Popis nehnuteľnosti

[i]RadoReality[/i] Vám ponúka na predaj krásny a [b]priestranný[/b] 2-izbový byt s celkovou výmerou [b]77 m²[/b], ktorý sa nachádza na 12. poschodí zatepleného panelového bytového domu. Byt je [b]čiastočne zrekonštruovaný[/b] a vhodný na [b]okamžité nasťahovanie[/b]. Zároveň ponúka [b]nádherný výhľad[/b] na Bratislavský hrad a [b]panorámu mesta[/b], ktorý si môžete vychutnať z každej izby, pretože v blízkosti nie sú [b]žiadne[/b] ďalšie bytovky, ktoré by [b]bránili[/b] vo výhľade.

V roku 2003 byt prešiel [b]rekonštrukciou[/b], ktorá zmenila jeho [b]dispozíciu[/b] z pôvodného 3-izbového na [b]priestranný 2-izbový byt[/b]. V rámci tejto rekonštrukcie bola optimalizovaná dispozícia, čím sa zvýšila funkčnosť a [b]pohodlie bytu[/b]. V roku 2016 došlo k [b]zatepleniu[/b] celého bytového domu, rekonštrukcii [b]strechy[/b] a výmene [b]stúpačiek[/b], čo výrazne zlepšilo energetickú efektívnosť a kvalitu bývania.

Byt má [b]úžitkovú[/b] plochu 70 m² a k nemu prislúcha aj [b]loggia[/b] s výmerou 5 m², kde si môžete vychutnať rannú kávu s nádherným výhľadom. K bytu patrí aj [b]pivnica[/b] o výmere 2 m², ktorá sa [b]nachádza[/b] na [b]poschodí[/b], a poskytuje dostatok úložného priestoru. Na poschodí sa nachádzajú len [b]tri[/b] ďalšie byty, pričom susedia sú veľmi milí a ochotní.

[b]Lokalita[/b] bytu je mimoriadne [b]výhodná[/b]. Električkou sa za [b]4 minúty[/b] dostanete na [b]Šafárikovo námestie[/b] a koncom roka 2024 bude dokončený [b]nový električkový spoj[/b], ktorý ešte viac zlepší dostupnosť. Tento byt je ideálny pre jednotlivcov, páry alebo menšie rodiny, ktoré hľadajú komfortné a moderné bývanie s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a krásnym výhľadom.

Pre lepšiu predstavu [b]dispozície[/b] odporúčame navštíviť [b]3D obhliadku[/b]: https://my.matterport.com/show/?m=Nr4bF8jLrtX

V okolí nájdete viacero supermarketov ako Tesco, Billa a Lidl, množstvo menších obchodov, lekární a drogérií. Pre rodiny s deťmi sú k dispozícii základné školy, materské školy a stredné školy. Zdravotnú starostlivosť zabezpečujú polikliniky, zdravotnícke zariadenia a lekárne. Pre voľný čas a rekreáciu môžete využiť blízke parky, zelené plochy, fitness centrá a športové haly. V blízkosti sú aj reštaurácie, kaviarne a cukrárne. Električkové a autobusové zastávky zaisťujú rýchlu dostupnosť do centra mesta a okolia. Táto oblasť je ideálna pre komfortné a moderné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:
[b]Rastislav Horňák[/b]
RADO Reality Group
[b]Tel.: +421 950 440 748[/b]
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7333877
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      194 900 €
  • Jednotková cena:
      2 784 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Jungmanova 18
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Petržalka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava V
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

RADO Reality - naša ponuka

Odporúčané nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... HOLLAND AND COMPANY s.r.o.

Skladový priestor na prenajom v Ziline

Na Skalu 504/3, Dolný Hričov

  • 29,66 m2