Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj úplne nový apartmánový projekt "Apartmány Ondrašová" v srdci krásneho mesta Liptovský Mikuláš, v časti Ondrašová. Tento projekt sa nachádza v blízkosti Aquaparku Tatralandia, lyžiarskeho centra Jasná - Nízke Tatry a Aquaparku Bešeňová. Ponúka ideálne bývanie pre tých, ktorí ocenia blízkosť športového a rekreačného vyžitia, ktoré Liptov ponúka. Atraktívna poloha s dostatkom vnútroareálového parkovania a krásnym prostredím zabezpečuje príjemný pobyt aj pre náročnejších klientov.

APARTMÁN: Celková plocha apartmánu je 81.40 m2 z čoho je výmera terasy 5 m2 a výmera podkrovia 13.50 m2. Nachádza sa na 1.poschodí a v podkroví apartmánového domu. 

VYBAVENIE: Apartmán je dostupný v štádiu HOLOPRIESTOR, čo umožňuje budúcemu majiteľovi prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv. Každý apartmán je vybavený teplovodným podlahovým kúrením a predprípravou na inštaláciu solárnych panelov, čo zabezpečuje energetickú efektívnosť. Predpríprava pre kúpeľne a toalety je realizovaná systémom Geberit, čo zaručuje vysokú kvalitu a funkčnosť. Vykurovanie je zabezpečené moderným tepelným čerpadlom a okno je z izolačného trojskla, čo prispieva k vynikajúcej tepelnej a zvukovej izolácii. Pre tých, ktorí preferujú dokončenie bytu, je k dispozícii možnosť realizácie do štandardu za cenu 150 EUR/m² bez DPH.

PARKOVANIE: K bytu je potrebné dokúpiť minimálne 1 parkovacie státie pred apartmánovým domom v hodnote 5.000 eur 

PROJEKT: Projekt zahŕňa celkovo 9 apartmánových jednotiek s rôznymi pôdorysmi rozloženými na dvoch nadzemných podlažiach. Na výber sú 2-izbové apartmány, ako aj priestranné 4-izbové varianty, ktoré uspokoja rôzne potreby a preferencie budúcich majiteľov. Ku každému apartmánu patrí aj pivničná kobka, ktorá poskytuje dodatočný úložný priestor. Predpokladané dokončenie projektu je naplánované na polovicu decembra 2024.

STAV PROJEKTU: Vo výstavbe. Predpokladané ukončenie December 2024. 

LOKALITA: Projekt "Apartmány Ondrašová" sa nachádza v obci Liptovská Ondrašová v srdci Liptova, obklopená krásnou prírodou a ponúkajúca množstvo možností na relax a aktívny oddych. Táto lokalita je ideálna pre milovníkov hôr, turistiky a kultúrnych pamiatok. V okolí sa nachádza: Obľúbené rekreačné miesto s možnosťou vodných športov a rybolovu - Liptovská Mara (2 km). Najväčší aquapark na Slovensku, ideálny pre rodiny s deťmi -Tatralandia (1 km). Fascinujúca jaskyňa s bohatou krápníkovou výzdobou Demänovská jaskyňa slobody (20 km). Oblúbené lyžiarske stredisko a turistická destinácia s nádhernými výhľadmi Chopok - Jasná Nízke Tatry (25 km). Liptovská Ondrašová je skvelým východiskovým bodom na objavovanie krás Liptova a ponúka návštevníkom množstvo aktivít a zážitkov.

CENA BYTU: 211.350 EUR s DPH

V inzercií sú použité ilustračné vizualizácie, ktoré majú len informatívny charakter. 

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková
+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5969451
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      211 350 €
  • Jednotková cena:
      2 766 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Ondrašovská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Liptovský Mikuláš
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Liptovský Mikuláš
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava