Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj skutočne krásny, výmerou aj zariadením nadštandardný 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Ružinov, ulica Na Piesku. Byt je situovaný v trojpodlažnej novostavbe uzavretom areáli   s detským ihriskom, altánkom,  zdieľaným bazénom a množstvom zelene. Bytový dom ponúka aj spoločnú terasu pre všetkých majiteľov bytov.

Tento výnimočný byt ponúka množstvo benefitov,  predovšetkým bezpečie a súkromie  chráneného kondomínia, kde sa v pokoji môžu hrať vaše deti a zároveň máte na dosah všetky výhody mestského bývania.  

Byt disponuje kvalitnými materiálmi a zariadením. Je vybavený kvalitnými hliníkovými oknami a  štýlovými bambusovými žalúziami. Dyhované dvere sú taktiež nadštandardné, bezfalcové, s magnetickými kľučkami. Bytový dom je napojený na tepelné čerpadlo, ktoré distribuuje teplo do bytov prostredníctvom fancoilových konvektorov, ktoré disponujú aj funkciou chladenia. Na režim chladenia sa fancoily centrálne prepínajú v letných mesiacoch. 

Kuchynská linka bola vyrobená na mieru - jej súčasťou sú aj indukčná varná doska, elektrická a mikrovlnná rúra, umývačka riadu, drezová páková batéria, kameninový drez, americká chladnička.

Kuchyňa je prepojená s  priestrannou obývacou izbou s kvalitnými drevenými podlahami, ktoré sú situované v celom byte.  Obývacia izba je svetlá a vzdušná, s priamym vstupom na balkón, kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerný relax. Priestranný balkón pôsobí luxusným dojmom vďaka  drevenému obloženiu a betónovej dlažbe  na terčoch. 

Veľká kúpeľňa je spojená so štýlovou toaletou v čiernej farbe, ktorá je však umiestnená v samostatnej časti kúpeľne. Vybavená je luxusnými batériami značky Fantini a kúpeľňovou sanitou značky Duravit. 

Spálňa poskytuje dostatok úložného priestoru vďaka šatníkovým skriniam umiestneným pozdĺž celej steny. 

 Základné parametre: 


celková úžitková plocha 72m2
balkón 8m2
pivnica 1,5m2
2 parkovacie miesta v areáli
tepelné čerpadlo, kúrenie aj chladenie na báze fancoilových konvektorov


Cena bytu: 265 000,- Eur + 2 x parkovacie státie (2 x 12 500,- Eur) , spolu: 290 000,- Eur

 Lokalita  Na Piesku je známa svojou pokojnou, priam až vidieckou atmosférou. výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Je súčasťou mestskej časti Ružinov, kde sa nachádzajú obchody, školy, škôlky a zdravotné strediská. Výhodou je aj rýchly prístup do centra mesta a na diaľničné spojenie.

Nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom tohto krásneho a štýlového bytu v jednej z najobľúbenejších lokalít Bratislavy. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku!

Poskytneme Vám kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností. V cene je zahrnutý aj hypotekárny servis - HYPOTÉKU VYBAVÍME ZA VÁS.
Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti, prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja a poskytneme asistenciu pri prepise energií na nového majiteľa.
Ak by ste radi získali viac informácií, kontaktujte nás na tel.č. : 0905 796 171, prípadne e-mailom na adrese: gramblickova@accentreal.sk. Nájdete nás na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.

 

 

 

 

 

 

Kúpeľňa je moderná, s kvalitnou sanitou značky Duravit a štýlovými batériami Fantini. Sprchovací kút je priestranný a poskytuje komfort po dlhom dni. V kúpeľni je situovaná práčka a sušička.

 

 

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6382523
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      265 000 €
  • Jednotková cena:
      3 681 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Na piesku
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Accent real s. r. o.

Accent real s. r. o. - naša ponuka