Popis nehnuteľnosti

Predstavte si miesto, kde každý deň začína pohodou a kde máte možnosť vytvoriť si domov podľa svojich predstáv. Práve takýto domček hľadá svojho nového majiteľa – niekoho, kto ocení jeho priestrannosť a potenciál. Dom je situovaný na začiatku obce Gbelce, kde čaká na váš osobný dotyk a celkovú rekonštrukciu. Či už snívate o bývaní pre vašu rastúcu rodinu alebo hľadáte lukratívnu príležitosť na podnikanie, tento dom je pripravený splniť vaše sny.
Spojený je s útulným dvorom a veľkou záhradou, v ktorej nájdete rôzne dreviny ako orech a ovocné stromy. Tento pozemok poskytuje ideálne prostredie pre záhradkárčenie a pestovanie, alebo priestor na relax v kruhu rodiny a priateľov. Je to miesto, kde môžete žiť v harmónii a prípadne rozvíjať svoje podnikateľské plány.

DISPOZÍCIA:
Na vyvýšenom poschodí domu sa nachádzajú praktické a útulné obytné priestory. Po vstupe z chodby na ľavej strane sa ocitnete v kuchyni. Pokračovaním cez chodbu sa dostanete do menšej prechodovej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako jedáleň alebo pracovňa. Z tejto miestnosti vedie vstup do priestrannej obývačky, ktorá je srdcom domu.
Z obývačky je možný vstup do ďalšej menšej miestnosti na ľavej strane, ktorá môže slúžiť ako detská izba alebo hosťovská miestnosť. Z tejto miestnosti sa ďalej dostanete do spálne, ktorá poskytuje súkromie a pohodlie na oddych. Všetky miestnosti sú navzájom prepojené a prechodové, čo vytvára plynulý a priestranný dojem.
K nehnuteľnosti prislúchajú aj ďalšie menšie hospodárske budovy, ktoré môžu byť využité na rôzne účely, ako napríklad skladovanie, dielňa alebo chov domácich zvierat. Tieto prídavné budovy poskytujú ďalší priestor na rozšírenie vašich možností a prispôsobenie nehnuteľnosti vašim potrebám.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom v pôvodnom stave a je potrebná celková rekonštrukcia.

OSTATNÉ ÚDAJE:
- Materiál steny-kamenný základ, betón
- Podlahy – drevené - pôvodné
- Strecha- sedlová – pôvodná
- Okná- drevené - pôvodné
- Dvere - drevené - pôvodné
- Rozvody el. energie- pôvodné
- Plyn – v blízkosti pozemku
- Elektrina - 220V
- Studňa - na pozemku

POZEMOK:
Celková plocha pozemku: 2930 m2 rovinatý.
-zastavané plochy a nádvoria (dom a prislúchajúce budovy) - 835 m2
-záhrada 2095 m2

ČO GBELCE PONÚKAJÚ:
* Pokojné vidiecke prostredie - Obec ponúka pokoj a ticho, čo je ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú únik od ruchu mestského života.

* Blízkosť prírody a rekreačné možnosti -Okolie Gbeliec je bohaté na prírodné krásy, turistické trasy a možnosti na cyklistiku či prechádzky. Je to ideálne miesto pre milovníkov prírody a aktívny životný štýl.

* Dostupná občianska vybavenosť -Obec poskytuje základnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, škôl, zdravotníckych zariadení a kultúrnych inštitúcií, čo zabezpečuje pohodlný život pre rodiny aj jednotlivcov.

* Dobrá dopravná dostupnosť- Obec má dobré dopravné spojenie s okolitými mestami a obcami, čo umožňuje jednoduchý prístup k širšej ponuke služieb a pracovných príležitostí.

* Možnosti pre podnikanie a rozvoj- Gbelce ponúkajú príležitosti pre podnikateľov a malé podniky v rámci lokálnych služieb, poľnohospodárstva, vinárstva a remesiel.

DOSTUPNOSŤ:
Štúrovo - 25 km
Nové Zámky - 30 km
Komárno - 40 km
Levice - 45 km

NÁZOR MAKLÉRA:
Ako skúsená maklérka by som vám odporučila túto nehnuteľnosť, pretože ide o výhodnú kúpu s potenciálom na bývanie či podnikanie v tichej okrajovej časti obce a navyše ponúka príjemný dvor s záhradkou. Cena je veľmi atraktívna napriek potrebnej investícii, čo predstavuje vynikajúcu príležitosť pre váš budúci domov alebo podnikateľský zámer.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 776 676 alebo na janbela@haloreality.sk. ID ponuky: XX-66730.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7733660
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      43 200 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Gbelce
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Nové Zámky
  • Štát : Slovensko

HALO reality Lučenec