Popis nehnuteľnosti

Aké by to bolo vlastniť rodinný dom, ktorý poskytuje všetko, čo si môžete želať a ešte ďaleko viac ?  Tento rodinný dom je totiž súladom kvalitného prevedenia stavby, interiéru z prírodných a ušlachtilých materiálov, pohodlia a praktickosti bývania, ktoré sú doplnené modernými a úspornými technológiami. Sen o svojom novom bývaní si v ňom preto môžu naplniť aj najnáročnejší klienti, bez nutnosti robiť veľké zmeny. 

Je postavený na pozemku s veľkostou 400 m2.  Má tri podlažia a celková úžitková plocha je skoro 315 m2.  Už na prvý pohľad je vďaka svojej dispozícii a tomu, že sa nachádza na málo frekventovanej ulici, veľmi príjemný a tichý. Suterén tvorí dvojgaráž s bránou na diaľkové ovládanie a prístupom z ulice. Do ďalších dvoch miestností sa dotaneme shodišťom v dome. V jednej z miestností je infrasauna,  druhá plnila funkciu posilňovne. Prízemie je zvýšené. Hneď za vstupnými dverami sa nachádza predsieň. Naľavo od vchodových dverí je vstavaná skriňa a napravo je technická miestnosť. Prejdením do domu z predsiene sa ocitneme v hale  so schodiskom do podkrovia a suterénu. Pri schodoch je WC s umývadlom a bidetom. Naľavo sa nachádza priestranná obývačka spojená s jedálňou a dverami na terasu.  Vedľa nej je kuchyňa s komorou. Pri jedálni je spomínaná terasa a dvor s Jacuzzi, ktorá je vhodná aj na plávanie. 

Po výjdení schodami sa pred nami otvorí podkrovný priestor, kde je zriadená domáca pracovňa. Oproti schodom  do podkrovia sú dve samostatné izby. Napravo je spálňa s balkónom a naľavo detská izba. Pri nej je WC a priestranná kúpeľna s masážnou vaňou, dvomi úmývadlami a sprchovacím kútom. 

Dom je postavený  z tehál zn. Porotherm. Strecha je škridlová, odizolovaná tepelnou izoláciou.  V dome sú všetky inžinierske siete a solárny systém - fotovoltika, z ktorého prebytočnú elektrinu odkupuje ZSE. V dome je 230/400 V. Odkanalizovaný je do verejnej kanalizácie. Kúrenie je kombinované, podlahové a klasické a zabezpečuje ho plynový turbokotol zn. VIESSMAN, vymenený pred dvomi rokmi. Rodinnú atmosféru vytvára svojím teplom, tlmeným svestlo a praskaním dreva aj kozub obložený mramorom, ktorý je v obývačke.  Ako bolo spomenuté vyššie, v celom dome sú použité prírodné a kvalitné materiály, a stený sú v príjemných, zemitých farbách. Kuchynské elektrospotrebiče sú zabudované v kuchynskej linke. Okná na dome sú drevené tzv. eurookná s elektrickými vonkajšími roletami.  Schody sú z tvrdégo dreva s tepaným kovovým zábradlím. Dom je klimatizovaný, zabezpečený kamerovým systémom a alarmom. Do centra mesta je z neho doslova na skok. 

Pozemok je oplotený, kultivovaný, so vstupom cez hlavnú bránu a hlavne z terasy. Nachádza sa na ňom v zemi zapustená Jacuzzi, ktorá je dostatočne veľká, aby plnila aj funkciu bazéna. Dvoch  zdvihnutých záhonoch pri plote, si môžete zasadiť pár rastlín, aby ste mali zdravú a česrtvo odtrhnutú zeleninu do kuchyne. Tieň vytvárajú a čerstvé ovocie vytvárajú ovocné stromy a všetky potrebné náradia si môžete uskladniť v záhradnom domček.  

Presvedčiť  o všetkom, o čom sme doteraz hovorili a čo ste videli na fotografiách, sa môžete osobne, ak si dohodnete obhliakdu. Dôležitou informáciou je ešte to, že zariadenie domu taktiež zostáva. 

Zhrnutie: 

Pozemok - 400 m2

Zastavaná plocha domu - 105  m2

Úžitková plocha domu - 315 m2 

Počet miestností na bývanie –  4 izby

Garáž - dve parkovacie miesta

Kúpeľna s WC – 1

Samostatné WC - 1 

Konštrukcia - tehla Protherm, strecha - škridla

Podlahy - keramické, schody z ušlachtilého dreva, kovové zábradlie

Okná – eurookná s el. roletami

Kuchyňa – vstavané spotrebiče, komora

Kúrenie:  turbokotol Protherm, napojený na podlahové a klasické ÚK

Klimatizácia 

Fotovoltika - napojená na ZSE

Bezpečnosť - Alarm, kamerový systém

Oddych - infrasauna, posilňovňa, terasa, Jacuzzi

Záhrada - stromy, zdvihnuté záhony

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6561274
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      379 000 €
  • Jednotková cena:
      1 203 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Komárno
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Komárno
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Komárno
  • Štát : Slovensko

korimpartners.sk

korimpartners.sk - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.