou. Je situovaná len 9km od mesta Lučenec, 9km od Poltára alebo 30km od Rimavskej soboty. Kalinovo má cca.2200 obyvateľov a je občiansky veľmi dobre vybavené je tu škola, škôlka, obecný úrad, pošta, pohostinstvo, štadión, park, autobusová a železničná stanica s priamymi spojmi. Rodinný dom, ako aj samotná lokalita je vynikajúca voľba pre rodiny s deťmi ktorí túžia po pokojnej lokalite na bývanie s dobrými susedskými vzťahmi.

Realitný maklér: Vojtech Bari,     Tel: +421907347770,    Email: bari@bosen.sk.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7806527
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      120 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Kalinovo
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Poltár
  • Štát : Slovensko

BOSEN Lučenec

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... EURO-ROYAL REALITY s.r.o.
#
  • Predaj
... Reality Trinity s.r.o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Žiar nad Hronom