Popis nehnuteľnosti

Túžite bývať na skok od mesta a zároveň si úžívať kľud a pohodu v tichej lokalite pod lesami Malých Karpát? Práve ste to miesto našli.

Lucia z RADO Reality Group Vám exkluzívne prináša tento rozumne navrhnutý rodinný dom s pozemkom o výmere 611m2 vo vyhľadávanej lokalite Záhorskej Bystrice. Objekt sa nachádza v obľúbenej časti záhradkárskej oblasti a je klasifikovaný ako rekreačný objekt s možnosťou trvalého pobytu so súpisným číslom. V závislosti od banky je možné čerpať úver vo výške 60% - 80% z ceny nehnuteľnosti. Pozemok je bez ťiarch, kúpou ihneď voľný.

Hlavný vstup na pozemok je z udržiavanej asfaltovej cesty. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, kopaná studňa, žumpa podľa preferencie kupujúceho a zberná nádrž na dažďovú vodu. Odpad je zabezpečený pravidelným zvozom mestskou časťou Záhorská Bystrica. Plánovaná výstavba domu je leto 2024, ukončenie výstavby koniec roka 2024 a kolaudácia začiatkom roka 2025.
Cena domu je v prevedení holodom, s možnosťou dokončenia do štandardu ako vidieť na vizualizáciach. Úpravy dispozície domu sú možné do začiatku realizácie.

Výhodou tohto projektu je nepochybne veľmi tichá lokalita uprostred záhradkárskej oblasti, kde Vašimi susedmi budú občasní záhradkári, pasúce sa srnky a očarujúce lesy, no napriek tomu všetká občianska vybavenosť dostupná na pešo. Vďaka zvoleným materiálom, nemusíte na svoj vytúžený dom čakať roky ale rádovo iba mesiace.

Zhotoviteľ tejto stavby pripravuje v tejto lokalite 2 rodinné domy umiestnené za sebou ako vidieť na vizualizácii. Jeden z týchto domov (horný) bude obývaný majiteľom a druhý čaká na svojho budúceho vlastníka. Majiteľ vybral tie najlepšie materiáli a technické vybavenie, ktoré Vám radi poskytneme na vyžiadanie.

DOM

- celková zastavaná plocha domu 79,9m2
- úžitková plocha 105m2
- šírka domu 6.1m
- dĺžka domu 13.1m
- počet podlaží 1NP + podkrovie
- sedlová strecha, sklon 55 a 33 stupňov


DISPOZÍCIA

- na 1.podlaží sa nachádza vstupná hala, z ktorej prejdete do obývacej miestnosti harmonicky prepojenou s kuchyňou a jedálenskou časťou. Obývacia miestnosť s kuchyňou je rozumne navrhnutá tak, aby presvetlila celú miestnosť vďaka veľkým posuvným balkónovým dverám. Veľkou výhodou prvého podlažia je aj izba spojená so šatníkom a kúpeľňou čo vytvára pocit luxusného hotelového bývania "EN SUITE". Na podlaží sa nachádza samostatná toaleta.
-na 2.podlaží sú navrhnuté 2 väčšie izby, z toho každá o veľkosti 10m2 (možnosť úpravy 2 izieb na 1 veľkú izbu v rozmere 20m2 podľa prefrencie zájemcu), na poschodí sa ďaľej nachádza tretia menšia izba, ktorá môže slúžiť ako office alebo hosťovská izba, veľkorysá priestranná chodba, technická miestnosť a kúpeľňa.


POZEMOK

- mierne svahovitý pozemok o výmere 611m2
- studňa a zberná nádrž na dažďovú vodu na pozemku


LOKALITA

Záhorská Bystrica disponuje okrem krásnych lesov Malých Karpát nekonečnými cyklistickými a turistickými chodníčkami aj kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu škôlky, základná škola, potraviny (Billa, Tesco, Kaufland, Starý otec), fitness centrá, ihriská, nový športový park, pošta, lekárne, lekári, kaviarne a rozmanité reštaurácie. V blízkosti 8 minút autom je obchodno-zábavné centrum BORY MALL, kde nájdete všetko potrebné od obchodov, služieb a zábavy až po najnovšiu špičkovú nemocnicu BORY. Výhodou je aj blízkosť Marianky na pešo do pár minút kde viete tráviť krásne a pokojné prechádzky svätým údolím.


Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, rada Vás prevediem týmto výnimočným projektom.

Ing. Lucia Remšíková
RADO Reality Group
0948 968 401
remsikova@radoreality.sk

RADO Reality je ocenená Realitnou úniou ako absolútny víťaz realitných kancelárií za rok 2022.

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol.





Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6571991
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      399 000 €
  • Jednotková cena:
      3 800 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Pútnická
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Záhorská Bystrica
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... KARIN & PARTNERS, s.r.o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Rimavská Sobota
#
  • Kúpa
... HALO reality Rimavská Sobota
#
  • Kúpa
... HALO reality Rimavská Sobota