Popis nehnuteľnosti

MICHAL PALKO a TATIANA VRABELOVÁ  z realitnej kancelárie Reality s VAMI vám exkluzívne ponúkajú na predaj 4-izbový rodinný dom v krásnej a pokojnej obci Margecany. Tento dvojpodlažný dom sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 755 m², čo poskytuje dostatok priestoru na záhradu, relax alebo ďalšie stavby.  Udržiavaný pôvodný stav domu so všetkými inžinierskymi sieťami je pripravený na okamžité bývanie ale ponúka aj ideálnu príležitosť prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE A PARAMETRE:

Dom bol postavený v roku 1973 a predstavuje výborný technický stav. Nachádza sa na rovinatom pozemku s rozlohou 755 m², čo ponúka veľa možností na úpravy - od záhrady po vybudovanie terasy alebo altánku. Obytná plocha domu je 160 m², rozložená na dvoch podlažiach. Dom je napojený na všetky inžinierske stavby, čo výrazne uľahčuje prípadnú rekonštrukciu a modernizáciu.

DISPOZÍCIA:

Na prvom podlaží domu sa nachádza kuchyňa, pracovňa, toaleta, kúpeľňa a zázemie domu, ktoré môže slúžiť ako technická miestnosť alebo sklad. Druhé podlažie zahŕňa dve izby, priestrannú obývaciu izbu a ďalšiu kúpeľňu. Táto dispozícia poskytuje dostatok priestoru pre rodinné bývanie s možnosťou úprav podľa vlastných predstáv.

LOKALITA:

Margecany sú pokojnou obcou, ktorá ponúka dobrú občiansku vybavenosť a krásnu prírodu v okolí, ideálnu na výlety a relax. V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody, reštaurácie a zdravotnícke zariadenia. Blízkosť hlavných dopravných spojení zaručuje jednoduchý prístup do dvoch krajských miest - Košice a Prešov, do okolitých miest a obcí.

BENEFITY:

- Udržiavaný stav: Dom je v dobrom technickom stave a pripravený na okamžité bývanie alebo rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
- Priestranný pozemok: Rovinatý pozemok s rozlohou 755 m² ponúka množstvo možností pre záhradu, relaxačnú zónu alebo ďalšie stavebné úpravy.
- Výborná lokalita: Obec Margecany s kompletnou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou do okolitých miest
- Dvojpodlažná dispozícia: Dom s praktickým usporiadaním miestností na dvoch podlažiach, ideálny pre rodinné bývanie.
- Možnosť rekonštrukcie: Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, čo umožňuje vytvoriť si domov presne podľa svojich predstáv a potrieb.

 

Cena tejto nehnuteľnosti je 169.000 EUR.  V cene je zahrnutý kompletný právny servis a všetky poplatky spojené s predajom ako aj provízia pre realitnú kanceláriu.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorú si môžete prispôsobiť svojim potrebám, tento rodinný dom v Margecanoch je ideálnou voľbou. Príďte sa presvedčiť sami a zistite, aké možnosti tento dom ponúka.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

0940 778 144 - TATIANA VRABELOVÁ certifikovaný realitný maklér
0914 700 107 - MICHAL PALKO certifikovaný realitný maklér a CEO Reality s VAMI.

Vytvorte si svoj vysnívaný domov v pokojnej a príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou!

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5974170
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      169 000 €
  • Jednotková cena:
      1 056 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Olše
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Margecany
  • Kraj : Košický
  • Okres : Gelnica
  • Štát : Slovensko

Reality s VAMI II s. r. o.

Reality s VAMI II s. r. o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti