Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj moderný 4-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 95 m2 a adresou blízko mesta i prírody. Je samostatnou prevádzkovou jednotkou dvojdomu a situovaný na slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 223 m2. V súčasnosti je nehnuteľnosť s nádhernými atypickými oknami ponúkaná v štádiu stavby „štandard“.
Obrovským benefitom je lokalita Beluša pri Púchove, obec s pestrou občianskou vybavenosťou a turistickou oblasťou Belušské Slatiny za oknami.

DISPOZÍCIA
Dom je s ohľadom na čo najlepšiu funkčnosť a komfort rozdelený na 2 podlažia, pričom sa predpokladá, že prízemie bude jeho spoločenskou časťou a poschodie bude venované odpočinkovým činnostiam či pracovným alebo študijným aktivitám. Izby sú krásne presvetlené, okná s najväčšou plochou smerujú na severozápad a juhovýchod. Pozostáva z nasledovných miestností:
PRÍZEMIE:
- obývacia izba / 26,4 m2/ s priestorom pre jedálenskú časť a krb, vizuálne prepojená s kuchyňou, ponúka výhľady do okolitej krajiny;
- kuchyňa / 12,5 m2/ s oknom, s dostatkom miesta i pre linku zahŕňajúcu raňajkový pult;
- toaleta / 2,2 m2/ ako samostatná miestnosť s wc misou a umývadlom;
- vstupná chodba / 4,0 m2/ s priestorom pre šatníky.
Terasa na úrovni záhrady je prístupná z obývacej izby.
POSCHODIE:
- spálňa / 13,0 m2/;
- detská izba I / 11,0 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- detská izba II / 12,4 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- kúpeľňa / 5,5 m2/ s oknom a umývadlom, toaletou a sprchovacím kútom;
- technická miestnosť / 1,6 m2/;
- komunikačná chodba / 4,0 m2/ spájajúca jednotlivé miestnosti poschodia a schodisko.

TECHNICKÉ A STAVEBNÉ PARAMETRE
Rodinný dom je ponúkaný v prevedení „štandard“, čo okrem iného zahŕňa: položená kvalitná dlažba a dizajnové podlahy, moderný obklad v sociálnych zariadeniach, inštalácia prvotriednej sanity, osadenie interiérových dverí a farebne ladiacich zárubní, bezpečnostné vstupné dvere, odborne prevedené schodisko s bodovým dosvetlením, prípravy pre kuchynskú linku a krb, tepelné čerpadlo.
Nehnuteľnosť je vyhotovená z tehly Porotherm, strechu tvorí betónová krytina Bramac. Okná z nemeckých profilov Schuco spĺňajú štandardy pre nízkoenergetické rodinné domy. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečí  tepelné čerpadlo. Kúrenie bude v celom dome podlahové.
Kombinácia uvedených materiálov zaručuje nízke mesačné náklady na prevádzku rodinného domu.
Inžinierske siete: mestský vodovod, plyn, prípojka nízkeho napätia, betónová žumpa.

EXTERIÉR DOMU
Zhotoviteľ stavby zabezpečil kvalitnú príjazdovú cestu. Ďalšie svoje činnosti sústredí na parkovaciu plochu, plot, terasu ,trávnik a výsadbu zelene v okolí domu. Súčasťou projektu je i kamerový a zabezpečovací systém.
Prístupová cesta k nehnuteľnosti je súkromná, čo obyvateľom poskytne dostatok súkromia a minimálny pohyb vozidiel v najbližšom okolí.

REALIZÁCIA STAVBY
Stavbu domu zabezpečujú overení dodávatelia s dlhoročnou praxou na stavebnou trhu. Pri projektovaní a realizácii výstavby dbajú na architektonicky zaujímavé, no zároveň praktické prvky, volia kvalitné a overené materiály, pri realizácii stavebných prác dbajú i na najmenšie detaily. I preto sa nimi realizované výstavby rodinných a bytových domov radia medzi obľúbené a vyhľadávané projekty.

LOKALITA
Váš nový domov či prenajímaná nehnuteľnosť je vsadená do čarovného prostredia obce Beluša, vzdialenej len pár minút od vyhľadávanej turistickej a rekreačnej oblasti Belušské Slatiny, osady Čerencové. Tie sú známe liečivými zemito-sírnatými vodnými prameňmi, turistickými chodníkmi rôznej náročnosti aj rozmanitými miestami pre skalné lezenie.
Pestrá občianska vybavenosť obce zahŕňa: materská škola, základná škola, predajne s potravinami a iným sortimentom, prevádzky s rôznymi službami, zdravotnícke zariadenia, lekárene, pošta, kostol, pravidelné autobusové spoje, cvičisko pre psov a iné.
Nehnuteľnosť sa nachádza necelých 5 minút jazdy od cestného privádzača na diaľnicu D1 pre smery Bratislava – Žilina - Košice, od okresného mesta Púchov je vzdialená len 9 km.

Naša realitná kancelária je tu pre Vás! Zabezpečíme odpovede na všetky vaše prípadné otázky, nájdete u nás pomoc s administratívnymi i právnymi úkonmi spojenými s kúpou predávanej nehnuteľnosti.

Stav nehnuteľnosti RDN2P : dokončená stavba v štádiu štandard.

Cena: 235.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014963.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7449446
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      235 000 €
  • Jednotková cena:
      2 474 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Púchov
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Púchov
  • Štát : Slovensko

MGM reality

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Piata Avenue s.r.o.
#
  • Predaj
... Oxfin Reality s. r. o.
#
  • Predaj
... Oxfin Reality s. r. o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... PLATINUM REAL s.r.o.