Popis nehnuteľnosti

V srdci Žitného ostrova cez bránu do Podunajska vám exkluzívne predstavujem a ponúkam nehnuteľnosť, ktorá je kombináciou prímestského bývania v zabývanej časti s prepojením okolitej prírody. Na PREDAJ sympatický a čiastočne zariadený 2 izbový byt s výmerou 59,09 m2 s vyhľadávanou terasou o výmere 5,20 m2 , ktorá poskytuje relax s peknými výhľadmi na povodie Dunaja sa nachádza na Družstevnej ulici v Hamuliakove.

DISPOZÍCIA BYTU:
Slnečný a presvetlený byt vďaka veľkým oknám sa nachádza na 2/4. poschodí s výťahom, má sympatickú a modernú dispozíciu. Po vstupe cez bezpečnostné dvere sa nachádza centrálna predsieň (roldorová vstavaná skriňa, botníková zostava na mieru). V predsieni sa po ľavej strane cez posuvné dvere nachádza praktický samostatný šatník s množstvom úložného priestoru, ďalej je tu vstup do kúpeľne s vaňou prepojenej s toaletou (vlastný plynový kotol, možnosť umiestniť pračku spolu aj so sušičkou). Po pravej strane sa nachádza veľká obytná miestnosť s výstupom na príjemnú terasu, ktorá je plynulo prepojená s praktickou a modernou kuchyňou (zabudovaná chladnička s mrazničkou, sklo-keramická varná doska a teplovzdušná rúra SIEMENS, digestor, umývačka riadov). Na konci bytu sa nachádza samostatná spálňa (detská izba) s roldorovým šatníkom po celej šírke. Obývacia izba je vybavená klimatizáciou na spríjemnenie letných horúcich dní a na všetkých oknách sú vnútorné interiérové žalúzie.

OBYTNÝ DOM:
Tehlová, zateplená vkusne navrhnutá už zabývaná novostavba bytového domu bola kolaudovaná v roku 2010. Priamo pred obytným domom je pohodlné a bezproblémové parkovanie. Pod obytným domom sa nachádza garážové parkovanie s bránou na diaľkové ovládanie. V prípade záujmu je možné k bytu prikúpiť aj uzamykateľnú garáž. Garáž má prirodzené osvetlenie cez okno, elektrické napojenie a má výmeru 19,02 m2. Okrem parkovania ponúka možnosť využiť aj ako odkladací priestor. Cena garáže je 15.000,- EUR. Mesačné náklady bytu sa momentálne pohybujú 100,- EUR

LOKALITA:
Lokalita je obklopená nádhernou prírodou Lužných lesov a širokým povodím rieky Dunaj kde vedú rôzne cyklistické trasy, turistické chodníky a možnosť vodného športového vyžitia ako windsurfing, wakeboard, plavba na motorových člnoch či skútroch. Kúsok od bytu nájdete medzinárodnú cykloturistickú trasu Passau - Viedeň - Bratislava - Komárno, prírodnú rozhľadňu a hojdačku v korunách stromov a na druhom brehu Hrušovskej vodnej nádrže je Múzeum moderného umenia Danubiana. Táto vyhľadávaná prímestská časť neďaleko hlavného mesta vďaka rýchlostnej komunikácii R7 a na skok od Šamorína ma všetky výhody moderného bývania a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: potraviny, pošta, základná škola, materská škôlka, lekárska ambulancia, reštaurácie, obľúbený bufet na hrádzi, kaviarne, detské ihriská, futbalový štadión, športový a voľnočasový rezort X-Bionix s aqua-parkom. V obci sa nachádza zimný štadión Hamikovo s možnosťou verejného korčuľovania či profesionálne hokejové a krasokorčuliarske oddiely. Priamo pred domom sa nachádza autobusová zástavka.

CENA:
Cena bytu je 135.000,- EUR a zahŕňa:
- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom
- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra
- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti
- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS
- províziu pre realitnú kanceláriu
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru vieme:
- zabezpečiť vypracovanie znaleckého posudku
- bezplatne sprostredkovať hypotekárny úver prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová 0904/505 360, petra.oravcova@pass.sk

[b]PASS [/b]Reality – reality, ktoré Vám[b] pass[/b]ujú!
[i][/i][i][/i]

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6209787
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      135 000 €
  • Jednotková cena:
      2 285 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Družstevná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hamuliakovo
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

PASS REALITY, s.r.o.

PASS REALITY, s.r.o. - naša ponuka

#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... PASS REALITY, s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti