Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na na predaj dvojizbový zariadený priestranný apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome Panoráma. Byt o rozlohe 64m2.

Cena apartmánu je uvedená bez DPH.

DISPOZÍCIA:
• Vstupná predsieň: Po vstupe do apartmánu vás privíta priestranná predsieň, ktorá je vybavená úložnými priestormi, ideálna na odkladanie kabátov, topánok a ďalších osobných vecí.
• Obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou: Veľkorysá obývacia izba je prepojená s jedálenským kútom a modernou kuchyňou, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi ako sú rúra na pečenie, indukčná varná platňa, chladnička a mraznička. Tento otvorený priestor poskytuje príjemné miesto na relax a spoločné stolovanie.
• Špajza: Z kuchyne je prístup do menšej miestnosti, ktorá slúži ako špajza. Tento priestor je ideálny na uskladnenie potravín alebo iných vecí, čím zvyšuje funkčnosť apartmánu.
• Spálňa: Apartmán disponuje jednou spálňou, ktorá ponúka dostatok priestoru na pohodlný spánok a oddych. Je vhodná pre páry alebo jednotlivcov, ktorí ocenia ticho a súkromie.
• Kúpeľňa: Priestranná kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou, ktorá ponúka možnosť relaxácie po náročnom dni. Súčasťou kúpeľne je tiež práčka, toaleta a bidet, čo zvyšuje komfort a praktickosť priestoru.

Táto premyslená dispozícia zaručuje maximálne využitie priestoru a pohodlie pre jeho obyvateľov.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Apartmán sa nachádza v modernom apartmánovom komplexe Panorama, ktorý bol nedávno postavený a je vo výbornom stave. Budova aj samotný apartmán boli postavené s dôrazom na kvalitu a funkčnosť, čo sa odráža na celkovom vzhľade a technickom stave nehnuteľnosti.
Celkovo je nehnuteľnosť vo výbornom stave, bez nutnosti akýchkoľvek dodatočných investícií do rekonštrukcií či opráv, čo ju robí ideálnou na okamžité užívanie alebo prenájom.

VÝHODY:
1. Atraktívna cena s možnosťou odpočtu DPH: Tento apartmán predstavuje výhodnú investičnú príležitosť, pričom možnosť odpočtu DPH je zvlášť atraktívna pre podnikateľov a investorov.
2. Výborná poloha priamo na zjazdovke: Apartmán sa nachádza v komplexe Panorama, čo zabezpečuje jedinečnú polohu priamo na zjazdovke. Táto centrálna lokalita je ideálna pre milovníkov zimných športov, a zároveň ponúka jednoduchý prístup do centra s obchodmi a reštauráciami.
3. Skvelé napojenie na turistické a cyklotrasy: Okrem zimných športov je apartmán ideálny aj pre letné aktivity, keďže sa nachádza v blízkosti turistických trás a cyklotrás, ktoré vedú priamo z apartmánového komplexu.
4. Kompletné vybavenie: Apartmán je vybavený všetkým potrebným pre pohodlné bývanie. Obývačka prepojená s jedálňou a kuchyňou je moderná a priestranná, kuchyňa obsahuje vstavané spotrebiče ako rúra, indukčná varná platňa, chladnička a mraznička.
5. Úložné priestory: Apartmán ponúka praktické riešenia pre uskladnenie vecí. Okrem vstupnej predsiene s úložným priestorom má kuchyňa aj samostatnú miestnosť využiteľnú ako špajza alebo sklad.
6. Pohodlná kúpeľňa: Kúpeľňa je priestranná a vybavená rohovou vaňou, práčkou, toaletou a bidetom, čo zaručuje maximálny komfort.
7. Komplexná vybavenosť strediska: Okolie apartmánu ponúka všetko potrebné pre komfortné bývanie aj aktívny oddych – obchody, reštaurácie a ďalšie služby sú v pešej dostupnosti.

MESAČNÉ NÁKLADY:
Mesačné výdavky spojené s prevádzkou apartmánu sú približne 120 EUR. Táto suma zahŕňa poplatky za energie a poplatok správcovi vo výške 60 EUR, ktorý pokrýva služby ako údržba budovy, starostlivosť o trávnik, zimná údržba, a ďalšie potrebné práce.

LOKALITA:
Apartmán sa nachádza v horskom komplexe Panorama, ktorý je známy svojou vynikajúcou polohou priamo na zjazdovke a jednoduchým prístupom k turistickým a cyklistickým trasám. Lokalita je ideálna pre milovníkov prírody, turistiky a zimných športov, ale aj pre tých, ktorí hľadajú kľud a relax v horskom prostredí.

NÁZOR MAKLÉRA:
Tento 2-izbový apartmán v komplexe Panorama predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť v atraktívnej horskej lokalite s vysokou návratnosťou investície. Poloha priamo na zjazdovke a centrálna dostupnosť všetkých služieb a aktivít robí z tohto apartmánu ideálne miesto pre zimné aj letné rekreačné pobyty.

Apartmán ponúka vysoký komfort bývania vďaka modernému a kvalitnému vybaveniu, premyslenej dispozícii a výbornému stavu nehnuteľnosti. Možnosť odpočtu DPH pridáva investičnú hodnotu, čo ocenia najmä podnikatelia a investori.
Výhodou je aj bezchybný stav budovy a celková starostlivosť o komplex, čo zaručuje, že nehnuteľnosť si dlhodobo udrží svoju hodnotu. Tento apartmán je ideálny pre jednotlivcov, páry alebo malé rodiny, ktoré chcú vlastniť kúsok prírody s pohodlným zázemím v jednom z najžiadanejších horských stredísk na Slovensku. Z hľadiska prenájmu ide tiež o atraktívnu možnosť, keďže Donovaly sú celoročne vyhľadávanou destináciou.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento dvojizbový apartmán ? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 806 395 alebo na marianhalabuk@haloreality.sk. ID ponuky: BB-67190.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6821691
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      191 667 €
  • Jednotková cena:
      2 995 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Donovaly
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Bystrica
  • Štát : Slovensko

HALO reality Banská Bystrica

HALO reality Banská Bystrica - naša ponuka

#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Popradská Realitná Spoločnosť s. r. o.
#
  • Predaj
... ProHome Real Estate, s.r.o.
#
  • Predaj
... Diamond Reality, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... KOLLÁR REALITY s.r.o.
#
  • Predaj
... ProHome Real Estate, s.r.o.