Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj cca 5 ročnú novostavbu v záhradkárskej lokalite obce Svinica. Na prvý pohľad plnohodnotný rodinný dom je na LV evidovaný ako záhradná chata so súpisným číslom.

3D vizualizáciu ponúkanej nehnuteľnosti si môžete pozrieť na nasledujúcich odkazoch:

prízemie: https://my.matterport.com/show/?m=LghVnN4ARWh

poschodie: https://my.matterport.com/show/?m=poK6x8XGNyp

Jedná sa o cca 5 ročnú dvojpodlažnú novostavbu, kde ako stavebný materiál bol použitý YTONG, zateplenie 10cm polystyrénom, strecha - materiál plech. Čo sa IS týka, nehnuteľnosť má vlastnú studňu, elektrinu, odpad riešený žumpou. Vykurovanie je riešené prostredníctvom elektriny v kombinácii s tuhým palivom. Na prízemí domu je podlahové vykurovanie. Veľkou výhodou nehnuteľnosti je i nová klimatizácia, ktorou pirestory disponujú.

Prístupová cesta je nespevnená, obecná. V danej lokalite sa nachádza množstvo podobných i celoročne užívaných nehnuteľností.

Dispozične je nehnuteľnosť veľmi prakticky riešená. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, priestranná kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba s nádherným výhľadom a jedna spálňa (možnosť využiť i ako pracovňu). Na poschodí sú umiestnené 2 menšie spálne. Okrem spomínaných obytných miestností dom disponuje aj priestorom v suteréne, ktorý má potenciál do budúcna -  budúci majiteľ si ho môže taktiež zobytniť - vytvorením priestranného apartmánu, prípadne ho využívať ako práčovňu či posilňovňu.  Zastavaná plocha chaty je 32 m2, avšak vďaka tomu, že sa jedná o dvojpodlažnú nehnuteľnosť, obytná plocha tvorí cca 75 m2 (plus priestor v suteréne). Ponúkaná nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a vybevná spotrebičmi, nakoľko väčšia časť nábytku bola riešená na mieru.

Nehnuteľnosť je umiestnená na pozemku o rozlohe 401 m2. Jedná sa o svahovitý pozemok, ktorý súčasný majiteľ prakticky upravil formou kaskád, vďaka čomu je využitý každý meter štvorcový. Pozemok je udržiavaný. Okrem samotnej stavby domu sa na pozemku nachádza garáž s priestorom na parkovanie, ale i odkladacím priestorom, altánok s posedením a priestor pre najmenších členov rodiny - hrací kútik.

Nehnuteľnosť pôsobí príjemným a udržiavaným dojmom a môže ponúknuť plnohodnotné celoročné bývanie, prípadne je vhodná i ako investičná nehnuteľnosť - na prenájom.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, ochotne Vám poskytneme bližšie informácie a podmienky predaja, prípadne si môžeme priamo  dohodnúť  obhliadku nehnuteľnosti.


Bc. Alena Kimlerová
0911 034 189
alena.kimlerova@megarealitka.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7639783
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      174 000 €
  • Jednotková cena:
      2 320 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Svinica
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Svinica
  • Kraj : Košický
  • Okres : Košice - okolie
  • Štát : Slovensko

megarealitka.sk

megarealitka.sk - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti