Popis nehnuteľnosti

Directreal Doma - Predstavujeme vám výnimočný 3-izbový byt na 15. poschodí v projekte Perla Ružinova. Hľadáte nehnuteľnosť, ktorá sa líši od priemerných ponúk na trhu? Tento byt ponúka spojenie moderného dizajnu, kvalitných materiálov a nádherných výhľadov, ktoré vám dodajú pocit jedinečnosti.

DÔMYSELNÁ DISPOZÍCIA BEZ ZBYTOČNÝCH m2

Byt o výmere 70 m² je navrhnutý s dôrazom na funkčnosť a pohodlie:

OBÝVACIA IZBA S JEDÁLENSKÝM KÚTOM (33,27 m²): Veľkorysý priestor je stvorený pre rodinné stretnutia alebo večery s priateľmi. Južná orientácia zaručuje, že budete mať dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Výhľady z 15. poschodia vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá vás doslova vtiahne von na loggiu (3,61 m²), kde si môžete vychutnať pokojné chvíle s pohľadom na mesto.

KUCHYŇA NA MIERU (6,41 m²): Koncepčne prepojená s obývačkou, ale zároveň diskrétne oddelená. Pracovný pult slúži ako predeľujúci prvok aj miesto pre neformálnu konverzáciu. Každý detail je premyslený tak, aby bol priestor využitý na maximum.

SPÁLŇA (11,84 m²) a DETSKÁ IZBA (9 m²): Dizajn izieb je navrhnutý tak, aby poskytol maximálny komfort a súkromie. Spálňa je priestranná a útulná, s farbami, ktoré podporujú relaxáciu a spánok. Detská izba je navrhnutá flexibilne, s jednoduchým dizajnom, ktorý sa dá prispôsobiť potrebám rastúceho dieťaťa alebo ju možno rýchlo zmeniť na pracovňu alebo hosťovskú izbu.

SAMOSTATNÁ KÚPLEŇA (4,69 m²) a WC (1,15 m²): Oceníte oddelené priestory, ktoré ponúkajú pohodlie a praktické riešenia pre každodenný život.

KVALITNÉ VYBAVENIE A MATERIÁLY: Tento byt nie je len o štýle – je o kvalite. Majitelia investovali do vybavenia, aby si zabezpečili maximálny komfort. Kuchyňa a vstavané skrine na mieru, dve klimatické jednotky značky Daikin sú len niektoré z prvkov, ktoré oceníte. Pri zariaďovaní sa majitelia riadili zásadou, že každý detail má zmysel. Môžete si byť istí, že byt je pripravený na okamžité nasťahovanie bez nutnosti ďalších úprav.

VŠETKO ČO POTREBUJETE, MÁTE NA DOSAH RUKY

Lokalita na Kaštieľskej ulici je ideálnym kompromisom medzi dynamikou mestského života a pokojom súkromného bývania. V projekte Perla Ružinova nájdete všetko potrebné priamo pod jednou strechou – obchody, kaviarne, fitness centrum aj komunitné priestory pre príjemné chvíle s rodinou či priateľmi. Ak máte radi pohodlie, určite oceníte aj možnosť využiť MHD s rýchlou dostupnosťou do centra Bratislavy.

PRAKTICKÉ RIEŠENIA A BENEFITY

Byt je nielen estetický, ale aj funkčný. Priestor je navrhnutý tak, aby bol vhodný pre mladé rodiny, jednotlivcov aj páry.

Priamo v bytovom dome (podzemné garáže) máte možnosť odkúpiť si parkovacie státie. Nie je to podmienka, skôr príležitosť. Rovnako vám príde vhod aj ďalší skladový priestor. Máte možnosť prenajať si veľkú pivničnú kobku iba za 40 eur na mesiac. Uskladnite v nej pneumatiky, bicykle a ďalšie veci, ktoré sa do bytu nezmestia.

Neváhajte a príďte si pozrieť tento úžasný byt osobne. Zavolajte nám, radi vás privítame! Majte pekný deň. :)
Podlahová plocha m2: 70
Loggia: Áno 1x
Výťah: Áno 2x
Stav: Novostavba
Poschodie: 15/16
Konštrukcia bytu: Tehla
Možnosť kúpy na úver: Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR: 220
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Elektrická varná doska,Elektrická rúra,Umývačka riadu,Mikrovlná rúra,Pračka,Klimatizácia
Kúpelňa: Nová
WC: Nové
Podlahy: Plávajúca podlaha
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: J
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Áno


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oTn

Kontakt na makléra:
Jozef Poláček
+421905254412
j.polacek@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7123476
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      277 000 €
  • Jednotková cena:
      3 957 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Kaštieľska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Directreal Doma

Naposledny pridané

  • 2-izbový tehlový byt s balkónom, Tyršovo nábrežie.

    Tyršovo nábrežie, Košice-Staré Mesto

    Celkovo173 000 €

  • Na predaj slnečný stavebný pozemok v obci Jahodná

    Hlboká, Jahodná

    Celkovo85 000 €

  • HALO reality - Kúpa rodinný dom Šurany

    Šurany

    Celkovo60 000 €