Popis nehnuteľnosti

[i]RadoReality[/i] Vám ponúka na predaj [b]priestranný[/b] 2-izbový byt v Bratislave, v žiadanej časti Ružinov na ulici [b]Polárna[/b]. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 6 v [b]zateplenom[/b] tehlovom dome z roku 2007. Celková rozloha bytu je [b]74 m²[/b], z čoho úžitková plocha tvorí [b]62 m²[/b]. Byt disponuje [b]dvoma loggiami[/b] s celkovou výmerou 7 m² a [b]pivnicou[/b] o veľkosti 4 m², ktorá sa nachádza na [b]rovnakom poschodí[/b].

Byt sa predáva [b]kompletne zariadený[/b], pripravený na okamžité nasťahovanie. Spoločné priestory sú pekné, čisté a [b]udržiavané[/b]. Bytové náklady pre [b]dve osoby[/b] sú veľmi nízke, iba [b]150 €/mesačne[/b].

Byt sa nachádza vo veľmi [b]tichej[/b] a [b]ustálenej[/b] oblasti, čo zaručuje pokojné bývanie. Verejné [b]bezplatné parkovanie[/b] je dostupné, ale majitelia ponúkajú možnosť [b]prenájmu garáže[/b] s [b]elektrickou bránou[/b], ktorá sa nachádza len pár metrov od bytovky.

Táto nehnuteľnosť je vhodná aj ako [b]investícia[/b] na následný prenájom, napríklad pre študentov, pretože v blízkosti sa nachádzajú školy a univerzity.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú potraviny Lidl Ružinovská (2min), Kraj (5min), a Billa (8min). Pre väčšie nákupy je k dispozícii nákupné centrum Retro (5min autom), Avion, Hornbach, IKEA (10min autom), Central (10min autom alebo 15min elektrickou). V okolí do 5min nájdete aj množstvo reštaurácií a kaviarní (Ružinovská Chuťovka, Four 4in, La Putika 6, Sova Café, Planétka, Cukráreň Ihro), Beauty salóny, Veterinárnu kliniku, CrossFit Urbanová. Vzdialenosť k najbližšej lekárni je 5 minút pešo. Poliklinika Drieňová sa nachádza 10mintú chôdze. Pre rodiny s deťmi sú v blízkosti do 10minút chôdze školy, napríklad MŠ Západná, MŠ Exnárová, MŠ a ZŠ Borodáčová, Základná škola Ostredky, Spojená škola sv. Vincenta de Paul, Stredná športová škola, Gymnázium Ivana Horvátha, ktorá je vzdialená asi 15 minút pešo. V okolí sa nachádzajú aj parky a športové zariadenia, ako je napríklad Park Ostredky (3min), Park Ružinov (7min) a park Andreja Hlinku (10min), ideálny na prechádzky a oddych, a športový areál Štrkovec, kde nájdete rôzne športové ihriská a možnosti na aktívny oddych. Dopravné spojenie je vynikajúce, s blízkymi zastávkami MHD, ktoré poskytujú rýchly prístup do centra mesta aj do ostatných častí Bratislavy. Autobusové linky 78 a 50 a električková linka 9. Autom je to 10 minút na obchvat D1 a 13minút na letisko.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:
[b]Rastislav Horňák[/b]
RADO Reality Group
[b]Tel.: +421 950 440 748[/b]
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7150634
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      205 000 €
  • Jednotková cena:
      3 306 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Polárna
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

Podobné nehnuteľnosti