Popis nehnuteľnosti

PEV-125-1
REZERVOVANÉ
EXKLUZÍVNE len u nás Vám ponúkame na predaj pekný a útulný, čiastočne zariadený 1 izbový byt pražského typu s podlahovou plochou 42m2 so 6m loggiou vo vyhľadávanej a tichej lokalite na ulici Námestie mieru v Moldave nad Bodvou. Nachádza sa na ideálnom 2. poschodí 8. poschodového zatepleného a kompletne zrekonštruovaného bytového domu s novým výťahom. Slušní a bezproblémoví susedia. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

3D Virtuálna obhliadka bytu link: my.matterport.com/show/?m=9NeM4g8VMXP

STAV A DISPOZÍCIA BYTU:
Podlahová plocha bytu je 42 m2 + 6 m loggia + kumbál pred bytom + pivnica
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, kvalitná PVC podlaha značky Force WISPER, jadro je pôvodné, kuchynská linka s plynovým sporákom a elektrickou rúrou, kvalitné bezpečnostné dvere).
Je vo veľmi slušnom a ihneď obývateľnom stave bez nutnej investície.
Dispozične pozostáva z vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, samostatné WC, izba s výstupom na loggiu a priestranná kuchyňa.
Predáva sa čiastočne zariadený ako je vidieť na fotografiách okrem elektrospotrebičov, manželskej postele a jedálenského stola so stoličkami.
Veľkou výhodou týchto bytov pre ktoré sú tak vyhľadávané je možnosť realizácie kompletnej dispozičnej zmeny bytu, kde si nový majiteľ môže prispôsobiť svoj nový domov presne podľa vlastných predstáv.

VÝHODY:
Široké možnosti pri zmene dispozície bytu, čiastočne zariadený, zateplený bytový dom ako aj rekonštrukcia spoločných priestorov, ideálne druhé poschodie, byt slnečný a teplý, dostatok parkovacích miest, vyhľadávaná a žiadaná lokalita, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť ako napr. nákupné centrá (Lidl, Tesco, Billa), pošta, škola a škôlka, lekárne a zdravotnícke centrá, centrum mesta ponúka množstvo obchodov a kvalitných reštaurácii, moderná autobusová a vlaková stanica... Nájdete tu všetko čo patrí k pohodlnému bývaniu len 30 km od Košíc, 20 minút pohodlnej a hlavne plynulej jazdy auto.

NAŠA CENA JE KONEČNA, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej Propagácie vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie a prepis energií. U nás zodpovednosť nekončí podpisom Kúpno-predajných zmlúv ale sme s Vami až do úplného a hlavne úspešného konca. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore.

Peter Vranay - REALITY SMOLKO, s.r.o
Váš osobný realitný poradca
Realitné zastúpenie pre Košice a KE-okolie
mob.: 0908 246 130
e-mail: vranay@realitysmolko.sk
Moje referencie a ponuky nájdete na webovej stránke: realitysmolko.sk/makler/4-peter-vranay#referencie

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7065396
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      1-izbový byt
  • Celková cena :
      61 500 €
  • Jednotková cena:
      1 464 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Námestie mieru
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Moldava nad Bodvou
  • Kraj : Košický
  • Okres : Košice - okolie
  • Štát : Slovensko

Reality Smolko, s. r. o.

Reality Smolko, s. r. o. - naša ponuka