Popis nehnuteľnosti

125-12-MACHO
Ponúkame na predaj výnimočný 3-izbový byt ktorý má celkovú úžitkovú plochu 102m2 a nachádza sa v atraktívnej lokalite priamo v centre Trenčína na Olbrachtovej ulici. Byt sa nachádza na prízemí tehlového domu a prešiel kompletnou rekonštrukciou, vďaka čomu ponúka moderné bývanie spojené s vysokým komfortom.



Rozloha bytu ktorý sa momentálne využíva ako 2-izbový s veľkou kuchyňou je 74 m², z čoho 31 m² predstavuje nová prístavba. Ďalšou súčasťou bytu je veľkorysá terasa o výmere 28 m², ktorá je ideálnym miestom na relax či spoločenské posedenia. K bytu patrí tiež pivnica 3,5m2 a veľké parkovacie miesto 15m2 vo dvore, ktoré je zahrnuté v cene. Mestské parkovisko je tiež k dispozicí priamo pred vchodom do bytu kde sa dá vždy pohodlne zaparkovať.



Dispozícia bytu:

Predsieň so vstavanou skriňou poskytuje dostatok úložného priestoru a elegantný vstup do bytu.

Obývacia izba je vybavená krbom na bio lieh, ktorý vytvára príjemnú atmosféru a teplo domova. Z obývačky je priamy prístup na terasu.

Kuchyňa je kompletne zariadená modernými spotrebičmi značky Bosch a Siemens vrátane varnej dosky, rúry, mikrovlnky, umývačky riadu a chladničky. Je prakticky prepojená s obývačkou, čo vytvára otvorený a svetlý priestor.

Spálňa ponúka veľký šatník s množstvom úložného priestoru.

Kúpeľňa je moderne zariadená s veľkou vaňou a kvalitnou sanitou s výhrevným bidetom

Vybavenie bytu:

Vlastné podlahové kúrenie zabezpečuje nezávislosť keď treba rýchle teplo v byte aj mimo vykurovacej sezóny a v kúpelni zabezpečí komfortné teplú podlahu.

Optické pripojenie na vysokorýchlostný internet poskytuje komfort pri práci aj vo voľnom čase.

Súkromný vchod priamo z ulice ovládaný elektrickým vrátnikom s kamerou poskytuje maximálne súkromie a pohodlie, ideálny pre tých, ktorí hľadajú samostatný vstup.

Lokalita:

Byt sa nachádza v samotnom srdci Trenčína, len pár minút pešo od všetkej občianskej vybavenosti – obchody, reštaurácie, kaviarne, školy a verejná doprava sú v dosahu. Blízkosť historického centra a rieky Váh ponúka ideálne podmienky pre aktívny mestský život, ako aj pokojné prechádzky v prírode v lesoparku Brezina.



Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné bývanie v centre mesta s vlastným vonkajším priestorom na relax a vlastným parkovaním v centre mesta.



Cena: 198000

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 0908/779 940



Neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť bývať v jedinečnom byte v centre Trenčína!

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7331443
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      198 000 €
  • Jednotková cena:
      2 676 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : I. Olbrachta
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trenčín
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

BeMi realitná kancelária

BeMi realitná kancelária - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti