Popis nehnuteľnosti

[i]RADO Reality [/i] Vám ponúka na predaj prerobený 2-izbový byt na ulici Gen. Goliana v [b]obľúbenej[/b] časti Trenčína na sídlisku Sihoť. Byt bol kompletne [b]zrekonštruovaný[/b] v roku 2024. Nachádza sa v suteréne v zateplenej bytovke bez výťahu. K bytu patrí[b] pivnica[/b] a [b]súkromný dvor.[/b] Byt sa predáva komplet [b]zariadený [/b]so všetkými spotrebičmi. Veľkou výhodou je aj [b]vlastný el. bojler[/b] na ohrev vody a [b]podlahové kúrenie[/b] v celom byte.

DIZAJN:
Celý byt je navrhnutý do kapučínových tónov s elegantným bielym nábytkom s tmavými doplnkami, ktoré dodávajú priestoru[b] ľahkosť.[/b] Byt je navrhnutý tak, aby každá časť dávala zmysel a využila celý [b]priestor.[/b] Preto je nábytok vyrobený na mieru s veľkým úložným priestorom po celom byte.
Kuchynská linka je až po strop, takže sa na ňu nebude ukladať mastnota. Navyše je chladnička s práčkou schovaná v linke, takže nenarušuje jemnosť dizajnu.
Spálňa je menšia, ale má dostatočný priestor pre veľkú vstavanú skriňu a [b]kvalitný spánok[/b] Vám dodá [b]komfortná[/b] vysoká posteľ. Jemný koberec Vám dodá príjemný pocit na bosých nohách.
Pracovňa je vybavená dlhým stolom a dvomi vstavanými skriňami, ktoré jej vytvorili [b]súkromie[/b] od zvyšnej časti bytu. Nad stolom je veľké okno, ktoré dodáva [b]denné svetlo[/b] priamo na pracovný stôl.
Na chodbe sa nachádza veľké zrkadlo s tmavým rámom. Oproti nemu je bledohnedé polstrovanie pre odloženie si kabátu ale aj vhodné na sedenie pri obúvaní sa.
Kúpeľňa a chodba je vybavená[b] tlmeným led osvetlením[/b], ktoré sa rozsvieti pri pohybe, čo dodá komfort hlavne v noci.

DISPOZÍZIA:
Byt má 47m2 ale vďaka premyslenej dispozícií má [b]pocitovo 65m2[/b]. Dispozične pozostáva z chodby spojenej s veľkou pracovňou, obývacej miestnosti s kuchyňou, spálňou, samostatným WC a kúpeľňou so sprchovým kútom. Byt sa nachádza v suteréne, takže nemá balkón, čo však pri tomto byte vôbec nevadí, pretože [b]má niečo lepšie.[/b] A to spoločný súkromný pozemok, kde môžete [b]bezplatne zaparkovať[/b]. Navyše pre Vaše dokonalé súkromie sú [b]sklá okien stlmené[/b], takže z vonku nik neuvidí dovnútra.

OKOLIE:
Sídlisko Sihoť je najobľúbenejšia časť Trenčína. Máte všetko po ruke aj bez auta a navyše máte [b]blízko námestie[/b] vzdialené len 5 minút od bytu na pešo.

Cena bytu je [b]144 000,-€[/b]
Energie: 50,- bytový podnik + elektrina

Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Link na video: [b]https://www.youtube.com/watch?v=Q_K8Emzfqw8 [/b]

[b]Bc. Natália Príbelová[/b]
RADO Reality Group
[b]Tel: +421 948 103 990[/b]
E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

[b]RADO Reality Group[/b] je ocenená Realitnou úniou ako [b]najlepšia realitná kancelária na Slovensku[/b] za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7529260
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      144 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Gen. Goliana
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trenčín
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

Odporúčané nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... DASH reality s.r.o.