Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný tehlový dvojizbový byt s vlastným kúrením a balkónom v Novom Meste nad Váhom, situovaný na ulici Kapitána Nálepku.

DISPOZÍCIA: Byt je dvojizbový. Jeho výmera je 53 m2 a pozostáva z vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s WC, obývačky s balkónom s výhľadom do dvora, spálne a priestrannej kuchyne, ktorá slúži zároveň ako jedáleň. Príslušenstvom bytu je aj pivnica o rozmeroch cca 1,5 x 3 m. K dispozícii je tiež spoločná kočikáreň

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. V roku 2019 bola zrekonštruovaná kúpeľňa a plastové okná repasované v roku 2021. V rámci rekonštrukcie boli čiastočne vymenené elektrické rozvody a to v kúpeľni a kuchyni. Na podlahách sa v obytných miestnostiach nachádza plávajúca podlaha a v kúpeľni a chodbe je to dlažba. Interiérové a vstupné dvere s výnimkou kúpeľne sú pôvodné, osadené v kovových zárubniach. Steny, (omietky, maľovka ) sú v pôvodnom stave. Vykurovanie a ohrev teplej vody v byte je zabezpečený vlastným plynovým kotlom.

BYTOVÝ DOM: Bytový dom má tri poschodia, je tehlovej konštrukcie a nachádza sa v ňom viacero vchodov. V rámci domu majú byty samostatne riešené vykurovanie a ohrev teplej vody vlastným plynovým kotlom. V roku 2019 bola bytovka zateplená a boli dorobené balkóny. V dome sa nachádza optický internet.

VÝHODY: Jedná sa o zaujímavú lokalitu blízko centra, stanice a školy. Byt má veľmi dobrú dispozíciu a i napriek tomu, že je dvojizbový pôsobí priestranne. Veľkou výhodou je samostatné vykurovanie a ohrev teplej vody a samozrejme veľká kuchyňa.

MESAČNÉ NÁKLADY: Mesačné náklady sa pohybujú do 150,- Eur ( vody, plyn, elektrika, fond opráv.. ) a sú samozrejme závislé od spotreby majiteľa.

LOKALITA: Jedná sa o lokalitu nachádzajúcu sa pomerne blízko stanice a ďalšej občianskej vybavenosti ako sú obchody, nemocnica, škola a pod.. Za domom sa nachádza dvor kde je kopec stromov a inej zelene a poskytuje priestor na oddych. Parkovanie v blízkom okolí je bezproblémové. Námestie je vzdialené zhruba 8 minút chôdze, autobusová a vlaková stanica cca 5 min.

NÁZOR MAKLÉRA: Jedná sa byt s dobrým potenciálom. Je priestranný, dobre dispozične riešený a svetlý. V okolí je veľa zelene a dobrá občianska vybavenosť. Bolo by vhodné vykonať určité rekonštrukčné práce a však jednalo by sa o zásahy z nízkymi nákladmi, keďže kúpeľňa je hotová. Bývanie v tejto lokalite je príjemné.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 996 875 alebo na martinvozar@haloreality.sk. ID ponuky: NM-66158.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6950741
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      112 500 €
  • Jednotková cena:
      2 123 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nové Mesto nad Váhom
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Nové Mesto nad Váhom
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Kúpa
... HALO reality Rimavská Sobota
#
  • Predaj
... BeMi realitná kancelária
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Broker Consulting, a. s.

PREDAJ RODINNÉHO DOMU V PODUNAJSKÝCH BISKUPICIACH

Odeská, Bratislava-Podunajské Biskupice

  • 136 m2
#
  • Predaj
Člen NARKS
... BOND Reality

Veľký 2 izbový byt v Ružinove

Čmelíkova, Bratislava-Ružinov

  • 61 m2