Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Diamond Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nádherne a moderne zrekonštruovaný rodinný dom s podlahovou plochou 367m2, vo vyhľadávanej strediskovej obci Ruskov – Košice okolie.  

5 izbový Rodinný dom je postavený na veľkom rovinatom pozemku o výmere 2588m2, na ktorom sa nachádza samostatne stojaca PRIESTRANNÁ GARÁŽ – VHODNÁ aj  NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY s množstvom parkovacích miest na pozemku.

Virtuálnu 3D prehliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku: https://lnk.sk/ufq8

Rodinný dom:

Zastavaná plocha: 200m2

Podlahová plocha: 367,5m2 z toho:

1. podlažie: 191m2

2.podlažie: 107m2

Podpivničené priestory: 60m2

KOMPLETNÁ, MODERNÁ A VEĽMI VKUSNÁ REKONŠTRUKCIA, ktorá prebehla v  r. 2021 ZAHŔŇA:

Interiér domu (1.a 2.podažie): nové plávajúce podlahy, dlažba v chodbičke, kúpeľni a WC, pravá mramorová dlažba na schodoch, plastové okná, nová kuchynská linku s umývačkou riadu, nové omietky, stierky, sadrokartónové stropy, svietidlá, obložkové zárubne, dvere, komplet nové rozvody elektriky, odpadu a vody. V dome sú k dispozícii dva takmer nové kotle s aktuálnymi revíziami – plynový kotol a kotol na tuhé palivo.

Vonkajšia časť domu: zateplenie fasády, nové stierky a omietky, nové odkvapy. Cokel ešte dokončený nie je, no materiál je už zabezpečený a je súčasťou ceny. Takisto je zabezpečený materiál na dokončenie lodžií, ktorých zábradlie je potrebné dokončiť a tiež finálna omietka na dokončenie jednej menšej steny domu.

Veľkorysé podpivničené priestory sú síce v pôvodnom stave, no ponúkajú kopec možností ako ich využiť prípadne zrekonštruovať. Momentálne sa tam nachádza kotolňa.

Dispozícia domu: zo vstupnej chodbičky sa prechádza do priestrannej chodby (haly), odkiaľ je vstup do  ostatných miestností: kuchyňa, obývačka, spálňa s lodžiou a samostatné WC  s umývadlom. Z kuchyne sa prechádza do kúpeľne so sprchovým kútom. Z kuchyne je taktiež vstup do špajzy a samostatnej priestrannej komory, čo zabezpečuje veľké množstvo úložného priestoru. Z haly sa po schodišti prechádza na 2.podlažie, kde sa nachádzajú 2 obrovské izby (z toho jedna s lodžiou) a priestranný šatník. Z haly sa tiež prechádza schodmi dole do pivničných priestorov. Halu je možné tiež dozariadiť a využívať síce ako prechodovú, ale ďalšiu miestnosť (izbu).

Pôdorysy miestnosti je možné vidieť na fotkách.

K domu prislúcha tiež ďalšia priestranná miestnosť, ktorá je prístupná z vonku a môže slúžiť ako priestranný sklad alebo komora.

Dom sa predáva zariadený, tak ako ho možno vidieť na fotkách.

Časť rodinného domu, tam kde sa nachádza kuchyňa a komory bola postavená v roku 1957 a druhá časť bola postavená v roku 1977.

Garáž: Samostatne stojaca garáž so zastavanou plochou cca 75m2 je rozdelená na dve časti: stará časť s dvoma podlažiami a nová jednopodlažná časť (30m2), ktorá je pripravená a vybavená na podnikateľské účely.

Pozemok – investičná príležitosť alebo viacgeneračné bývanie: Celková výmera pozemku je rovinatých  2588m2, čo za predpokladu realizácie prístupovej cesty umožňuje výstavbu ďalšej nehnuteľnosti v zadnej časti pozemku, či už pre investičné účely alebo tiež možnosť viacgeneračného bývania vedľa seba, ale zároveň každý vo vlastnom dome.

Na pozemku sa nachádza tiež stará letná kuchynka v pôvodnom stave o výmere 22m2. V prípade realizácie prístupovej cesty za účelom zhodnotenia pozemku by bola vhodná jej demolácia.

Inžinierske siete: V  celej obci sú zavedené komplet všetky IS. Dom je napojený na elektriku, obecnú kanalizáciu, obecný vodovod, no zároveň, vďaka dostatočnému množstvu vody je tiež napojený na vlastnú studňu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a tiež kotlom na tuhé palivo. V dome sú radiátory, s výnimkou kúpeľne, kde je podlahové vykurovanie.

Vďaka kombinovanému vykurovaniu a využívaniu vlastnej studne, sú náklady domu veľmi prijateľné v porovnaní s bežnými RD tohto typu.

Lokalita / občianska vybavenosť: Obec Ruskov je stredisková a čistá obec, ktorá je vďaka svojej dokonalej občianskej vybavenosti (škola, škôlka, rôzne obchody, zdravotné stredisko, pošta, posilňovňa, kaviarne, picérie atď)  a zároveň polohe blízko Košíc, jedna z najvyhľadávanejších.

Rodinný dom je situovaný v koncovej pokojnej časti obce pri ceste, oproti multifunkčnému ihrisku.

Dom je kúpou voľný, pripravený k nasťahovaniu.

Cena nehnuteľnosti 299 990 Eur je vrátane provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. 

Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0905 644 936

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5604617
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      299 990 €
  • Jednotková cena:
      815 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Ruskov
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Ruskov
  • Kraj : Košický
  • Okres : Košice - okolie
  • Štát : Slovensko

Diamond Reality, s.r.o.

Diamond Reality, s.r.o. - naša ponuka

#
  • Predaj
... Diamond Reality, s.r.o.
#
  • Predaj
... Diamond Reality, s.r.o.
#
  • Predaj
... Diamond Reality, s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti