Popis nehnuteľnosti

Exkluzívna ponuka: Prémiový 3-izbový byt v centre Humenného

Predstavujeme Vám jedinečnú príležitosť na kúpu priestranného, svetlého 3-izbového bytu v prestížnej lokalite,  v centre mesta Humenné. Tento výnimočný byt sa nachádza na 2. poschodí tehlového obytného domu s nádychom histórie, ktorý spája eleganciu minulosti s potenciálom moderného bývania. Táto nehnuteľnosť predstavuje ideálny základ pre vytvorenie domova, ktorý bude spĺňať najvyššie nároky na komfort a estetiku.

Dispozičné riešenie bytu:

Vstupná chodba, ktorá poskytuje komfortný prechod do jednotlivých miestností

Samostatné WC a kúpeľňa, ktorých dispozícia ponúka flexibilné možnosti modernizácie

Veľkorysá obývacia izba, ktorá je zaplavená prirodzeným svetlom, ideálna pre relaxáciu či spoločenské aktivity

Harmonická spálňa, ktorá vytvára priestor pre dokonalý oddych

Detská izba, prispôsobiteľná rôznym účelom – od detskej izby až po pracovný kút

Funkčná kuchyňa s možnosťou kompletných úprav podľa Vašich preferencií

Balkón, ktorý poskytuje príjemný priestor na relax s výhľadom na okolie

Dve pivnice, poskytujúce dostatok úložného priestoru pre všetky sezónne potreby

Stav nehnuteľnosti a možnosti úprav: Byt je v pôvodnom stave, avšak už vybavený novými plastovými oknami, čo vytvára vynikajúcu príležitosť pre budúceho majiteľa prispôsobiť si priestor presne podľa svojich predstáv. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť s potenciálom pre vlastné dizajnové riešenia a majú ambíciu vytvoriť si bývanie, ktoré bude odrážať ich osobitý štýl a životné potreby.

Lokalita: Jednou z najväčších výhod tejto nehnuteľnosti je jej neprekonateľná poloha. Byt sa nachádza v samotnom centre mesta, čo znamená, že všetky dôležité zariadenia sú dostupné  pešo. V bezprostrednej blízkosti nájdete obchody, školy, parky, ako aj rôzne kultúrne a spoločenské zariadenia, ktoré zaručujú komfortné bývanie pre všetky vekové kategórie.

Kompletné služby: Cena bytu zahŕňa aj plný realitný a právny servis, vrátane všetkých administratívnych úkonov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Naším cieľom je zabezpečiť pre Vás bezproblémový a komfortný proces kúpy, aby ste sa mohli bezstarostne sústrediť na zariaďovanie svojho nového domova.

Kontaktujte nás: Ak hľadáte nehnuteľnosť s veľkým potenciálom v najžiadanejšej lokalite Humenného, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0907 915 293 alebo navštívte našu kanceláriu EURESK s.r.o. na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes a presvedčte sa osobne o výnimočnosti tejto nehnuteľnosti. Staňte sa majiteľom bytu, ktorý Vám umožní vytvoriť si vysnívaný priestor presne podľa Vašich predstáv!

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6018022
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      89 000 €
  • Jednotková cena:
      1 219 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Centrum
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Humenné
  • Kraj : Prešovský
  • Okres : Humenné
  • Štát : Slovensko

EURESK s.r.o.

EURESK s.r.o. - naša ponuka