Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave so začatými rekonštrukčnými prácami nachádzajúci sa v obci Hrachovište.

DISPOZÍCIA: Dom pozostáva s podnávratia, vstupnej chodbičky, kuchyne, obývačky, spálne, dielne a skladu. Aktuálne sa v ňom nenachádza kúpeľňa ani WC. S prepojením niektorých miestností a vybudovaním kúpeľne sa rátalo v rámci rekonštrukcie. Vedľa domu sa nachádza menší dvor, za domom záhrada. Plánovaná úžitková plocha domu je cca 92 m2. Za domom sa nachádza pripojená hospodárska stavba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Nehnuteľnosť je viac menej v pôvodnom stave so začatou rekonštrukciou. Jedná sa o dom z nepálenej tehly, obdĺžnikového pôdorysu so sedlovou strechou v tvare L, pričom pod jej časťou sa nachádza vstup do dvora. Je pokrytá pálenou škridlou. Podlahy v obytných miestnostiach sú rôzne od drevenej, cez betónovú až po staršiu dlažbu. V rámci rekonštrukcie boli vymenené okná a vchodové dvere za plastové, vybetónovaná podlaha v jednej miestnosti a tak tiež v jednej miestnosti spravená stierka.. Vykurovanie je aktuálne zabezpečené kachlami. Dom je napojený na obecný vodovod, aktuálne je však dočasne odpojený. Odpadové vody po ukončení rekonštrukcie majú byť zvedené do čističky, ktorá je už zakúpená.

POZEMOK: Pozemok má výmeru 1047 m2. Má rozmery približne 87 x 12 a je mierne svahovitý. Dom je umiestnený v prednej časti pozemku s plánovanou predzáhradkou. Zhruba dve tretiny pozemku sa nachádza za domom a je tam staršia záhrada.

LOKALITA: Jedná sa o tichú lokalitu vhodnú ako na bývanie tak aj na rekreáciu. V obci pravidelne stojí autobus a nachádza sa tu tiež železničná stanica. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť. Komplexnejšie služby sú dostupne do 10 km. Mesto Stará Turá je vzdialené 9 km a Nové Mesto nad Váhom cca 15 km.

NÁZOR MAKLÉRA: Jedná sa o nehnuteľnosť za zaujímavú cenu, ktorá sa nachádza v tichej lokalite. Vzhľadom na vek stavby je potrebné rátať s rekonštrukciou a však tá už čiastočne začala. V cene domu je už započítaný aj materiál určený na rekonštrukciu nachádzajúci sa v dome. V aktuálnom stave je vhodná na bývanie, len pri zachovaní veľmi nízkeho štandardu, no určite je možné pri troche snahy dom zrekonštruovať do atraktívnej podoby.

V prípade záujmu Vám poskytneme link na virtuálnu 3D prehliadku.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 996 875 alebo na martinvozar@haloreality.sk. ID ponuky: NM-67688.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6345102
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      52 000 €
  • Jednotková cena:
      565 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hrachovište
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Nové Mesto nad Váhom
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

Podobné nehnuteľnosti