Popis nehnuteľnosti

Radi by ste si vychutnali pokoj a výhody bývania v rodinnom dome v najkrajšom ročnom období, ktoré aktuálne prichádza? Chcete sa zobúdzať s východom slnka a počúvať namiesto rušnej premávky v Bratislave spev vtákov? Viete si predstaviť vlastnú oázu pokoja vo svojej záhrade? Nechcete čakať na výstavbu developerského projektu? Nemusíte, máme pre Vás ideálny rodinný dom v dvojdome, ktorý je už postavený a navyše kompletne zariadený. Tak si pobaľte kufre a splňte si sen o spokojnom bývaní len 10km od Bratislavy s výbornou dostupnosťou a rozrastajúcou sa vybavenosťou.

4-izbový rodinný dom typu bungalov má výmeru 96,70m2 na pozemku o výmere 292m2. Dom má kondenzačný kotol Buderus a vykurovanie je teplovodné podlahové. Pozostáva zo vstupnej chodby so skriňou a botníkom. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou s výstupom na terasu a je kompletne zariadená krásnou kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými spotrebičmi. Ďalšie 3 samostatné izby pozostávajú z kompletne zariadenej detskej izby, hosťovskej izby, ktorá je taktiež kompletne zariadená a spálne s výstupom na terasu. Dom je priestranný, kompletne zariadený a krásne presvetlený. Kúpeľňa má veľký sprchový kút a wc. Samostatné wc je aj na chodbe. Vo vstupnej chodbe sa nachádza komora s úložným miestom a je to zároveň technická miestnosť domu.  Veľkým benefitom je pochôdzne podkrovie, na ktoré sa vychádza vo vstupnej chodbe, kde môžete uskladniť sezónne oblečenie, vianočný stromček a veľa ďalších vecí, ktoré bežne nepotrebujete.

Nosná konštrukcia domu je železobetónová. Použitý materiál je tehla 30cm so zateplením. Dom má šikmú strechu, strop je drevený zateplený, na streche je krytina Bramac. Okná sú plastové. Na vonkajších terasách je zámková dlažba. Pozemok je oplotený s bráničkou do záhrady. Pred domom je vybudované parkovacie státie pre tri autá. Okrasná ako aj úžitková záhrada Vás určite poteší. Prestrešenie terasy v celej dĺžke domu Vám zabezpečí príjemné posedenie s rodinou a priateľmi počas niekoľkých mesiacov v roku.

Miloslavov je rýchlo rozrastajúca obec, ktorá ponúka komfortné bývanie či už pre mladé rodiny, alebo starších ľudí, ktorým už nevyhovuje ruch veľkomesta. Napojenie na diaľnicu D4 zabezpečuje rýchle a bezproblémové cestovanie do všetkých častí BA aj mimo Bratislavy. Blízke nákupné centrum poskytuje dostatočnú vybavenosť. Potraviny, drogéria, trafika, holičstvo, lekáreň, to všetko tu nájdete. Ak túžite po aktívne strávenom čase, je tu množstvo športových areálov, futbalové ihrisko, basketbalové ihrisko, stolný tenis, cyklistické výlety ale aj plaváreň a fitness centrum. Autobusová zástavka je vzdialená 10 minút chôdze od domu. Vlaková stanica sa nachádza v časti Alžbetin dvor. Obec má 3 škôlky a 9 ročnú základnú školu.

Predstavte si ako trávite pokojné chvíle s rodinou a priateľmi a my sa tešíme na obhliadku tejto krásnej nehnuteľnosti.  

Pozrite si aj naše video s dronovými zábermi pre detailné zmapovanie lokality.

Cena vrátane odmeny pre RK: 258.000 €

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

Určite odporúčame danú nehnuteľnosť vidieť osobne a zažiť jej atmosféru.

Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7220094
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      258 000 €
  • Jednotková cena:
      2 668 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

ESTATE INVEST

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... Komerčné Reality, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Prenájom
... REALITY MARKET s.r.o.
#
  • Predaj
... Finanzpartner reality franchise s.r.o.